malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  31 Decembrie 2011
styka51
styka51: Jezu, jak dobrze, że tego nie oglądałam

ciesz sie, ja czasem jestem zmuszony przez bita godzine orbitreka ich ogladac

Sylvinka
Sylvinka: mnie najbardziej rozśmieszały jej gadki w stylu "była moją faworytką! jak mogła nie wziąć udziału w walce w kisielu" szkoda, że sama nie weszła :D

no dokladnie, chociaz znajac zycie, wskoczyla by w budyn za synalka :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  31 Decembrie 2011
styka51
styka51: No to ja życzę wszystkim TOP AUTOROM zdrowia, zdrowia, zdrowia, szczęścia, pomyślności! Sukcesów w każdym aspekcie życia, spełnienia marzeń: tych o wycieczce na Bora Bora oraz o kupnie ślicznej spinki do włosów, którą widziałyście w środę! Abyście dziś o 23.55 stwierdziły/stwierdzili, że było warto i że będzie jeszcze lepiej! Byście podbili Świat swoimi pomysłami! Byście byli ludźmi o czystych sercach! Byście w następnym 2012 roku nie myśleli o żadnych kryzysach, końcach świata etc.! By każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego! Żebyście każdego wieczora zasypiali z usmiechem na ustach! Tego życze Wam ja, Sylwia Styka S. **

nawzajem Kochana;*
styka51
styka51
  31 Decembrie 2011
massacre
massacre: Styczka

Jezu.. jak dawno nikt tak do mnie nie mówił...aż mi się ciepło zrobiło na sercu:zakochany:

massacre
massacre: Wzajemnie Top Autorko - jestes w Top 10 :*

Dziękuję ;);*

Prinz
Prinz: ciesz sie, ja czasem jestem zmuszony przez bita godzine orbitreka ich ogladac

Przynajmniej pośmiać się możesz :pavarotti:

Babsy
Babsy: nawzajem Kochana;*

Senkju, senkju ;*
pijana
pijana
  31 Decembrie 2011

No to i ja Wam życzę... Po pierwsze jak najmniej bezsensownych konfliktów na forumie :ziober2: Dużo forsy na UDANE zakupy, kosmetyczne, ciuchowe, a także te inne :D Dużo miłości i zdrowia, seksu oczywiście :mrgreen: Żeby rok 2012 był lepszy niż 2011... I udanej dzisiejszej nocy, gdziekolwiek i jakkolwiek ją spędzacie :zabawa: :mleko: :disco: :zawik: :punk: Życzy pijana, ofkorz :afro:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Decembrie 2011

ACH I JESZCZE ZAPOMNIALAM. MAM SPECJALNE ZYCZENIA DO:
WSZYSTKICH SYLWII: [color=violet] SYLWIK, SYLVINKA I STYCZKA
PIJANEJ
MIRRY20
SO DOPE
BABSOWEJ BEATKI
I KROLEWICZA TOMASZA
MOI KOCHANI, ZYCZE WAM, ZEBYSCIE POZOSTALI TYM KIM JESTESCIE, BO WEDLUG MNIE I DLA MNIE JESTESCIE ZŁOTEM!
JESTESCIE ZAJEBISCI !!!!!!!!!!!!!!!

LECE SIE KąPAć :pavarotti:
DO NOWEGO ROKU KOCHANI :bye:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana, ofkorz

Twoje zyczenia na fejsie sa najzajebistsze jakie czytalam dzisiaj na fb :ziober2:
:*

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  1 Ianuarie 2012
massacre
massacre: I KROLEWICZA TOMASZA

dzięki :* ja pozdrawiam z Madery :)

też życzę najlepszego tym wymienionym i mmaryjce :)

styka51
styka51
  1 Ianuarie 2012
massacre
massacre: ACH I JESZCZE ZAPOMNIALAM. MAM SPECJALNE ZYCZENIA DO: WSZYSTKICH SYLWII: SYLWIK, SYLVINKA I STYCZKA PIJANEJ MIRRY20 SO DOPE BABSOWEJ BEATKI I KROLEWICZA TOMASZA MOI KOCHANI, ZYCZE WAM, ZEBYSCIE POZOSTALI TYM KIM JESTESCIE, BO WEDLUG MNIE I DLA MNIE JESTESCIE ZŁOTEM! JESTESCIE ZAJEBISCI !!!!!!!!!!!!!!! LECE SIE KąPAć DO NOWEGO ROKU KOCHANI

