malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  31 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: no raczej:) moim juz starczy tego marynowania;)

Smacznego życzę w takim razie ;)

massacre
massacre: Maniek to wielki filozof ^^

Zaprawdę... brak słów.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Decembrie 2011
styka51
styka51: Zaprawdę... brak słów.

Zwariowalas? Uwielbiam facetow z poczuciem humoru ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  31 Decembrie 2011
styka51
styka51: Smacznego życzę w takim razie

nawzajem:P
sylwik
sylwik
  31 Decembrie 2011

aaaale mi sie nie chce, zbudzilam sie wlasnie:lol:
chyba trzebaby do jakiegos marketu, coby jutro bylo co jesc.... yebane dni wolne od handlu czy jak im tam..:nie:

massacre
massacre
  31 Decembrie 2011
ZYCZE WSZYSTKIM NIEZAPOMNIANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ!!!

BY NOWY ROK 2012 PRZYNIOSL WAM WIELE DOBREGO, SZCZESCIA, USMIECHU, POKOJU, HUMORU, OSIAGNIEC I BRAKU PORAZEK. BY BYL JESZCZE LEPSZY NIZ OD TYCH WSZYSTKICH LAT WSTECZ I ABYSCIE W GRUDNIU ZA ROK POMYSLALY (POMYSLELI) ZE TAK WLASNIE CHCIALYSCIE (CHCIELISCIE) TEN ROK PRZEZYC.

TO ZYCZYLAM JA :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  31 Decembrie 2011
massacre
massacre: ZYCZE WSZYSTKIM NIEZAPOMNIANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ!!! BY NOWY ROK 2012 PRZYNIOSL WAM WIELE DOBREGO, SZCZESCIA, USMIECHU, POKOJU, HUMORU, OSIAGNIEC I BRAKU PORAZEK. BY BYL JESZCZE LEPSZY NIZ OD TYCH WSZYSTKICH LAT WSTECZ I ABYSCIE W GRUDNIU ZA ROK POMYSLALY (POMYSLELI) ZE TAK WLASNIE CHCIALYSCIE (CHCIELISCIE) TEN ROK PRZEZYC. TO ZYCZYLAM JA

nawzajem Piekna;*:)
mirra20
mirra20
  31 Decembrie 2011
massacre
massacre: ZYCZE WSZYSTKIM NIEZAPOMNIANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ!!! BY NOWY ROK 2012 PRZYNIOSL WAM WIELE DOBREGO, SZCZESCIA, USMIECHU, POKOJU, HUMORU, OSIAGNIEC I BRAKU PORAZEK. BY BYL JESZCZE LEPSZY NIZ OD TYCH WSZYSTKICH LAT WSTECZ I ABYSCIE W GRUDNIU ZA ROK POMYSLALY (POMYSLELI) ZE TAK WLASNIE CHCIALYSCIE (CHCIELISCIE) TEN ROK PRZEZYC. TO ZYCZYLAM JA

dołączam się do życzeń i życzę porządnego picia dzisiejszej nocy;D
massacre
massacre
  31 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: życzę porządnego picia dzisiejszej nocy;D

Ja pilam ostatni tydzien. Dzisiaj bede trzezwa :ziober2:

Moze lampke szampana o 24:00 i to wszystko. Spedzimy dzisiejsza noc o trzezwych umyslach :diabel:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  31 Decembrie 2011
Asiu Tobie też życzymy wszystkiego najlepszego!!!!! Żeby mały Ci rósł ładnie, żeby Jarek zawsze w gotowości był, następnego maluszka również i żeby Twoja praca spełniała Cię każdego dnia jeszcze bardziej! Życzę Ci także, byś miała jeszcze lepszy gust i w tym 2012 roku w końcu odwiedziła biedaczkową Polskę :D :zakochany: :-********
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  31 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Asiu Tobie też życzymy wszystkiego najlepszego!!!!! Żeby mały Ci rósł ładnie, żeby Jarek zawsze w gotowości był, następnego maluszka również i żeby Twoja praca spełniała Cię każdego dnia jeszcze bardziej! Życzę Ci także, byś miała jeszcze lepszy gust i w tym 2012 roku w końcu odwiedziła biedaczkową Polskę :D :-********

Osobiste zyczenia :w00t:

Dzieki Sylwio moja Kochana :* :* :*

mirra20
mirra20
  31 Decembrie 2011
massacre
massacre:

oj tam ja też piłam całe święta i się upic nie mogłam, ale dzisiaj pije na całego i mam nadzieję że ktoś mi dotrzyma kroku przy kieliszku
massacre
massacre
  31 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oj tam ja też piłam całe święta i się upic nie mogłam, ale dzisiaj pije na całego i mam nadzieję że ktoś mi dotrzyma kroku przy kieliszku

Ja pilam po swietach, w swieta nie pijam alko, przynajmniej nie w duzych ilosciach, lampka wina, ewentualnie dwie.
Miedzy swietami a sylwestrem to sie raz upilam... ale zrzucilam wine na nieswieza pizze :crylol:

styka51
styka51
  31 Decembrie 2011
No to ja życzę wszystkim TOP AUTOROM zdrowia, zdrowia, zdrowia, szczęścia, pomyślności!
Sukcesów w każdym aspekcie życia, spełnienia marzeń: tych o wycieczce na Bora Bora oraz o kupnie ślicznej spinki do włosów, którą widziałyście w środę!
Abyście dziś o 23.55 stwierdziły/stwierdzili, że było warto i że będzie jeszcze lepiej! Byście podbili Świat swoimi pomysłami! Byście byli ludźmi o czystych sercach! Byście w następnym 2012 roku nie myśleli o żadnych kryzysach, końcach świata etc.! By każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego! Żebyście każdego wieczora zasypiali z usmiechem na ustach!
Tego życze Wam ja, Sylwia Styka S.

:***
massacre
massacre
  31 Decembrie 2011
styka51
styka51: No to ja życzę wszystkim TOP AUTOROM zdrowia, zdrowia, zdrowia, szczęścia, pomyślności! Sukcesów w każdym aspekcie życia, spełnienia marzeń: tych o wycieczce na Bora Bora oraz o kupnie ślicznej spinki do włosów, którą widziałyście w środę! Abyście dziś o 23.55 stwierdziły/stwierdzili, że było warto i że będzie jeszcze lepiej! Byście podbili Świat swoimi pomysłami! Byście byli ludźmi o czystych sercach! Byście w następnym 2012 roku nie myśleli o żadnych kryzysach, końcach świata etc.! By każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego! Żebyście każdego wieczora zasypiali z usmiechem na ustach! Tego życze Wam ja, Sylwia Styka S. :***

Och Styczka, jak romantycznie :zakochany:
Wzajemnie Top Autorko - jestes w Top 10 :*

mirra20
mirra20
  31 Decembrie 2011
massacre
massacre:

ja pije przy okazji jakiegoś dłuższego wolnego, nie mogłabym funkcjonować na kacu w pracy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.