Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 672 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Asia, pytanie do Ciebie. Musze napisac w 200 slowach ok dlaczego chce byc studentem danego uniwersytetu.
Uni angielskie. Jakies wskazowki czego oni oczekuja by napisac?
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Nie o tej porze takie pytania, ja juz w stanie hibernacji jestem

Jutro na PW Ci sypne, tylko przypomnij mi sie na PW tym pytaniem :*
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
:-O
P.S. Fajny login...

to trudno. Ale licze na Twoj common sense, dowiedz sie jak najwiecej o uczelni - statystyki na skale przynajmniej europejska, czy sa znani z jakis osiagniec itd. to wydaje sie byc oczywiste.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
nie znosze obierac ziemniakow zwlaszcza gdy maja mase tych czarnych punkcikow do wydlubania jeszcze...
Zaraz pewnie pojawią się głosy,że jestem ograniczony,ale cóż.. wydaje mi się,że kobieta ma pozostawiony wybór. Może współżyć albo nie, może się zabezpieczyć albo nie. Jestem za tym,żebyśmy ponosili jakieś konsekwencje swojego zachowania, nie chce dopuścić do sytuacji, w której kobieta usuwała by dziecko od tak bo to np była wpadka. Oczywiście nie mówię tu o sytuacji w której ciąża jest wynikiem gwałtu,czy zagraża życiu matki.