Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 651 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Wzajemnie.
Tez wszystkim zycze Szczesliwego Nowego Roku i wielu nabic w temacie "co sobie ostatnio kupiles/as"

Kapusta pekinska, pomidory, cebula, sol i pieprz

A jak chcesz cos bardziej skomplikowanego to dobra jest ze szparagow, albo prosta tez jest por, zolty ser, kukurydza i majonez (sol pieprz do smaku)...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Moja kumpela kiedyś była, też niby cycki nie za duże. Jak mi głupio było, jak dobrali jej 75D czyli tyle co noszę ja

Poza tym ja lewą pierś mam większą i widzę to, ale Maniek nie, soł nie jest najgorzej

trzeba sie mierzyc co jakis czas, bo wlasnie albo sie schudnie, albo przytyje, a stanik taki sam jak wczesniej nie trzyma cyca dobrze

ja z D przeskoczylam na G;P aktualnie H, a kolejny co kupie z tym obwodem mniejszym, to juz I bedzie

moze ramiaczko za brdzo naciagasz;)?
no właśnie o to chodzi że nie! bo staram się z obu stron tak samo i nadal się męcze :/
Bo one wlaśnie strasznie miseczkę zwiększają, ale przynajmniej normalnie i luźno się czujesz :)
No niestety... U mnie w mieście, gdzie się ucze jest ten jeden, podobno Panache mają itp. Więc wezmę kasę i pójdę. Trzeba zainwestować, bo cycki zaczną mi migrować na plecy.
Jestem prawie pewna, że F będzie dobre, tym bardziej, prz 60 obwodzie

U mnie to widać na oczach najbardziej, ale też trzeba się przyjrzeć.
tak sie wydaje, bo wszyscy mysla o cyckach w kategoriach A-D: A malutkie, D jak u Pameli, a co powyzej to jakies mutanty;)

;) z tymi obwodami to tez roznie, jedne rozciagliwe, ze i osoba ktora ma 15 cm wiecej pood biustem wejdzie, a drugi ciasny, ze raptem musisz miec akurat tyle, plus minus jakies 3 cm.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no, wlazłem na wagę i wreszcie spaliłem świąteczne kalorie, juz nie jestem grubasem :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
właśnie szukam czegoś nowego nie wiem może pieczarki...
Na stroje się jarałam całe wakacje z Panache... ech

Bo jak ide do sklepu i mówię rozmiar, to baby pokazują:

Wiem... dlatego na początek nie chce przez neta zamawiać....
Ja jutro robię: pekińska, marchewka, cukier, pieprz, majonez i gotowe

no to podaj surowe pieczarki, posyp koperkiem i wio

Moze z avocado? Po ile u Was avocado chodzi? Drogie?
Ja lubie ta:
http://www.videojug.com/film/how-to-make-avocado-salad
Z pieczarek mam jedna, to znaczy ja miksuje rozne grzyby, ale pieczarki tez sa spoks.
Myjesz pieczarki wiadomo.
Przygotowujesz wode, sok z cytryny i sol. Mieszasz i wrzucasz na patelnie/ do gara i doprowadzasz do wrzenia. Do wrzacej mikstury wrzucasz pieczarki i mieszasz wszystko przez 4-5 minut.
W tym czasie w miseczce wymieszaj oliwe z oliwek, czosnek, pietruszke i oliwki. Wyplucz pieczarki i wrzuc od razu do tej marynaty. Wymieszaj, sprawdz czy doprawione i odstaw do studzenia. Podajesz z pokrojona cytryna (tak jak rybe). Ja podaje z potatoe wedges pieczonymi w piekarniku, takimi:

Nie wiem jak to sie po polsku nazywa.
Co do proporcji, to mniej wiecej idzie tak:
40 dag grzybow, 1 litr wody, 2 duze cytryny, sol (najlepiej morska), 6 lyzek stolowych oleju z oliwek, 2 zabki czosnku wycisniete, posiekana pietruszka (ja od biedy uzywam suszona), 10-12 czarnych posiekanych oliwek (ja kupuje juz gotowe w sloiku). I to wsio.
Druknelam sobie

2. Sałatka z pieczarek
1/2 kg pieczarek
1 cebula
4 jajka
4 ogórki kiszone
1 papryka czerwona (moze być konserwowa)
1 puszka kukurydzy
zielona pietruszka lub szczypiorek
5-6 łyżek majonezu
sól
pieprz
Pieczarki pokroić w duże plasterki i udusić z cebulka. Jajka ugotować i pokroić w gruba kostke. Ogórki również pokroić w kostke. Wszystko wymieszać dodając pokrojoną w drobne paseczki paprykę, posiekaną zieloną pietruszke lub szczypiorek, kukurydzę, sól, pieprz, majonez. Doprawić do smaku. Bardzo dobra do wędliny.
Dzieki Sylvinka