malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedy zaczynaja sie wyprzedaze w polskich cantrach handlowych? jakos tuz po swietach czy w styczniu?

nie wiem jak w polsce, ale w uk w sklepach dzisiaj, online juz pare dni temu.

massacre
massacre: Dlatego nigdzie z domu nie wychodze

nie wiem jak w londynie, ale u mnie szokujaco malo ludzi dzisiaj bylo na ulicach
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem jak w londynie, ale u mnie szokujaco malo ludzi dzisiaj bylo na ulicach

Nie oszalalam i zostalam w domu :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  26 Decembrie 2011

w Polsce przecen nie widać ... XDDDDD

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Decembrie 2011
massacre
massacre: Nie oszalalam i zostalam w domu

ja sie wybralam do sklepu, zeby kupic skladniki na zrobienie lodow, ale w drodze zbladzilam i wyladowalam w centrum handlowym :rotfl:
i zapomnialam kupic skladnikow na lody :ninja:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Decembrie 2011
massacre
massacre: W UK zaczely sie dzisiaj. Dlatego nigdzie z domu nie wychodze

Podobno 6 mln Brytyjczyków miało dziś ogólnie wyjść na zakupy :o.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno 6 mln Brytyjczyków miało dziś ogólnie wyjść na zakupy :o.

I pewnie wyszlo. Przeceny tutaj siegaja 90% normalnej ceny, wiec jest po co.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Decembrie 2011
massacre
massacre: I pewnie wyszlo. Przeceny tutaj siegaja 90% normalnej ceny, wiec jest po co.

Słyszałem nawet,że w centrum Londynu ( okolice stacji metra Bond Street) zamordowano jakiegoś 20 latka :o .
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Decembrie 2011

A tak w ogóle to jak tam ludzie Wasze brzuszki po świętach ?:D Objedzone, przejedzone? Kilogramy policzone ?:>

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A tak w ogóle to jak tam ludzie Wasze brzuszki po świętach ?:D Objedzone, przejedzone? Kilogramy policzone ?:>

3 kilo w gore w ciagu ostatnich 10ciu dni :rotfl:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 3 kilo w gore w ciagu ostatnich 10ciu dni

No ja wolę na wagę nie wchodzić. Wczoraj to myślałem,że mi guziki w koszuli eksplodują:D

Jak tam mały? Zadowolony z prezentów ;>?
sylwik
sylwik
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak tam ludzie Wasze brzuszki po świętach ?:D Objedzone, przejedzone? Kilogramy policzone ?:>

strach sprawdzac:ninja:

massacre
massacre: Przeceny tutaj siegaja 90% normalnej ceny, wiec jest po co.

w pl tez by sie takie przydaly:nie:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: strach sprawdzac

No to pjona. Myślę nad spalaniem jakoś tych kalorii, nie wiem, spacer, bieganie :D Dopiero w środę idę na piłkę, a teraz nie mam za bardzo z kim się poruszać,a samemu mi się nie chce :
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja wolę na wagę nie wchodzić. Wczoraj to myślałem,że mi guziki w koszuli eksplodują:D

:rotfl: u mnie w sumie w ciuchach roznicy nie bylo widac jako takiej :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak tam mały? Zadowolony z prezentów ;>?

i to jak :rotfl: sam nie wie co ma robic, 5 minut bawi sie z moondough, biegnie posterowac samochodem, targa sie z wagonem na klocki :rotfl: od dwoch dni sam kaze sie klasc do spania o 18stej tak sie sam wymecza :rotfl:
sylwik
sylwik
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No to pjona. Myślę nad spalaniem jakoś tych kalorii, nie wiem, spacer, bieganie :D

ja bylam przekonana ze od stycznia bede miec karte benefitu, to silka i wszystko, a tu sie kuffa dzis dowiedzialam ze za pozno zgloszona i pewnie nie bedzie:and:
wrrrrr, kilogramy pewnie pozostana:crylol:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bylam przekonana ze od stycznia bede miec karte benefitu, to silka i wszystko, a tu sie kuffa dzis dowiedzialam ze za pozno zgloszona i pewnie nie bedzie

Też muszę ją ogarnąć,z tym,że nie wiem czy jak już ją będę miał to będę miał motywację,żeby chodzić :D

Konto usunięte
Konto usunięte: wrrrrr, kilogramy pewnie pozostana

Oj tam,podobno kochanego ciałka nigdy za wiele :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.