Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 637 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Przeczytalam tylko kilka opisow. Typowy haczyk marketingowy. W zadnym z tych przeczytanych nie bylo napisane doslownie, ze to sa perfumy takie i takie, marki takiej i takiej. Opisany jest zapach i potem jakas notka w stylu: najczesciej kupowane perfumy z serii XYZ... Najpopularniejszy zapach wsrod ABC. Nie masz doslownie napisane, ze sa to perfumy np. Diora.
W UK tez jest pelno takich stronek. Na tym trzepia podejrzewam niezla kase. Jak sie nawinie mi taka strona, to zawsze googluje recenzje i bardzo czesto trafiam na feedback, ze to gnojstwo sprowadzane z Hong Kongu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
to tak, ale niby jest napisane, że wszystkie produkty są oryginalne blablabla
najbardziej bawi mnie to:
nie wiem jak naiwnym trzeba być aby w coś takiego uwierzyć. fakt faktem, sklepy narzucają marżę, ale jeśli chodzi o marki selektywne to jednak wygląda inaczej.
Chłopcy i dziewczęta musze się pochwalić. Właśnie skończyłam recenzje dwóch książek z plastyki oraz trzech artykułów. Jestem prawie zadowolona, bo jeszcze komentarz metodyczny oraz ogarnięcie pudełka z origami na technikę
a ja mam wolne

tym sposobem, ale oczywiście wzór inny :

lubię takie ręczne robótki : ) tylko trochę się okaleczyłam szpilkami, jednak efekt jest :)
lubię dawać ręcznie robione prezenty.
origami nigdy nie było moją dobrą stroną :P raz tylko potrafiłam zrobić pingwina :D