malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  19 Decembrie 2011
http://www.iperfumy.pl/ niby taka znana strona, a podróbki tak chamskie, że dupa boli:wtf:
sylwik
sylwik
  19 Decembrie 2011

a myslalam ze tylko moj taki idota ze jajka przez sen wystawia:lol:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: czy do pozycji na jeźdzca, powinienem założyć bryczesy?

:rotfl:
Prinz
Prinz: kundelek :D

fajny, taki kudlaty ^^
nie lubie krotkosiersciowcow...dlatego przekonuje sie do boksera :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.iperfumy.pl/ niby taka znana strona, a podróbki tak chamskie, że dupa boli

Przeczytalam tylko kilka opisow. Typowy haczyk marketingowy. W zadnym z tych przeczytanych nie bylo napisane doslownie, ze to sa perfumy takie i takie, marki takiej i takiej. Opisany jest zapach i potem jakas notka w stylu: najczesciej kupowane perfumy z serii XYZ... Najpopularniejszy zapach wsrod ABC. Nie masz doslownie napisane, ze sa to perfumy np. Diora.

W UK tez jest pelno takich stronek. Na tym trzepia podejrzewam niezla kase. Jak sie nawinie mi taka strona, to zawsze googluje recenzje i bardzo czesto trafiam na feedback, ze to gnojstwo sprowadzane z Hong Kongu :wtf:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  20 Decembrie 2011
massacre
massacre: zadnym z tych przeczytanych nie bylo napisane doslownie, ze to sa perfumy takie i takie, marki takiej i takiej.

to tak, ale niby jest napisane, że wszystkie produkty są oryginalne blablabla

najbardziej bawi mnie to:
Konto usunięte
Konto usunięte: Skąd tak niskie ceny perfum? „Dlaczego Wasze produkty są tak tanie?“ Bez wątpienia to jedno z najczęściej zadawanych nam pytań. Jak to możliwe, że nasze ceny są często i o 70% niższe, niż w klasycznych perfumeriach, skoro mamy tych samych dostawców? Odpowiedź jest bardzo prosta. W odróżnieniu od klasycznych perfumerii nasze marże są dużo niższe. Co więcej nie płacimy wysokich czynszów za wynajem lokali w centrach miast, w centrach handlowych itp. Koszty wynajmu nawet tych najmniejszych sklepów są bardzo wysokie. Oprócz tego trzeba wziąć pod uwagę, iż sprzedajemy dużo więcej produktów niż klasyczne perfumerie, a co za tym idzie kupujemy dużo więcej od dostawców dzięki czemu uzyskujemy dużo niższe ceny zakupu. Właśnie dlatego jesteśmy w stanie zaoferować ceny, których nie da się znaleźć w żadnym innym sklepie.

nie wiem jak naiwnym trzeba być aby w coś takiego uwierzyć. fakt faktem, sklepy narzucają marżę, ale jeśli chodzi o marki selektywne to jednak wygląda inaczej.
pijana
pijana
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.iperfumy.pl/ niby taka znana strona, a podróbki tak chamskie, że dupa boli

Nawet na fejsie w reklamach się reklamują, rzeczywiście strona wygląda pro. Jakbym nie kupowała tylko z pewnych źródeł to bym się nawet nabrała.
massacre
massacre
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem jak naiwnym trzeba być aby w coś takiego uwierzyć. fakt faktem, sklepy narzucają marżę, ale jeśli chodzi o marki selektywne to jednak wygląda inaczej.

Nie kazdy zna sie na podstawach ekonomii :D
Tansze ORYGINALNE perfumy to tylko na bezclowkach mozna dostac.

styka51
styka51
  20 Decembrie 2011

Chłopcy i dziewczęta musze się pochwalić. Właśnie skończyłam recenzje dwóch książek z plastyki oraz trzech artykułów. Jestem prawie zadowolona, bo jeszcze komentarz metodyczny oraz ogarnięcie pudełka z origami na technikę :lol:

madzia2143
madzia2143
  20 Decembrie 2011
styka51
styka51: Chłopcy i dziewczęta musze się pochwalić. Właśnie skończyłam recenzje dwóch książek z plastyki oraz trzech artykułów. Jestem prawie zadowolona, bo jeszcze komentarz metodyczny oraz ogarnięcie pudełka z origami na technikę

a ja mam wolne :mrgreen: zajmuje się pierdołami, wczoraj zrobiłam bombkę dla babci :mrgreen:
tym sposobem, ale oczywiście wzór inny :
massacre
massacre
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam wolne zajmuje się pierdołami, wczoraj zrobiłam bombkę dla babci tym sposobem, ale oczywiście wzór inny :

WoW fajnie to wyglada :D

SoDope
SoDope
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ja ostatnio się bawiłam z Origami 3D i po jednej figurce padłam XD
madzia2143
madzia2143
  20 Decembrie 2011
massacre
massacre: WoW fajnie to wyglada :D

lubię takie ręczne robótki : ) tylko trochę się okaleczyłam szpilkami, jednak efekt jest :)
lubię dawać ręcznie robione prezenty.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja ostatnio się bawiłam z Origami 3D i po jednej figurce padłam XD

origami nigdy nie było moją dobrą stroną :P raz tylko potrafiłam zrobić pingwina :D
SoDope
SoDope
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: origami nigdy nie było moją dobrą stroną :P raz tylko potrafiłam zrobić pingwina :D

no ja zrobiłam sobie stojak na 'długopisy' - momencik aby fociaka strzele XD
madzia2143
madzia2143
  20 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja zrobiłam sobie stojak na 'długopisy' - momencik aby fociaka strzele XD

czekammmmmmmmm!

tymczasem słucham: http://hostuje.net/file.php?id=2ea77f2c1ad86e0605dcf6f6ba70b02f :nutki:
SoDope
SoDope
  20 Decembrie 2011
tak mi to wygląda...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.