malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
massacre
massacre: Po Nowym Roku kupuje sobie testy owulacyjne. Mojej kolezance pomogly. Zobaczymy.

Własnie sobie wygooglowałam i kilka pań pisze, że pomagają.

massacre
massacre: Mam nadzieje, ze jednak nie. Nie chce zachodzic pod wplywem. Poza tym nie sadze bym byla plodna 2 dni po okresie. Od 4 miesiecy nie jestem, wiec wiesz ^^ Zrzadzenie losu, gdybym teraz zaszla.

Z jednej strony masz rację! Chcecie dziecka to albo będzie albo nie.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Po prostu mają "chłopaków" i oddają się im nie patrząc na to czy z kimś będziesz czy nie :) Gwalty? jeszcze nie spotkałam się z żadną osobą która spodziewałaby się dziecka bo została zgwałcona.

Ty masz chłopaka, ja mam chłopaka i potrafimy trzeźwo myśleć... Nawet jak te 16 lat miała i byłam z tym "idealnym", to miałam głowę na karku... Nie wiem co kieruje takimi dziewczętami.

Sylvinka
Sylvinka: No oczywiście, masz rację! Zaręczyny to i od razu planowanie małżeństwa, przynajmniej rok wcześniej musisz zacząć wszystko organizować. Ale w złym wieku też nie jesteś, tak 23 to dobry czas na ślub.

Chciałabym po licencjacie... Marzy mi się ślub, ołtarz, biała suknia, wiadomo. Ale chciałabym jeszcze poczekać. Ale chciałabym by Maniek też 30stki nie miał :D
SoDope
SoDope
  30 Decembrie 2011
massacre
massacre: Ale ja nie pije do Ciebie, tylko do ogolu. Tak jakby lustrzanka to bylo MUST HAVE

ja wiem, że nie pijesz ...
mnie np denerwuje jak ktos kupi sobie lustrzanke i od razu 'strzela' foty i nazywa siebie wielkim fotografem...

Ja swój aparacik kupiłam tak wiesz dla picu - i dałam za Niego 280 zł - i do granicy 350 zł w Media Expert było 2-3 modele potem aparaty powyżej 700.
A potem już mieli lustrzanki i najlepsze jest to, że w tych lustrzankach to można przybierać.

Po prostu dużo się teraz tego reklamuje to ludzie to kupują...
Czasami mam wrażenie, że za 10 lat nie będzie można kupić takiego zwykłego aparatu cyfrowego tylko będą na sklepach same lustrzanki :crylol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Własnie sobie wygooglowałam i kilka pań pisze, że pomagają.

Zobaczymy :)

Sylvinka
Sylvinka: Z jednej strony masz rację! Chcecie dziecka to albo będzie albo nie.

Jedno juz mamy, to najwazniejsze. Na drugie juz nie ma takiego parcia, wiec tylko liczyc na to, ze bedzie. Z drugiej strony wolalabym jednak zeby sie urodzilo w 2012. Nie chce zaprzepaszczac kariery zawodowej, a wiesz jak to jest... im dluzsza przerwa tym wieksze ryzyko, ze przestane byc atrakcyjna na rynku pracy.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  30 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu dużo się teraz tego reklamuje to ludzie to kupują... Czasami mam wrażenie, że za 10 lat nie będzie można kupić takiego zwykłego aparatu cyfrowego tylko będą na sklepach same lustrzanki

U mnie to sie robi zdjecia iPhonem :ninja:
Lepsze aparaty to tylko na wieksze imprezy.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  30 Decembrie 2011
massacre
massacre: U mnie to sie robi zdjecia iPhonem

no mój telefon ma 2,0 no to co ja mogę sobie tym zrobić..

zdjęcie dupy ewentualnie..
massacre
massacre
  30 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no mój telefon ma 2,0 no to co ja mogę sobie tym zrobić..

nie mam takiego telefonu :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: zdjęcie dupy ewentualnie..

widzialam, nie narzekalam :kv3:

