malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Ja mam dostać jutro...Cycki mnie bolą trochę, może przesunie mi się sie na 1-ego :

współczuję też tak miałam przed stosowaniem antykoncepcji
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: A ja żadnych objawów, boże jak ja to kocham :-D . Chociaż cieszy mnie to, że zawsze mam zgodnie z terminem, a nie jak moje niektóre koleżanki. I co najlepsze zawsze dostaje w nocy, więc mogłabym z 1 na 2 ale wątpie czy się uda .

A mnie cycki bolą przed... ale bez stanika mogę chodzić, kozackie są wtedy, jędrne, że hoho ^^

massacre
massacre: My tez Taki mamy plan, ze cala noc :D

Ohohoho:D będzie ostro ^^

W ogóle dziś mnie mama wyzywała, że jak chce się pieprzyć, to nie pod jej dachem i bękarta wychowywać nie będzie :ninja:
SoDope
SoDope
  30 Decembrie 2011
massacre
massacre: Dlaczego w Polsce wszyscy musza miec aparat z lustrzanka?

Po prostu mój chlopak chce sobie odnaleźć nowe hobby - 2 koty ma 1 psa to będzie robił im sesje :crylol:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: W ogóle dziś mnie mama wyzywała, że jak chce się pieprzyć, to nie pod jej dachem i bękarta wychowywać nie będzie

Ostro, ale 2011 rok to wielkie bejbi boom. U mnie w szkole w LO to już 3 urodziły, a w dwie są w ciąży. Z Kłysia byłej klasy dwie wyszły za mąż mając 19 lat i tyle samo urodziło. Chyba na tej Lubelszczyźnie jakieś felerne gumki sprzedaja :rotfl:.

Ale Sylwia Ty to już okej. Swoje lata masz, chłopaka też także to by żadna wielka tragedia nie była!
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Ostro, ale 2011 rok to wielkie bejbi boom. U mnie w szkole w LO to już 3 urodziły, a w dwie są w ciąży. Z Kłysia byłej klasy dwie wyszły za mąż mając 19 lat i tyle samo urodziło. Chyba na tej Lubelszczyźnie jakieś felerne gumki sprzedaja .

Ja się zawsze zastanawiałam jak to u mnie w LO było... w ekonomiku, ulice dalej zawsze jakaś z brzuchem chodziła, w zawodówce też, nawet w rolniku pare dziewczyn zaciążonych było. A u mnie w LO nigdy, żadnej. Nie wiem jak to było zrobione.

W ogóle z moich znajomych z mojego rocznika, nie ma żadnej w ciąży, '90 i '92 pełno, a mój rocznik czysty.

Sylvinka
Sylvinka: Ale Sylwia Ty to już okej. Swoje lata masz, chłopaka też także to by żadna wielka tragedia nie była!

Ja to wiem, Maniek to wie, Ty to wiesz... a moja mamuśka nie. Poza tym Maniek, to by już chciał :ninja:
mirra20
mirra20
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Chyba na tej Lubelszczyźnie jakieś felerne gumki sprzedaja

uff jak dobrze że ich nie muszę używać pewnie już bym musiała wózek kupować
SoDope
SoDope
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Swoje lata masz, chłopaka też także to by żadna wielka tragedia nie była!

Dokładnie ...
ja wczoraj byłam na photoblogu dziewczyny która jest w ciąży i ona miała 17 lat ... i cieszy się z tego bardzo, że jest w ciaży..

chociaz ja teraz tak patrze, że taka co urodziła w wieku 16 lat ma teraz lepiej niż ja ... O_o

mnie do pracy nikt nie chce brać bo jestem w wieku 'PRODUKCYJNYM' :zonk:
Sylvinka
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Ja się zawsze zastanawiałam jak to u mnie w LO było... w ekonomiku, ulice dalej zawsze jakaś z brzuchem chodziła, w zawodówce też, nawet w rolniku pare dziewczyn zaciążonych było. A u mnie w LO nigdy, żadnej. Nie wiem jak to było zrobione. W ogóle z moich znajomych z mojego rocznika, nie ma żadnej w ciąży, '90 i '92 pełno, a mój rocznik czysty.

Ale najgorsze jest to, że moje Liceum to zwykły ogólniak, a nie jakieś renomowane jak w Kraśniku, i właśnie stamtąd przychodzą do nas bo niższy poziom i zaciążają, przez co psują reputację całej szkoły.

Bo te młodsze to takie niewyżyte że szok. Zresztą mnie to dziwi, że tyle opcji antykoncepcji jest a nie umieją żadnej zastosować.

styka51
styka51: Ja to wiem, Maniek to wie, Ty to wiesz... a moja mamuśka nie. Poza tym Maniek, to by już chciał

Moja też zawsze chapie, żebym uważała i w ogóle. Ale czasem jak z nią gadam to mówi, że jak już ktoś wpadnie tak 18 lat, 19 to nie taka tragedia bo przynajmniej wziąć ślub można, można dziecko wychować a nie jak nastolatki zachodzą w ciążę i jeszcze jej rodzice muszą się w to mieszać, bo przecież muszą małe tak jakby wziąć pod opiekę i w ogóle.

Skoro chce to czemu tak w ogóle się nie zaręczycie? Chyba dobrze Wam ze sobą.

