Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 671 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Czysty przypadek, skorzystałem z okazji, bo jak wszedłem zobaczyłem, że jest 999 997, ale lepiej, że tego geta zyskała legenda tego działu, a nie Ty Skarbie i tylko dlatego to zrobiłem. :D
Wiedziałem też, że na pewno zacytujesz mojego posta, wiec to też dodatkowy profit, bo liczę na kontakt z Tobą. Mam nadzieję, że później poklikamy Piękna, bo teraz spadam.
Miłego wieczorku Asiu. :*
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wylaczylam po 36 sekundach :-O
jestem zwolenniczka pozostawiania wyboru kobiecie i tym samym aborcji na zyczenie.
nie rusza mnie generalnie widok martwych plodow, jednak ten filmik jest gruba przesada. to cale 'bawienie sie' stopkami i raczkami odcietymi do normalnych rzeczy nie nalezy:)
no i pokazano niektore plody juz 'za stare' na wg mnie dopuszczalna aborcje, powinna byc przeprowadzana do ok. 4 miesiaca