malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: a propos jeszcze ciazy... od prawei roku nie biore tabsow, jedziemy albo na gumkach, albo bez- i to czesciej bez- to, ze nie zaszlam uwazam za niezwykly zbieg okolicznosci albo ktores z nas ma problemy z plodnoscia

Znam od uja ludzi, którzy jadą tylko na przerywanym i to po 2/3 lata a ciąży nie widać....

Babsy
Babsy: duza wygoda:) ja zazwyczaj pamietalam, zeby brac. jak bylam w domu, bp jesli wyszlam gdzies, to zazwyczaj mi sie zapomnialo, ale to gora o jakies 2, 3 godziny sie spoznialam:) no ale to dwuskladnikowe, wiec luz.

Muszę pomyśleć o tym, jednak pewnośc większa niż przy gumkach i wiadomo "ciało do ciała..." :nutki:

Babsy
Babsy: no i gitara:) ja zaluje, ze w ludowcu u mojego nic nie bedzie, bo jednak fajnie tam bywalo

U mnie na wiosce zawsze były Sylwki w osp organizowane, ale w tym roku mało ludzi sie zgłosiło i nie wypaliło...
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Znam od uja ludzi, którzy jadą tylko na przerywanym i to po 2/3 lata a ciąży nie widać....

Nie stosujemy antykoncepcji od ponad 4 miesiecy, nie jedziemy na przerywanym, nie jestesmy bezplodni i jakos nie jestem w ciazy :ziober2:
Dla mnie farta maja lasencje, ktore wpadaja tak od razu. Wg mnie to musi byc niezly fart/ badz pech, bo tak zajsc to ciezka sprawa. Z pierwszym mialam farta - w ciagu miesiaca, ale tez bez zabezpieczen, bez przerywanego, z jednym celem tylko :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Znam od uja ludzi, którzy jadą tylko na przerywanym i to po 2/3 lata a ciąży nie widać....

ba, my to nawet nie przerywany:ninja:

styka51
styka51: Muszę pomyśleć o tym, jednak pewnośc większa niż przy gumkach i wiadomo "ciało do ciała

no wlasnie:)

styka51
styka51: U mnie na wiosce zawsze były Sylwki w osp organizowane, ale w tym roku mało ludzi sie zgłosiło i nie wypaliło...

u nas to organizowal albo moj, albo jego brat (w koncu solotysowe syny:ziober2:), a tym razem Seby brat idzie gdzie indziej z paniena, no a Seba i ja nie moglismy nic ustalac bo nie wiadomo jak by bylo z moja babcia (jest chora).
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
massacre
massacre: Nie stosujemy antykoncepcji od ponad 4 miesiecy, nie jedziemy na przerywanym, nie jestesmy bezplodni i jakos nie jestem w ciazy Dla mnie farta maja lasencje, ktore wpadaja tak od razu. Wg mnie to musi byc niezly fart/ badz pech, bo tak zajsc to ciezka sprawa. Z pierwszym mialam farta - w ciagu miesiaca, ale tez bez zabezpieczen, bez przerywanego, z jednym celem tylko :D

No właśnie też mnie to zastanawia, przecież nie tak łatwo o samo zapłodnienie. Komórka jajowa w odpowiednim momencie, odpowiednie plemniki, jeszcze musi dojść do zagnieżdżenia. A tu takie podczas pierwszego razu potrafią zajść.
Choć znowu jak ktoś kocha się z 2 razy w tyg, bez zabezpieczenia, przez 2 lata, to też szczęście :D

Babsy
Babsy: ba, my to nawet nie przerywany

HARDKORY :NINJA:

Babsy
Babsy: u nas to organizowal albo moj, albo jego brat (w koncu solotysowe syny), a tym razem Seby brat idzie gdzie indziej z paniena, no a Seba i ja nie moglismy nic ustalac bo nie wiadomo jak by bylo z moja babcia (jest chora).

