malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope

Masz zdolnego fryzjera!
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Od kiedy to ludzie dzwonią z propozycją pracy pomimo tego, że się jej nie szuka?

Jak jesteś dobra w swoim fachu to head hunterzy mogą chcieć Cie zatrudnić w konkurencyjnej firmie. Wtedy to im zależy by przebić Twoje dotychczasowe warunki pracy. Ja tak dostałam kiedyś robotę. Przekupili mnie :)
Oni maja z tego siano, ze znajdują ludzi na stanowiska nie tylko wsród bezrobotnych.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo właśnie doszło do mnie, że żaden facet nigdy nie traktował mnie poważnie..

Ja tak miałam do 25 roku życia, tylko ze z wzajemnoscia.
A potem napatoczyl sie taki, co po 3 miesiącach o rękę prosił... A ja chciałam wiać ;)

Tak wiec wiesz... Korzystaj z życia póki możesz, bo sie nie obrocisz a już jakiś będzie z pierscionkiem za Tobą ganiac... ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  2 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Jak jesteś dobra w swoim fachu to head hunterzy mogą chcieć Cie zatrudnić w konkurencyjnej firmie. Wtedy to im zależy by przebić Twoje dotychczasowe warunki pracy. Ja tak dostałam kiedyś robotę. Przekupili mnie :) Oni maja z tego siano, ze znajdują ludzi na stanowiska nie tylko wsród bezrobotnych.

mimo wszystko wydaje mi się, że w mojej branży to bardzo, ale to bardzo rzadko spotykane zwłaszcza w moim Lublinku
massacre
massacre
  2 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak tutaj sie nie smutać ... nie chce mi się życ .. nie bede tego ukrywac.

Mi sie nie chce żyć regularnie co roku, od listopada tak do marca.
Wszystko wtedy traci sens i mimo, ze otoczona ludźmi mam wrażenie, ze moje życie wypełnia pustka. Zastanawiam sie wtedy po co to wszystko? I oczywiście nie znajduje odpowiedzi aż do nadejscia wiosny.
Z facetami jest tak samo. Jego brak to tylko stan przejściowy. Można go wykorzystać na robienie tego wszystkiego czego w związku nie wypada... Uwierz mi, ja już bym była na mieście :ziober2:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  2 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Mi sie nie chce żyć regularnie co roku, od listopada tak do marca.

ja tez tak mam, dlatego spiedolilem na wyspe :lol:

a jak nie mam okazji to mi pomaga duze miasto :)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

justCax
justCax
  3 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Jak wyżej. Poza tym ciepła herbata + muzyka + książka. Kubek gorącej czekolady + film. Czekolada +gorąca czekolada + ptasie mleczko + jakaś galaretka + film - na mnie zawsze działa :D

shopping odpada, wydałam juz i tak za duzo hajsu ostatnio + nie pomogło.

Konto usunięte
Konto usunięte: b smart KFC..

lepszy twister.

Konto usunięte
Konto usunięte: sen,słuchanie muzyki w maxymalnej głośności.

sen dobry pomysł, pod warunkiem, ze ma się na niego czas. a ja non stop w pracy
justCax
justCax
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w moim wieku 7 lat .. to bardzo duzo .. 1/3 mojego życia.

nie wiem, czy to coś da, ale powiem Ci, że do mnie powoli dociera, że zmarnowałam 4 lata. ciężko jest rzucić wszystko, ciężko zacząć od nowa. a jeszcze gorzej ciągle się męczyć
justCax
justCax
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mimo wszystko wydaje mi się, że w mojej branży to bardzo, ale to bardzo rzadko spotykane zwłaszcza w moim Lublinku

zdarza się , znam 2 takie przypadki, wlasnie u nas :)
mirra20
mirra20
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

ja się z tym spotkałam po raz pierwszy ale okoliczności są na tyle dziwne, że dałam sobie spokój
massacre
massacre
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja non stop w pracy

Wykorzystaj to!

Konto usunięte
Konto usunięte: czy to coś da, ale powiem Ci, że do mnie powoli dociera, że zmarnowałam 4 lata. ciężko jest rzucić wszystko, ciężko zacząć od nowa. a jeszcze gorzej ciągle się męczyć

To jeszcze jestes na etapie poczatkowym :) Pozniej zaczniesz zdawac sobie sprawe, ze te lata nie byly zmarnowane ale byly dobra lekcja zycia.

