malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  5 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale zimnooooo! brrrrr!

Jak na tę porę roku to chyba nie powinniśmy narzekać. Wczoraj grałem w piłkę w krótki rękawku!

(sorry za 2 osobne posty )
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  5 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Zobacze, popatrze, poczytam

Nie tylko, bo ciągle musisz wtrącić swoje 3 grosze na mój temat. Owszem jesteśmy forumkowymi wrogami, ale myślę, że już wszystko sobie napisaliśmy, co mieliśmy i nie chce mi się w kółko pisać tego samego. Przez jakiś rok był spokój(pomijając to, że mnie nie było pół roku na forum), a ostatnio na nowo podsyciłaś konflikt oczerniając mnie.

massacre
massacre: Nie lubie Cie Dareczku, ale przyznac musze, ze rymowankami Twoimi ze smiechu momentami az sie krztusze ;)

Nawiązując do tego co pisałem wyżej, zdecyduj się, bo tu mnie chwalisz, a w temacie Shitana znowu mnie oczerniałaś Pysiaczku.

PS: Poleć coś na łuszczącą się skórę i pryszcze na plecach i pośladkach, bo przez to muszę pływać w ciuchach, bo wstyd ściągnąć koszulkę i majtki na basenie :( Jakieś kremy czy tabletki.
mmaryjka
mmaryjka
  6 Ianuarie 2012

najlepszy krem do stóp jaki w życiu miałam:zakochany:

madzia2143
madzia2143
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka

masz może Chirurgię Fibaka na kompie?

(pytanie pewnie bez sensu ale nie wiem skąd już go wziąć )
madzia2143
madzia2143
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka: mmaryjka masz może Chirurgię Fibaka na kompie? (pytanie pewnie bez sensu ale nie wiem skąd już go wziąć )

dobra mam już ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Ianuarie 2012
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Nawiązując do tego co pisałem wyżej, zdecyduj się, bo tu mnie chwalisz

To, ze ktos ma wiele wad, nie znaczy, ze nie ma zadnych zalet. Rymowanie ci wychodzi, nic poza tym.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  6 Ianuarie 2012

No to mi właśnie chodzi o moje rymy, którymi zdobyłem serce mojej dziewczyny. Bo tam pisałaś, że nie są zabawne, tylko żałosne, więc jak jest naprawdę ?
Wstydzisz się to napisać na Hyde, bo jesteśmy wrogami, więc może pora na nowy początek między nami. Liczę bardzo na Twoje komplementy, żebym mógł być zawsze uśmiechnięty.
PS: Załóż jakiś temat, to dojedziemy kogoś na Hyde.

massacre
massacre
  6 Ianuarie 2012
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Bo tam pisałaś, że nie są zabawne, tylko żałosne, więc jak jest naprawdę ?

Nie pisalam o rymach a o tekstach. Jest pewna w tym roznica :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  6 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Nie pisalam o rymach a o tekstach. Jest pewna w tym roznica :)

A rymy nie są tekstami ? Przecież o nich była mowa w beefie z Shitanami. Nie rób ze mnie Lapsa, bo dostanie od królika klapsa.
massacre
massacre
  6 Ianuarie 2012
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: A rymy nie są tekstami ?

Rymy to zazwyczaj dwa ostatnie slowa wersow, jednakowo badz podobnie brzmiace.
Co z tego, ze rymy dobre, jak merytoryka slaba?

mirra20
mirra20
  6 Ianuarie 2012

też macie taki nudny dzień? juz chyba wolalabym byc w pracy

massacre
massacre
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też macie taki nudny dzień? juz chyba wolalabym byc w pracy

Ja tez... Do 15 stycznia siedze w domu i chyba ocipieje
Do tego jestem chora i w ogole nic mi sie nie chce...

sylwik
sylwik
  6 Ianuarie 2012

kantory tez dzis nieczynne?

mirra20
mirra20
  6 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Ja tez... Do 15 stycznia siedze w domu i chyba ocipieje Do tego jestem chora i w ogole nic mi sie nie chce

ja mam tylko dzisiaj wolne bo 3 króli, a pogoda masakryczna, witam więc w klubie bo też choruje:/
justCax
justCax
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też macie taki nudny dzień? juz chyba wolalabym byc w pracy

nie, kłoce się z przyjacielem i napawam myślą, że mogę dziś zostać w domu
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.