Dziękuję bardzo ;***

W ogóle, wstyd się przyznać... wczoraj zgona miałam. A najlepsze jest to, że wypiłam AŻ 5 kieliszków :rotfl:
Dawno nie piłam, z wprawy wyszłam, dzień miałam gorszy... a w dupę.
Babsy
Babsy
  1 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No to i ja Wam życzę... Po pierwsze jak najmniej bezsensownych konfliktów na forumie Dużo forsy na UDANE zakupy, kosmetyczne, ciuchowe, a także te inne Dużo miłości i zdrowia, seksu oczywiście Żeby rok 2012 był lepszy niż 2011... I udanej dzisiejszej nocy, gdziekolwiek i jakkolwiek ją spędzacie Życzy pijana, ofkorz

nawzajem, nawzajem:):*

massacre
massacre: ACH I JESZCZE ZAPOMNIALAM. MAM SPECJALNE ZYCZENIA DO: WSZYSTKICH SYLWII: SYLWIK, SYLVINKA I STYCZKA PIJANEJ MIRRY20 SO DOPE BABSOWEJ BEATKI I KROLEWICZA TOMASZA MOI KOCHANI, ZYCZE WAM, ZEBYSCIE POZOSTALI TYM KIM JESTESCIE, BO WEDLUG MNIE I DLA MNIE JESTESCIE ZŁOTEM! JESTESCIE ZAJEBISCI !!!!!!!!!!!!!!! LECE SIE KąPAć DO NOWEGO ROKU KOCHANI

dzieki wielkie Piekna:***
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  1 Ianuarie 2012

To teraz się pochwalcie dziewczynki i chłopcy jak tam po Sylwestrze :D

styka51
styka51: W ogóle, wstyd się przyznać... wczoraj zgona miałam. A najlepsze jest to, że wypiłam AŻ 5 kieliszków Dawno nie piłam, z wprawy wyszłam, dzień miałam gorszy... a w dupę.

Sylwia, "dobra wódka nie jest zła, dobrej wódki nigdy za mało" :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Babsy
Babsy
  1 Ianuarie 2012
naaats
naaats: To teraz się pochwalcie dziewczynki i chłopcy jak tam po Sylwestrze

na poczatku bylo dretwo, po 12 sie zaczelo rozkrecac;P po 2 sie zebralismy. troche sie skulam, ale bez sensacji zoladkowych;) ciut mnie glowa teraz boli
Prinz
Prinz
  1 Ianuarie 2012

a my wróciliśmy z imprezy o 8, kimaliśmy do teraz. na zewnątrz tak sobie, bo 18 C, ale woda w oceanie jest minimalnie wyższa więc trzeba popływać:)

naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  1 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: na poczatku bylo dretwo, po 12 sie zaczelo rozkrecac;P po 2 sie zebralismy. troche sie skulam, ale bez sensacji zoladkowych;) ciut mnie glowa teraz boli

Czyli było dobrze :D

U mnie impreza zaczęła się o 19, od 21 do 24 rozkręciła się na maska, o 1 się zebraliśmy, bo miał nas odwieźć do domu brat koleżanki, ja bym jeszcze została, ale ona źle się czuła więc : ) Poza tym też mnie ciut głowa bolała : )

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  1 Ianuarie 2012

właśnie wstałam :ziober2:

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
sylwik
sylwik
  1 Ianuarie 2012
massacre

dzieki:D
nawzajem, i co najwazniejsze - tego upragnionego bobasa w tym roku:pavarotti:

wszystkim duzo szczescia i spelnienia wszelkich marzen!

naaats
naaats: To teraz się pochwalcie dziewczynki i chłopcy jak tam po Sylwestrze :D

:crylol:
planow nie mialam, mialam improwizowac, ale troche rozwalilam sobie auto po poludniu, bylam wkuviona i w koncu nie poszlam nigdzie:rotfl:

mam nadzieje, ze to 'jaki sylwester taki nowy rok' sie nie sprawdzi w moim przypadku:ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.