Tez przez to przechodzilam, chyba kazda z nas miala tego farta w zyciu, ze nie od razu trafila na swojego ksiecia z bajki... Kazda z nas chyba przechodzila przez rozstanie z wiekszym lub mniejszym frajerem... Kazda z nas ma tez swoje sposoby na to by to przejsc. Sen i obzarstwo dzialaja krotkofalowo, ale trzeba miec na to czas. Ja nie mialam. Bylam sama w obcym jeszcze dla mnie panstwie. Pracowalam... i pracowalam... Stwierdzilam, ze w pracy nie myslalam o przeszlosci, ze w pracy bylam soba, nie mialam czasu na analizowanie, na smuty, na zarcie lodow... I tak mnie to pochlonelo, ze sama z siebie napedzalam swoja kariere dosc dynamicznie w tamtym okresie. Zostawalam po godzinach, bo nikt na mnie nie czekal... Bylam wczesnie w pracy, bo w lozku nikt cieply sie nie przytulal, wiec mnie nie kusilo, zeby zostac pod kolderka jeszcze te 5 minut.
Pochlonieta praca zaczelam porzadnie zarabiac, premie nie premie, nagrody w postaci wyjsciowek na mecze Premier League - rozne bajery ^^ Chudlam i oszczedzalam siano - czyli zyc nie umierac :ziober2: W koncu przestalam myslec o moim ex... w ogole przestalam myslec o facetach jako srodkach do szczescia. Lubilam byc sama :D I to chyba dziala jak jakis magnez, bo wtedy zaczelo ich byc pelno... wszedzie... Moglam przebierac.

Rozpisalam sie... Ale ktos tu juz slusznie zauwazyl i moj tata mawial tak samo: lepiej pozegnac sie z kilkuletnim zwiazkiem majac 20 kilka lat niz kilkunastoletnim z zobowiazaniami tkj. dzieci, kredyt na dom itp.
Tak wiec obie panie: cieszcie sie tym, ze jestescie jeszcze mlode, piekne i jedrne - bo to jest najwazniejsze w tej chwili na rynku ;)

mirra20
mirra20
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: To jeszcze jestes na etapie poczatkowym :) Pozniej zaczniesz zdawac sobie sprawe, ze te lata nie byly zmarnowane ale byly dobra lekcja zycia.Tez przez to przechodzilam, chyba kazda z nas miala tego farta w zyciu, ze nie od razu trafila na swojego ksiecia z bajki... Kazda z nas chyba przechodzila przez rozstanie z wiekszym lub mniejszym frajerem... Kazda z nas ma tez swoje sposoby na to by to przejsc. Sen i obzarstwo dzialaja krotkofalowo, ale trzeba miec na to czas. Ja nie mialam. Bylam sama w obcym jeszcze dla mnie panstwie. Pracowalam... i pracowalam... Stwierdzilam, ze w pracy nie myslalam o przeszlosci, ze w pracy bylam soba, nie mialam czasu na analizowanie, na smuty, na zarcie lodow... I tak mnie to pochlonelo, ze sama z siebie napedzalam swoja kariere dosc dynamicznie w tamtym okresie. Zostawalam po godzinach, bo nikt na mnie nie czekal... Bylam wczesnie w pracy, bo w lozku nikt cieply sie nie przytulal, wiec mnie nie kusilo, zeby zostac pod kolderka jeszcze te 5 minut. Pochlonieta praca zaczelam porzadnie zarabiac, premie nie premie, nagrody w postaci wyjsciowek na mecze Premier League - rozne bajery ^^ Chudlam i oszczedzalam siano - czyli zyc nie umierac W koncu przestalam myslec o moim ex... w ogole przestalam myslec o facetach jako srodkach do szczescia. Lubilam byc sama :D I to chyba dziala jak jakis magnez, bo wtedy zaczelo ich byc pelno... wszedzie... Moglam przebierac. Rozpisalam sie... Ale ktos tu juz slusznie zauwazyl i moj tata mawial tak samo: lepiej pozegnac sie z kilkuletnim zwiazkiem majac 20 kilka lat niz kilkunastoletnim z zobowiazaniami tkj. dzieci, kredyt na dom itp. Tak wiec obie panie: cieszcie sie tym, ze jestescie jeszcze mlode, piekne i jedrne - bo to jest najwazniejsze w tej chwili na rynku ;)

Bo prawie każda z nas ma za sobą lepsze i gorsze chwile w swoim życiu, ale trzeba podnieść głowę do góry i iść dalej.
massacre
massacre
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo prawie każda z nas ma za sobą lepsze i gorsze chwile w swoim życiu, ale trzeba podnieść głowę do góry i iść dalej.

Przeczytalas moje wypociny? Za to Cie lubie :ziober2:

Chodzi tez o to, ze z perspektywy czasu patrzymy na nasza przeszlosc innym okiem. Dla mnie w dniu dzisiejszym to byl jeden z najlepszych okresow w moim zyciu :D

SoDope
SoDope
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tym bardziej żaden nie zacznie traktować poważnie osoby która się użala nad sobą.

ale ja tylko tutaj przed wami się użalam i z tego co pamiętam to miało to miejsce maksymalnie 2 razy.

Dziewuchy - wiecie co - poryczałam/pospałam .. popiłam wódki w lodówce troche zostało i jak wróciłam to powiem, że chce mi się nawet trochę żyć.

:ziober2:

jak widać wódka regeneruje ludzi.
chyba zaczne pić częściej :ninja:
SoDope
SoDope
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: cieszcie sie tym, ze jestescie jeszcze mlode, piekne i jedrne - bo to jest najwazniejsze w tej chwili na rynku ;)

czyli mówisz mogę mieć każdego :ziober2: ??
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.