Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 658 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
aaaale mi sie nie chce, zbudzilam sie wlasnie
chyba trzebaby do jakiegos marketu, coby jutro bylo co jesc.... yebane dni wolne od handlu czy jak im tam..
BY NOWY ROK 2012 PRZYNIOSL WAM WIELE DOBREGO, SZCZESCIA, USMIECHU, POKOJU, HUMORU, OSIAGNIEC I BRAKU PORAZEK. BY BYL JESZCZE LEPSZY NIZ OD TYCH WSZYSTKICH LAT WSTECZ I ABYSCIE W GRUDNIU ZA ROK POMYSLALY (POMYSLELI) ZE TAK WLASNIE CHCIALYSCIE (CHCIELISCIE) TEN ROK PRZEZYC.
TO ZYCZYLAM JA

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
nawzajem Piekna;*:)
dołączam się do życzeń i życzę porządnego picia dzisiejszej nocy;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Osobiste zyczenia

Dzieki Sylwio moja Kochana :* :* :*
Ja pilam po swietach, w swieta nie pijam alko, przynajmniej nie w duzych ilosciach, lampka wina, ewentualnie dwie.
Miedzy swietami a sylwestrem to sie raz upilam... ale zrzucilam wine na nieswieza pizze

Sukcesów w każdym aspekcie życia, spełnienia marzeń: tych o wycieczce na Bora Bora oraz o kupnie ślicznej spinki do włosów, którą widziałyście w środę!
Abyście dziś o 23.55 stwierdziły/stwierdzili, że było warto i że będzie jeszcze lepiej! Byście podbili Świat swoimi pomysłami! Byście byli ludźmi o czystych sercach! Byście w następnym 2012 roku nie myśleli o żadnych kryzysach, końcach świata etc.! By każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego! Żebyście każdego wieczora zasypiali z usmiechem na ustach!
Tego życze Wam ja, Sylwia Styka S.
:***
Och Styczka, jak romantycznie

Wzajemnie Top Autorko - jestes w Top 10 :*