Konto usunięte
Konto usunięte: uff jak dobrze że ich nie muszę używać pewnie już bym musiała wózek kupować

Własnie tez uważam, że tabletki są najlepsze
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: A właśnie! Nic się nie staracie o nowe dzidzi?

Jak to nic sie nie staramy? staramy sie, ale nie idzie :and:

Sylvinka
Sylvinka: Ty wiesz co dobre :-DD

sie wie :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz ja teraz tak patrze, że taka co urodziła w wieku 16 lat ma teraz lepiej niż ja ... O_o

Jedna moja znajoma urodziła pierwsze dziecko w wieku 22 lat, drugie 25. Chłopak ma 5 lat, dziewczynka 2 - zaraz do przedszkola pójdzie. Kobieta przed 30 się z dziećmi wyrobiła, wychowuje, szkoła skończona. Też bym tak chciała...

Konto usunięte
Konto usunięte: uff jak dobrze że ich nie muszę używać pewnie już bym musiała wózek kupować

Ja tam nie narzekam... ^^

O ile ci od Sylvinki kupowali jakiekolwiek gumki :lol:
massacre
massacre
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Ohohoho:D będzie ostro ^^

Mam taka nadzieje :ziober2:

styka51
styka51: że jak chce się pieprzyć, to nie pod jej dachem i bękarta wychowywać nie będzie

o_O

Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu mój chlopak chce sobie odnaleźć nowe hobby - 2 koty ma 1 psa to będzie robił im sesje

Ale ja nie pije do Ciebie, tylko do ogolu. Tak jakby lustrzanka to bylo MUST HAVE :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
massacre
massacre: staramy sie, ale nie idzie

Ale tak bywa, już kilka osób mi mówiło, że jak chcieli to nie mogli a jak przeszło im z nowym dzidziusiem to akurat dziewczyny zachodziły w ciążę:)

trzymam kciuki że jutrzejsza noc będzie dla Was pomyślna! :D
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Ale najgorsze jest to, że moje Liceum to zwykły ogólniak, a nie jakieś renomowane jak w Kraśniku, i właśnie stamtąd przychodzą do nas bo niższy poziom i zaciążają, przez co psują reputację całej szkoły.

Właśnie u mnie niby jedne z lepszych LO w okolicy, nie wiem czy te dziewczyny musiały odchodzić czy jak. Ale żadnej nigdy nie brakowało...

Sylvinka
Sylvinka: Moja też zawsze chapie, żebym uważała i w ogóle. Ale czasem jak z nią gadam to mówi, że jak już ktoś wpadnie tak 18 lat, 19 to nie taka tragedia bo przynajmniej wziąć ślub można, można dziecko wychować a nie jak nastolatki zachodzą w ciążę i jeszcze jej rodzice muszą się w to mieszać, bo przecież muszą małe tak jakby wziąć pod opiekę i w ogóle.

No tragedii by nie było. Ale jednak łatwo też nie. Szkoda mi takich 15 czy 16 latek. Ale jak głupie są, bo to jest głupota tylko i wyłącznie. Nie licząc gwałtów, ale to inna sprawa.

Sylvinka
Sylvinka: Skoro chce to czemu tak w ogóle się nie zaręczycie? Chyba dobrze Wam ze sobą.

Moim zdaniem zaręczyny, to pewien wstęp do małżeństwa, przygotowania do ślubu. Nie chce na razie wychodzić za mąż.Muszę skończyć szkołę, jakąkolwiek prace znaleźć. Chociaż wiem, że gdybym dała znam Mańkowi, to już pierścionek bym miała.
massacre
massacre
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Ale tak bywa, już kilka osób mi mówiło, że jak chcieli to nie mogli a jak przeszło im z nowym dzidziusiem to akurat dziewczyny zachodziły w ciążę:)

Po Nowym Roku kupuje sobie testy owulacyjne. Mojej kolezance pomogly. Zobaczymy.
Sylvinka
Sylvinka: trzymam kciuki że jutrzejsza noc będzie dla Was pomyślna! :D

Mam nadzieje, ze jednak nie. Nie chce zachodzic pod wplywem.
Poza tym nie sadze bym byla plodna 2 dni po okresie. Od 4 miesiecy nie jestem, wiec wiesz ^^ Zrzadzenie losu, gdybym teraz zaszla.

Sylvinka
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: No tragedii by nie było. Ale jednak łatwo też nie. Szkoda mi takich 15 czy 16 latek. Ale jak głupie są, bo to jest głupota tylko i wyłącznie. Nie licząc gwałtów, ale to inna sprawa.

Po prostu mają "chłopaków" i oddają się im nie patrząc na to czy z kimś będziesz czy nie :) Gwalty? jeszcze nie spotkałam się z żadną osobą która spodziewałaby się dziecka bo została zgwałcona.

styka51
styka51: Moim zdaniem zaręczyny, to pewien wstęp do małżeństwa, przygotowania do ślubu. Nie chce na razie wychodzić za mąż.Muszę skończyć szkołę, jakąkolwiek prace znaleźć. Chociaż wiem, że gdybym dała znam Mańkowi, to już pierścionek bym miała.

No oczywiście, masz rację! Zaręczyny to i od razu planowanie małżeństwa, przynajmniej rok wcześniej musisz zacząć wszystko organizować. Ale w złym wieku też nie jesteś, tak 23 to dobry czas na ślub.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.