A no wiadomo, jak mój Maniek więcej w straży siedział też inaczej było. A teraz... Ale i tak będzie dobrze.
mirra20
mirra20
  30 Decembrie 2011
massacre
massacre: Jak powiedzialam mojemu, ze robimy przerwe w staraniach i zamiast kolejnego implanta po prostu na jakis czas bedzie gumki musial nosic, to mial taka twarz: Oczywko sciemnialam, chcialam zobaczyc jego reakcje

mój by pewnie miał taką samą

styka51
styka51: Jak trzeba, to trzeba. Jakoś nie mogę się przekonać do tabletek i innych hormonów.

ja się przekonałam, ale na początku też miałam opory, teraz to jednak za wygodna jestem
SoDope
SoDope
  30 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: a propos jeszcze ciazy... od prawei roku nie biore tabsow, jedziemy albo na gumkach, albo bez- i to czesciej bez- to, ze nie zaszlam uwazam za niezwykly zbieg okolicznosci albo ktores z nas ma problemy z plodnoscia

ja słyszałam, że teraz ponoć ciężko zajść w ciąze ... :crylol:
madzia2143
madzia2143
  30 Decembrie 2011

a ja idę obchodzić Sylwestra już dziś :ninja:

razotka
razotka
  30 Decembrie 2011

czeeeeść fejki
:ziober2:
co u was? :D
ile się przytyło po świętach?:D
co się komu urodziło ? :D

styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
razotka
razotka: co u was? :D ile się przytyło po świętach?:D co się komu urodziło ? :D

Nudziachy.
Mnie z cycek poszło w brzuch.
Na nic się nie zanosi :lol:
sylwik
sylwik
  30 Decembrie 2011

jaka masakra te wyprzedaze.
odrobinke tylko z ceny schodza, nic ciekawego w tych sklepach nie ma, a polowalam na takie 'zwykle', klasyczne rzeczy, a tlumy tak nieludzkie...

Babsy
Babsy
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: HARDKORY

no ale niby...

styka51
styka51: przecież nie tak łatwo o samo zapłodnienie. Komórka jajowa w odpowiednim momencie, odpowiednie plemniki, jeszcze musi dojść do zagnieżdżenia.

wiec nie wiem:)

styka51
styka51: A teraz... Ale i tak będzie dobrze.

co ma nie byc:) ktoregos sylwka tez chce spedzic tylko we dwoje:)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja słyszałam, że teraz ponoć ciężko zajść w ciąze ...

jak widac;P chociaz, podobniez czasem pierwszej ciazy mozna nie zauwazyc, jesli szybko dochodzi do poronienia, a kobiecie sie wydaje, ze to okres.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja idę obchodzić Sylwestra już dziś

ja robbie sobie wigile sylwka, pije piwko z sokiem:D

Konto usunięte
Konto usunięte: jaka masakra te wyprzedaze. odrobinke tylko z ceny schodza, nic ciekawego w tych sklepach nie ma, a polowalam na takie 'zwykle', klasyczne rzeczy, a tlumy tak nieludzkie...

trzeba bylo do Anglii pojechac;) choc pewnie co bys zaoszczedzila na ciuchach, to bys wydala na wyjazd:)
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
http://www.youtube.com/watch?v=Yo51fFV6F_0

Ogarnijcie!

:rotfl::rotfl::rotfl:

Babsy
Babsy: wiec nie wiem:)

Ważne, że jest dobrze^^

Babsy
Babsy: co ma nie byc:) ktoregos sylwka tez chce spedzic tylko we dwoje:)

Kurak jest, pekinka, Igristoje zakupione też :D
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Ogarnijcie!

Oglądałaś Łowy Króla Disco? :rotfl:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Oglądałaś Łowy Króla Disco?

Nie, a co to?
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Nie, a co to?

Taki program na vivie, gdzie dziewczyny walczyły o Niecika właśnie :rotfl:.
Za każdym razem jak włączałam to lałam z jego głupoty :ziober2:.
W finale były nawet walki w kisielu. A wiesz po kim on ma takie niedoyebane pomysły? Po matce :DDDD
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.