malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  21 Decembrie 2011

Mam :ziober2:.

tylko, tylko że gdyby gdzieś w jakimś sklepie online widniały takie lub mniej lśniące :zakochany:.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
agoosiaaa
agoosiaaa
  21 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: tylko, tylko że gdyby gdzieś w jakimś sklepie online widniały takie lub mniej lśniące .

widzialam kiedys podobne chyba na boohoo.com jesli sie nie myle :woot:
styka51
styka51
  21 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja juz wczoraj, oprocz jednego

Muszę jesio babci coś kupić... ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: nie, ja mam w dupie swieta :D

Mnie one wieja... ale jestem malo asertywna wobec dziecka, ktore chce Christmas ...
Sylvinka
Sylvinka: prezent dla przyjaciółki z okazji 18 urodzin? nie szalejcie z ceną .

kubek z osobista dedykacja i wasza wspolna fotka :pavarotti:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: tylko, tylko że gdyby gdzieś w jakimś sklepie online widniały takie lub mniej lśniące .

Wybacz Sylvinko, ale ona wyglada tak jakby sie ubierala na angielskim straganie :ninja:

Co do legginsow, sama umialabys takie zrobic, wystarcza zwykle getry i troche polyestru ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Sylvinka
  21 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na boohoo.com

Znalazłam kilka, niestety jakoś nie wpadają w oko.

massacre
massacre: Wybacz Sylvinko, ale ona wyglada tak jakby sie ubierala na angielskim straganie Co do legginsow, sama umialabys takie zrobic, wystarcza zwykle getry i troche polyestru ;)

Po części też tak myślę, jej styl mi się nigdy nie podobał, ale jakoś jak zobaczyłam ją w tv gdy śpiewała wyglądała lepiej niż na tych zdjęciach, aczkolwiek zwróciłam uwagę tylko na te legginsy :D

Już sobie wyobrażam jakbym w takich samoróbkach wyglądała :D
massacre
massacre
  21 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: aczkolwiek zwróciłam uwagę tylko na te legginsy :D

no i dobrze, bo w tej kompozycji sa dla mnie porazka. same w sobie nie sa zle.

Sylvinka
Sylvinka: Już sobie wyobrażam jakbym w takich samoróbkach wyglądała :D

w worku bys zajebiscie wygladala, wiec nie sadze by w samorobkach bylo gorzej ;)

Sylvinka
Sylvinka
  21 Decembrie 2011
massacre
massacre: wiec nie sadze by w samorobkach bylo gorzej ;)

aż na wolnym czasie pokombinuje! :)
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 Decembrie 2011

Wrrrrr ale miałem dzisiaj nieprzyjemną sytuację w sklepie!:ninja:

SoDope
SoDope
  22 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

POCHWAl się ..

:ziober2:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: POCHWAl się ..

Weź, normalnie mam dość na dzisiaj sklepów i zakupów.
Robiłem zakupy w takim większym sklepie, gdzie porusza się wózkami i na jednym korytarzu pod skosem jakiś debil ustawił 2 stoiska. Jedno z Delicjami, drugie z czekoladowymi Mikołajami. Stałem trochę pomiędzy nimi i przepuszczając kogoś( bo 2 osoby by się nie przecisnęły) odwróciłem się i lekko uderzyłem w te drewniane stoisko z Mikołajami, które upadły i bodajże kilka sztuk się z nich rozbiło. Pomogłem pracownikowi je pozbierać i idę do kasy a tu wyskakuje pani kierowniczka z pretensjami, i każe mi za to wszystko zapłacić :ninja:.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 Decembrie 2011

Takiego irytującego babska nie widziałem. Ale nawet ludzie w sklepie mówili,że jest ciasno i, że w ogóle nie powinienem za to płacić. Gdybym się chciał bardzo z nimi pokłócić to bym wygarnął kierowniczce o tym ile trzeba przepisowo metrów zostawić do przejścia, ale już nie chciałem tam stać, bo jakby nie patrzeć sytuacja była dla mnie stresująca. Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało.

massacre
massacre
  22 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Takiego irytującego babska nie widziałem. Ale nawet ludzie w sklepie mówili,że jest ciasno i, że w ogóle nie powinienem za to płacić. Gdybym się chciał bardzo z nimi pokłócić to bym wygarnął kierowniczce o tym ile trzeba przepisowo metrów zostawić do przejścia, ale już nie chciałem tam stać, bo jakby nie patrzeć sytuacja była dla mnie stresująca. Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało.

I zaplaciles? :szok:
W takich przypadkach wystarczy sie powolac na BHP. Gdybys ty sie przewrocil, musieliby ci slono za to zaplacic.
Moja znajoma miala podobna sytuacje, jej dziecko stracilo z polki puszke z farba i ta farba sie wylala. Oczywiscie sytuacja miala miejsce w Polsce, wiec kazano jej zaplacic. Byl to koszt rzedu 50-60zl. Poddala watpliwosci ich panujace zasady BHP, bo tego typu srodki nie moga byc w sklepie wystawione w zasiegu dzieci - czyli powinny byc ustawiane dosc wysoko, by taki powiedzmy 2-latek nie mial do nich dostepu. Moglo sie cos stac dziecku - a to jest najwazniejsze. Druga istotna sprawa byla wadliwosc produktu, bo przeciez puszka z farba nie powinna sie od razu otworzyc. Oczywko nie zaplacila.
Nie cierpie tego typu ekspedientow/ kierownikow sklepow. Trzeba z takimi byc twardym.

mmaryjka
mmaryjka
  22 Decembrie 2011

dziewczęta!
z czym najlepiej upiec łososia? jakie przyprawy, oprócz soli i pieprzu, jakie zioła np. etc?

SoDope
SoDope
  22 Decembrie 2011
massacre
massacre: Nie cierpie tego typu ekspedientow/ kierownikow sklepow. Trzeba z takimi byc twardym.

wiesz ... ja ogólnie nie cierpie jak dzieciaki latają po supermarketach.
Każdy dzieciak jest inny .. Jak mi jakiś się zapląta pod nogami i się będzie do mnie uśmiechał to jestem mu wstanie wszystko wybaczyć :zakochany:
ale np niektóre Matki wypuszczają dzieciaki dziecko na mnie wlatuje a ta do mnie z PYSKIEM : że JEJ DZIECKO POTRĄCIŁAM.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.