Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 654 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Własnie sobie wygooglowałam i kilka pań pisze, że pomagają.
Z jednej strony masz rację! Chcecie dziecka to albo będzie albo nie.
Ty masz chłopaka, ja mam chłopaka i potrafimy trzeźwo myśleć... Nawet jak te 16 lat miała i byłam z tym "idealnym", to miałam głowę na karku... Nie wiem co kieruje takimi dziewczętami.
Chciałabym po licencjacie... Marzy mi się ślub, ołtarz, biała suknia, wiadomo. Ale chciałabym jeszcze poczekać. Ale chciałabym by Maniek też 30stki nie miał :D
ja wiem, że nie pijesz ...
mnie np denerwuje jak ktos kupi sobie lustrzanke i od razu 'strzela' foty i nazywa siebie wielkim fotografem...
Ja swój aparacik kupiłam tak wiesz dla picu - i dałam za Niego 280 zł - i do granicy 350 zł w Media Expert było 2-3 modele potem aparaty powyżej 700.
A potem już mieli lustrzanki i najlepsze jest to, że w tych lustrzankach to można przybierać.
Po prostu dużo się teraz tego reklamuje to ludzie to kupują...
Czasami mam wrażenie, że za 10 lat nie będzie można kupić takiego zwykłego aparatu cyfrowego tylko będą na sklepach same lustrzanki

Zobaczymy :)
Jedno juz mamy, to najwazniejsze. Na drugie juz nie ma takiego parcia, wiec tylko liczyc na to, ze bedzie. Z drugiej strony wolalabym jednak zeby sie urodzilo w 2012. Nie chce zaprzepaszczac kariery zawodowej, a wiesz jak to jest... im dluzsza przerwa tym wieksze ryzyko, ze przestane byc atrakcyjna na rynku pracy.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
oj oj tez bym chciala sobie stanik do kostiumu z panache sprawic:D
tez wole wszystko dotknac, przymierzyc, ale jak ni ma stacjonarnie za bardzo;/... niby mozna wymieniac, ale ze 3 razy nie bede odsylac w kolko, bo nie ten rozmiar jednak;/
a ja juz po:D łii:)
mnie ostatnio ze 2 tygodnie bolaly...
ja mialam nigdzie nie isc, ale jednak bedzie jakas domoweczka u kumpeli:D
Ja w telefonie mam 1,3.. zdjęcia dupy nie wychodzą

Jak trzeba, to trzeba. Jakoś nie mogę się przekonać do tabletek i innych hormonów.
masakra

Ja też w sumie nie miałam gdzie. Soł ide do Mańka, co by mamuśka mnie nie szpiegowała.
a propos jeszcze ciazy... od prawei roku nie biore tabsow, jedziemy albo na gumkach, albo bez- i to czesciej bez- to, ze nie zaszlam uwazam za niezwykly zbieg okolicznosci albo ktores z nas ma problemy z plodnoscia
duza wygoda:) ja zazwyczaj pamietalam, zeby brac. jak bylam w domu, bp jesli wyszlam gdzies, to zazwyczaj mi sie zapomnialo, ale to gora o jakies 2, 3 godziny sie spoznialam:) no ale to dwuskladnikowe, wiec luz.
nom;/
no i gitara:) ja zaluje, ze w ludowcu u mojego nic nie bedzie, bo jednak fajnie tam bywalo