malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chce mi się nawet trochę żyć.

i o to chodzi;) byleby zachcialo Ci sie jeszcze bardziej:)
justCax
justCax
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: To jeszcze jestes na etapie poczatkowym :) Pozniej zaczniesz zdawac sobie sprawe, ze te lata nie byly zmarnowane ale byly dobra lekcja zycia.

nie jestem w takiej sytuacji jak SoDope, po prostu chyba zaczynam dorastać, dostrzegać, że życie jest na wyciągniecie ręki, że jestem młoda, że mogę mieć wszystko, czego zapragnę. Zaczynam widzieć, że trzeba spełniać swoje marzenia, że jak nie teraz to kiedy, Stąd ten melancholijny nastrój. Tak czy inaczej, przygotowuję się do zmian, d o przełomu. Jestem optymistką, staram się cieszyć każdą chwilą, dlatego dół dopada mnie bardzo rzadko. Ale każdy ma gorsze i lepsze dni.
Jedno mnie męczy- że mam 22 lata a czasem czuję się, jakbym miała kilka lat więcej. To dzieje się przez to, że inni sporo ode mnie wymagają.

massacre
massacre: Ale ktos tu juz slusznie zauwazyl i moj tata mawial tak samo: lepiej pozegnac sie z kilkuletnim zwiazkiem majac 20 kilka lat niz kilkunastoletnim z zobowiazaniami tkj. dzieci, kredyt na dom itp.

mój tata też zawsze tak mówi, ja też jestem tego samego zdania. nie mniej jednak niektórzy bardzo przywiązują się do ludzi i jest ciężko- ja tak mam. jestem osobą która bardzo racjonalnie podchodzi do życia, raczej nie kieuję się emocjami. ale to często też ma swoje minusy.
justCax
justCax
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli mówisz mogę mieć każdego ??

oczywiście, musisz tylko zdać sobie z tego sprawę ;)
mmaryjka
mmaryjka
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ja tylko tutaj przed wami się użalam i z tego co pamiętam to miało to miejsce maksymalnie 2 razy.

użalasz się sama nad sobą. to jest smutne, bo użalasz się przez kogoś od kogo nie zależy ani twoje życie, ani twój los;).
po co się umartwiać na siłę?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli mówisz mogę mieć każdego ??

Oczywko.
Ja moglam miec kazdego, przebieralam, wybieralam, to dlaczego Ty nie moglabys? Jestes o niebo fajniejsza :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale ja tylko tutaj przed wami się użalam i z tego co pamiętam to miało to miejsce maksymalnie 2 razy.

Dokladnie. Czasem trzeba sie oczyscic. I nie trzeba robic tego przed calym swiatem, wystarczy przed nami babami troche posmutac i bedzie dobrze :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Przeczytalas moje wypociny? Za to Cie lubie

zawsze czytam wszystko:D to jak jakbym z Tobą rozmawiała i w połowie przestała słuchać, nie lekceważę swoich rozmówców;)

massacre
massacre: Chodzi tez o to, ze z perspektywy czasu patrzymy na nasza przeszlosc innym okiem. Dla mnie w dniu dzisiejszym to byl jeden z najlepszych okresow w moim zyciu :D

wiem co mówisz, też mam co wspominać:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Dziewuchy - wiecie co - poryczałam/pospałam .. popiłam wódki w lodówce troche zostało i jak wróciłam to powiem, że chce mi się nawet trochę żyć.

poryczeć itp niemal każdy musi ważne żeby to za długo nie trwało;)

Konto usunięte
Konto usunięte: jak widać wódka regeneruje ludzi. chyba zaczne pić częściej

tylko sama nie pij:P
SoDope
SoDope
  3 Ianuarie 2012

Faktycznie przez ostatni rok dużo się wydarzyło ..

w takim razie ja po prostu o jakieś muzyczne numery poprawiające humor - najchętniej z lat 90' XD

SoDope
SoDope
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Dokladnie. Czasem trzeba sie oczyscic. I nie trzeba robic tego przed calym swiatem, wystarczy przed nami babami troche posmutac i bedzie dobrze :D

Wiesz - wole tutaj się troche ponarzekać niż na fejsie czy gdziekolwiek żeby ludzie widzieli, że jest mi źle czy coś ... O_o
styka51
styka51
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Tez przez to przechodzilam, chyba kazda z nas miala tego farta w zyciu, ze nie od razu trafila na swojego ksiecia z bajki... Kazda z nas chyba przechodzila przez rozstanie z wiekszym lub mniejszym frajerem...

Miałam to ostatnio 4 lata temu... kurde wiem, że było nie fajnie. Ale to taka szczenięca miłość była. Nie wiem jak zachowałabym się teraz...

Babsy
Babsy: no raczej az tak mi sie nie nudzi, poza tym mam jakies zasady:)

Ciesze się ;)

Jeju dziewuchy... jak strasznie się czuję... jakaś taka... na dodatek jestem pewna, że mamuśka się dziś czegoś uczepi...
Masakra :ninja:
justCax
justCax
  3 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Jeju dziewuchy... jak strasznie się czuję... jakaś taka... na dodatek jestem pewna, że mamuśka się dziś czegoś uczepi...

może czas się wyprowadzic?:)
styka51
styka51
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może czas się wyprowadzic?:)

Nie raz o tym myślałam... tylko tak szczerze, to nawet nie miałąbym gdzie.
Teraz caaałe wakacje szukałam roboty, nie ma. Poza tym uczę się i nawet nie miałabym jak, szukałam na weekendy, gdziekolwiek, ale nie chcą.
Ogólnie jestem w ciemnej dupie.
justCax
justCax
  3 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Nie raz o tym myślałam... tylko tak szczerze, to nawet nie miałąbym gdzie. Teraz caaałe wakacje szukałam roboty, nie ma. Poza tym uczę się i nawet nie miałabym jak, szukałam na weekendy, gdziekolwiek, ale nie chcą.

zawsze można wynająć. ja tez studiuje dziennie, 4 dni w tygodniu pracuje i daje radę. chcieć to móc :) a nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami, brr..
SoDope
SoDope
  3 Ianuarie 2012

a ja teraz jem popcorn

możecie się przyłączyć XDDD

mirra20
mirra20
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami, brr..

zależy od rodziców, ja jeszcze np mieszkam i nie narzekam:D ale za rok planuje się wyprowadzać, myśle o czymś swoim, bo już czas
mirra20
mirra20
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja teraz jem popcorn możecie się przyłączyć XDDD

a nie masz chipsów, nie lubie popcornu bo mi w zęby za bardzo wchodzi
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.