malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  2 Ianuarie 2012

chciałabym żeby Twoje .. przepowiednie się spełniły ..

mirra20
mirra20
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

młoda jesteś daj sobie czas:)
SoDope
SoDope
  2 Ianuarie 2012

młoda ale już 7 lata zmarnowane ...

Babsy
Babsy
  2 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Odhaczylam Cie. Zrobilam restrykcje po tym jak ta cala RedTea zaczela mi na fejsa wlazic. Ale Tobie ufam. Beacie tez zdjelam

yy ja dalej nie widze Twoich zdjec na fb, ba, prawie nic poza nazwa uzytkownika i odpowiedzia na ajedna ankiete:woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: polecacie cos na mega doła?

skuc sie jak messerschmit:ninja:

styka51
styka51: No wiadomo, że nie będę Twoich zdjęć ściągać i na forumie czy gdzieś pokazywać. Tak samo jak Ty czy Beata nie zrobi tego z moimi fotami.

no raczej az tak mi sie nie nudzi, poza tym mam jakies zasady:)

Konto usunięte
Konto usunięte: mam to centralnie gdzieś bo właśnie doszło do mnie, że żaden facet nigdy nie traktował mnie poważnie..

nie smutaj
SoDope
SoDope
  2 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy:

jak tutaj sie nie smutać ... nie chce mi się życ .. nie bede tego ukrywac.
Babsy
Babsy
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: młoda ale już 7 lata zmarnowane ...

jak to pisza na wizazu, 7 lat to nic, gorzej jakbys zmarnowala ze 20, byla uwiazana u chlopa wspolnym majatkiem i dziecmi...
Babsy
Babsy
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak tutaj sie nie smutać ... nie chce mi się życ .. nie bede tego ukrywac.

tez mi sie zdarza tak czasem myslec, ale wtedy przypomina mi sie zlota mysl- jesli nie masz po co zyc, zyj na zlosc innym^^
mirra20
mirra20
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: młoda ale już 7 lata zmarnowane ...

każdy człowiek z którym mamy do czynienia czegoś nas uczy, potraktuj to może jak naukę, szkołę życia
nie każda z nas poznaje odpowiedniego faceta mając lat 18 czy 20 czasami trzeba poczekać
SoDope
SoDope
  2 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy:

ale w moim wieku 7 lat .. to bardzo duzo .. 1/3 mojego życia.
SoDope
SoDope
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

tak ja to wiem ... ale żaden facet nie traktuje mnie poważnie .. nigdy nie traktował..
Babsy
Babsy
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w moim wieku 7 lat .. to bardzo duzo .. 1/3 mojego życia.

tak jak napisala Mirra, sprobuj wyciagnac z tego jakies wnioski... choc wiem ze musi byc Ci ciezko, mi wczoraj zebralo sie na nostalgiczny nastroj i malo sie nie rozryczalam, wspominajac czasy sprzed 6, 8 lat i chcac wrocic do tamtej beztroski, radosci, kiedy wszystko bylo prostsze.
mirra20
mirra20
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mirra20: tak ja to wiem ... ale żaden facet nie traktuje mnie poważnie .. nigdy nie traktował..

bo to jeszcze nie pora na Ciebie, więc się ciesz życiem i za dużo nie martw, bo skończysz jak moja znajoma, która pomimo 23 lat jest już zgorzkniala
mmaryjka
mmaryjka
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

tym bardziej żaden nie zacznie traktować poważnie osoby która się użala nad sobą. wypłacz się i wystartuj od nowa. 7 lat, zważywszy na to, że mamy jeszcze po dwadzieścia-parę lat to jedno wielkie NIC. nie warto się przejmować, nie w tym wieku kiedy świat stoi otworem.

ogólnie NIE rozumiem kobiet którym jest źle z partnerami, a zamiast wziąć los w swoje ręce to trwają w stagnacji w związkach bez żadnych możliwości do rozwinięcia się, zważywszy na to, że nie łączą ich dzieci, papiery, kredyty etc.
mmaryjka
mmaryjka
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo skończysz jak moja znajoma, która pomimo 23 lat jest już zgorzkniala

druga część mojej wypowiedzi dotyczy takich przypadków. młode dziewczyny, najczęściej jeszcze nieukształtowane tkwią w 'związkach' i tylko się męczą, bo chłopak oszukuje, olewa i tak dalej. takie osoby nie mają nawet możliwości zobaczenia jak powinno być w normalnym związku, szczególnie jeśli wchodzi się w taki 'toksyczny' związek w młodym wieku, a tak jest najczęściej.
mirra20
mirra20
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

moja znajoma właśnie w młodym wieku była w związku z takim dupkiem, każdy jej kolejny związek a raczej jego namiastka było w jej przypadku nie dawaniem z siebie niczego, a teraz gdy trafili się faceci na których jej zależy jej zachowanie ich odstrasza
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.