malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  8 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ten z pompką .. MAC Pro Longwear

Muszę obczaić opinie, myślę że kto jak kto, ale MAC chyba powinien mieć megajasne kolory... :woot:
Konto usunięte
Konto usunięte: ok 110 zł. :P

Cenka w sumie oporowa, ale biorąc pod uwagę jakość i wydajność to myślę, że warto :P Może sobie sprawię jakiś fiolecik, jeśli nie kupię podkładu...
SoDope
SoDope
  8 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Muszę obczaić opinie, myślę że kto jak kto, ale MAC chyba powinien mieć megajasne kolory...

no MAC to ma od cholery odcieni ...

no z tego co wiem to dziewczyny najbardziej ten podkład chwalą bo nie dość, że trwały to jedyny z nich który ma pompkę XDDD

bo reszta nie ma. :D
SoDope
SoDope
  8 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cenka w sumie oporowa, ale biorąc pod uwagę jakość i wydajność to myślę, że warto :P Może sobie sprawię jakiś fiolecik, jeśli nie kupię podkładu...

Ponoć pigmenty z NYX'a są tak samo trwałe jak te z MAC i nie ma się co spuszczać na MAC'a na standardowe kolory.
pijana
pijana
  8 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no MAC to ma od cholery odcieni ... no z tego co wiem to dziewczyny najbardziej ten podkład chwalą bo nie dość, że trwały to jedyny z nich który ma pompkę XDDD bo reszta nie ma. :D

No podkład bez pompki to mordęga, używam Colorstaya i wiem co to znaczy, sporo się marnuje... Ostatnio przypadkiem go przewróciłam, dobrze, że zdążyłam zareagować, bo po prostu by się wylał...
Konto usunięte
Konto usunięte: Ponoć pigmenty z NYX'a są tak samo trwałe jak te z MAC i nie ma się co spuszczać na MAC'a na standardowe kolory.

Cena zachęca xD Ja ogólnie mam słabość do sypkich cieni/pigmentów, mam jeden MACowski i go uwielbiam, także zobaczymy co będzie jak wejdę do ich sklepu xD Jak mnie jakiś zachwyci to pewnie i tak wezmę ;d
madzia2143
madzia2143
  9 Ianuarie 2012
Moja czarna marynarka straciła na mocy [czyt. wyblakła trochę], jeśli zafarbuję ją znowu na czarno to farba rozprowadzi się równomiernie? czy będą zacieki?
SoDope
SoDope
  9 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: używam Colorstaya i wiem co to znaczy, sporo się marnuje

to kup sobie na allegro serum do włosów z Avonu - pompka do Niego pasuje i problem z głowy XD
mmaryjka
mmaryjka
  9 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ok 110 zł. :P

co? gdzie? bo standardowe opakowanie kosztuje około 70zł.
SoDope
SoDope
  9 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co? gdzie? bo standardowe opakowanie kosztuje około 70zł.

raz tak czytałam chyba w Joy'u albo w Glamour że po tyle pigmenty są ..
cena mogła się zmienić to fakt...

ale też przyzwyczaiłam się, że te gazety sobie wyolbrzymiają 'cenę' :ziober2:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  9 Ianuarie 2012

Wiecie może, dlaczego jak przerzucam zdjęcia do innego albumu mam je i w tym i w tym, a na górze wypisana ilość zdjęć jest dobra? po raz któryś mi się tak dzieje a ostatnim razem usunęłam przez przypadek wszystkie zdjęcia.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Babsy
Babsy
  9 Ianuarie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Wiecie może, dlaczego jak przerzucam zdjęcia do innego albumu mam je i w tym i w tym, a na górze wypisana ilość zdjęć jest dobra? po raz któryś mi się tak dzieje a ostatnim razem usunęłam przez przypadek wszystkie zdjęcia.

po paru minutach powinno sie naprawic, tez tak miewalam.
MentalnaDestrukcja
MentalnaDestrukcja
  9 Ianuarie 2012

Własnie sie okazało, ze rozmiar M jest mi ciutkę przymały...

... idę się pocieszać jakąś czekoladą i lodami... :pavarotti: :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Własnie sie okazało, ze rozmiar M jest mi ciutkę przymały...

zmniejszyli rozmiarowke? ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  10 Ianuarie 2012
massacre
massacre:

jezeli jest mały to przykro mi mówić ale ktoś przytył :P

bo rozmiarówka zmieniła się na plus czyli M=S a S=XS :P

albo się rozciągneło :ninja:
SoDope
SoDope
  10 Ianuarie 2012

albo w drugą strone ktoś schudł :ziober2:

pijana
pijana
  10 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rozmiarówka zmieniła się na plus

Konto usunięte
Konto usunięte: M=S a S=XS :P

To raczej na minus... Jeśli większy rozmiar obecnie równałby się mniejszemu poprzednio.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.