Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 673 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nie tylko, bo ciągle musisz wtrącić swoje 3 grosze na mój temat. Owszem jesteśmy forumkowymi wrogami, ale myślę, że już wszystko sobie napisaliśmy, co mieliśmy i nie chce mi się w kółko pisać tego samego. Przez jakiś rok był spokój(pomijając to, że mnie nie było pół roku na forum), a ostatnio na nowo podsyciłaś konflikt oczerniając mnie.
Nawiązując do tego co pisałem wyżej, zdecyduj się, bo tu mnie chwalisz, a w temacie Shitana znowu mnie oczerniałaś Pysiaczku.
PS: Poleć coś na łuszczącą się skórę i pryszcze na plecach i pośladkach, bo przez to muszę pływać w ciuchach, bo wstyd ściągnąć koszulkę i majtki na basenie :( Jakieś kremy czy tabletki.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No to mi właśnie chodzi o moje rymy, którymi zdobyłem serce mojej dziewczyny. Bo tam pisałaś, że nie są zabawne, tylko żałosne, więc jak jest naprawdę ?
Wstydzisz się to napisać na Hyde, bo jesteśmy wrogami, więc może pora na nowy początek między nami. Liczę bardzo na Twoje komplementy, żebym mógł być zawsze uśmiechnięty.
PS: Załóż jakiś temat, to dojedziemy kogoś na Hyde.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail