malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Taki program na vivie, gdzie dziewczyny walczyły o Niecika właśnie . Za każdym razem jak włączałam to lałam z jego głupoty . W finale były nawet walki w kisielu. A wiesz po kim on ma takie niedoyebane pomysły? Po matce :DDDD

Że też nie oglądałam..dawno vivy nie ogladałam :ninja:
Kurna, ale najgorsze, że teraz we łbie mi siedzi "4 osiemnastki tylko w moim samochodzie...."

Ale jutro będę densić przy:
http://www.youtube.com/watch?v=7cilsOyHpBI&feature=related
"Miłości głos usłyszysz kiedyś nagle,
obejrzysz się i złapiesz miłośc w żagle.
(...)
Ciało do ciała, usta do ust
i nigdy więcej nie smuć się już!"
:disco:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Ale jutro będę densić przy:

Nie ma co, ale niektóre stare kawałki disco polo są zajebiste :ziober2:.
Ja mam nadzieje, że potańczę przy czymś konkretnym. A Wy z Mańkiem siedzicie w domu?
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Nie ma co, ale niektóre stare kawałki disco polo są zajebiste . Ja mam nadzieje, że potańczę przy czymś konkretnym. A Wy z Mańkiem siedzicie w domu?

Aż wspomnienia wracają, pierwsze "imprezy" i miłostki.. och...

My w domu, włączymy wieże u Mańka w pokoju, zapalimy kolorowe światełka, wypijemy szampana i jazda, jazda, jazda, jazdaaaa :D
Sylvinka
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Aż wspomnienia wracają, pierwsze "imprezy" i miłostki.. och... My w domu, włączymy wieże u Mańka w pokoju, zapalimy kolorowe światełka, wypijemy szampana i jazda, jazda, jazda, jazdaaaa :D

Moje sylwestry do roku 2009 były zupełnie do bani :and:. Następne 2 z mym byłym ukochanym i tamtejszymi znajomymi były cudowne, no i teraz jako się toczy.

Mieliśmy spędzać tak samo, ale znajomi powiedzieli że jednak organizują, ma być podobno 55 osób-powodzenia, pewnie z połowy nie będę znała, ale mam zamiar się upić.

jazda, jazdaa biała gwiazda mówisz? :rotfl:.
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Moje sylwestry do roku 2009 były zupełnie do bani . Następne 2 z mym byłym ukochanym i tamtejszymi znajomymi były cudowne, no i teraz jako się toczy. Mieliśmy spędzać tak samo, ale znajomi powiedzieli że jednak organizują, ma być podobno 55 osób-powodzenia, pewnie z połowy nie będę znała, ale mam zamiar się upić.

Jak chodziłam do LO, to były kozackie sylwki, teraz się wiara pozakochiwała, porozjeżdzała i każdy w swoją stronę robi. W zeszłym roku było z kumplami Mańka... szajbusy jedne... ach.. teraz jeden się ochajtał, drugi ześwirował, a trzeci jest winien Mańkowi 6 stów więc się nie pokazuje.
Ale damy radę. Ja też się zachlam, dawno nie piłam... będę yntelygentna znowu :D

Sylvinka
Sylvinka: jazda, jazdaa biała gwiazda mówisz? .

Jak to Maniu mówił, jak jesio w124 miał: Nie ma jazdy bez gwiazdy :lol:
sylwik
sylwik
  30 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: trzeba bylo do Anglii pojechac;) choc pewnie co bys zaoszczedzila na ciuchach, to bys wydala na wyjazd:)

a nie, na takie wielkie zakupy mnie nie stac:D
no ale kuffa zebym nawet dresow na silownie nie byla w stanie znalezc sensownych i niedrogich to przesada:wtf:
Babsy
Babsy
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Kurak jest, pekinka, Igristoje zakupione też

podstawa zapewniona:)
Babsy
Babsy
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Ale jutro będę densić przy:

oooch wlasnie tego sluchalam:zakochany: uwielbiam:D

Konto usunięte
Konto usunięte: zebym nawet dresow na silownie nie byla w stanie znalezc sensownych i niedrogich to przesada

wlasnie dresiwa to drogawe sa, w lumpku poszukaj- o ile sie nie brzydzisz:)
sylwik
sylwik
  30 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: wlasnie dresiwa to drogawe sa, w lumpku poszukaj- o ile sie nie brzydzisz:)

nie no, znajde jakies nowe - za duzo sie czlowiek poci przy cwiczeniach zeby z lumpa to brac:nie:
zreszta, mi sie nigdy nie udalo nic znalezc w zadnym. same beznadziejne szmaty, a bylam w tych niby najfajnieszych:nie:
a kuffa w akademiku mieszkam, pralke sie ma raz w tygodniu wiec jeszcze ze dwoch spodni i kilku t-shirtow potrzebuje jak zwieksze aktywnosc:Woot:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: W finale były nawet walki w kisielu. A wiesz po kim on ma takie niedoyebane pomysły? Po matce :DDDD

no ta matka to niezla szprycha jest :crylol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Sylvinka
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: no ta matka to niezla szprycha jest

szkoda, że w głowie siano :ziober2:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: szkoda, że w głowie siano

no rodzinne, jak slucham jej wypowiedzi to nie wiem czy sie smiac czy plakac.
te jej "kreacje" :lol:
dzis jak cwiczylem na orbitreku to sie modlilem zeby nagle na vivie nie lecial niecik, bo moja silna wola cwiczenia by na pewno spadla :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  31 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: Babsy

Fajny av i te kolorki :zakochany:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

madzia2143
madzia2143
  31 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: ja robbie sobie wigile sylwka, pije piwko z sokiem:D

widzę nie tylko ja mam trochę poprzestawiane :mrgreen:
Babsy
Babsy
  31 Decembrie 2011
naaats
naaats: Fajny av i te kolorki

dzieki:)

Konto usunięte
Konto usunięte: widzę nie tylko ja mam trochę poprzestawiane

a co:mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.