SoDope
SoDope
  30 Decembrie 2011
massacre
massacre:

no tamto zdjęcie było z kamerki .. kamerka też 2,0 :crylol:
mirra20
mirra20
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Własnie tez uważam, że tabletki są najlepsze

tabletki w moim przypadku też nie byłyby skuteczne bo jestem zapominalska;)

styka51
styka51: Ja tam nie narzekam... ^^ O ile ci od Sylvinki kupowali jakiekolwiek gumki

ja się odzwyczaiłam, ciężko by mi było wrócić do gum
Babsy
Babsy
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Na stroje się jarałam całe wakacje z Panache... ech

oj oj tez bym chciala sobie stanik do kostiumu z panache sprawic:D

styka51
styka51: Wiem... dlatego na początek nie chce przez neta zamawiać....

tez wole wszystko dotknac, przymierzyc, ale jak ni ma stacjonarnie za bardzo;/... niby mozna wymieniac, ale ze 3 razy nie bede odsylac w kolko, bo nie ten rozmiar jednak;/
Babsy
Babsy
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: fajnie, że mi okres wypada w nowy rok .

a ja juz po:D łii:)

styka51
styka51: Cycki mnie bolą trochę,

mnie ostatnio ze 2 tygodnie bolaly...

styka51
styka51: No ja robię dla siebie i Mańka, plus kuraka piekę. Ruski szampan kupiony, uchlejemy sie i będziemy seksić

ja mialam nigdzie nie isc, ale jednak bedzie jakas domoweczka u kumpeli:D
massacre
massacre
  30 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja się odzwyczaiłam, ciężko by mi było wrócić do gum

Jak powiedzialam mojemu, ze robimy przerwe w staraniach i zamiast kolejnego implanta po prostu na jakis czas bedzie gumki musial nosic, to mial taka twarz:

Oczywko sciemnialam, chcialam zobaczyc jego reakcje :Rotfl:

Babsy
Babsy
  30 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie np denerwuje jak ktos kupi sobie lustrzanke i od razu 'strzela' foty i nazywa siebie wielkim fotografem...

:mrgreen:

sory za tyle postow pod postem:)
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no mój telefon ma 2,0 no to co ja mogę sobie tym zrobić.. zdjęcie dupy ewentualnie..

Ja w telefonie mam 1,3.. zdjęcia dupy nie wychodzą :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja się odzwyczaiłam, ciężko by mi było wrócić do gum

Jak trzeba, to trzeba. Jakoś nie mogę się przekonać do tabletek i innych hormonów.

Babsy
Babsy: mnie ostatnio ze 2 tygodnie bolaly...

masakra :ninja:

Babsy
Babsy: ja mialam nigdzie nie isc, ale jednak bedzie jakas domoweczka u kumpeli:D

Ja też w sumie nie miałam gdzie. Soł ide do Mańka, co by mamuśka mnie nie szpiegowała.
Babsy
Babsy
  30 Decembrie 2011

a propos jeszcze ciazy... od prawei roku nie biore tabsow, jedziemy albo na gumkach, albo bez- i to czesciej bez- to, ze nie zaszlam uwazam za niezwykly zbieg okolicznosci albo ktores z nas ma problemy z plodnoscia:ninja:

styka51
styka51: Jakoś nie mogę się przekonać do tabletek i innych hormonów.

duza wygoda:) ja zazwyczaj pamietalam, zeby brac. jak bylam w domu, bp jesli wyszlam gdzies, to zazwyczaj mi sie zapomnialo, ale to gora o jakies 2, 3 godziny sie spoznialam:) no ale to dwuskladnikowe, wiec luz.

styka51
styka51: masakra

nom;/

styka51
styka51: Ja też w sumie nie miałam gdzie. Soł ide do Mańka, co by mamuśka mnie nie szpiegowała.

no i gitara:) ja zaluje, ze w ludowcu u mojego nic nie bedzie, bo jednak fajnie tam bywalo
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.