malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  14 Ianuarie 2012

babeczki kochane, widziałyście mój naturalny kolor włosów chyba ( jak nie to zajrzyjcie w galerię ;) ). Nigdy nie farbowałam włosów. Może by tak go zmienić? w jakim by mi pasowało? :mrgreen: Ostatnio jakąś dziwną fazę mam na zmiany. Nie wiem może to przez to że nowy rok w końcu :ninja:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: głowa by mi pękła w pokoju całym na czerwono lubię ciemny brąz połączony z zielenią, czekoladkę z beżem, biały z czerwonym, kobaltu z szarym, fioletu z szarym - wiele wiele innych :) nie lubię nudy, ale znowu bez przesady - z umiarem.

We mnie też wywołuje złe emocje, jest zbyt 'silnym' i odważnym kolorem aby tyle go nawalić do pokoju, poważnie wszystko na czerwono a dodatkowo meble i panele w takim odcieniu który się w ogóle nie wyróżnia czy nie kontrastuje. To chyba olcha, taki ciepły średni kolor (ani jasny ani ciemny) Dodatkowo pokój 25 m, ściany czerwone, kanapa czerwona, obrus czerwony, zasłonki (w serduszka) czerwone, dekoracje czerwone, ramki czerwone, zegar czerwony :wtf: łazienke mają na niebiesko i to samo:D 'bo ja musze mieć wszystko pod kolor!' tylko że dla mnie pod kolor to nie znaczy że to samo, tylko np kolor pasujący. ja jak mam jasne ściany meble muszą być ciemne, jak ciemna ściana to meble jasne, wszystko na zasadzie kontrastu i wiesz czego nie cierpie? OMG tego nienawidze jak są meble dobrane pod kolor ścian i paneli, np ściany brzoskwiniowe czy kremowe, meble takie jasne podobne i panele też, wkurza mnie to :D
kobalt z szarym też bomba, tak samo czerwien/szary/czarny/biały, chciałam do kuchni dać ale jednak robię na kolor czekoladowy i kremowy :-)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może by tak go zmienić?

NIE RÓB TEGO, będziesz żałować a jak koniecznie chcesz coś zmienić to zrób sobie parę pasemek na zasadzie techniki panelowej, bardzo modnej teraz.
madzia2143
madzia2143
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: We mnie też wywołuje złe emocje, jest zbyt 'silnym' i odważnym kolorem aby tyle go nawalić do pokoju, poważnie wszystko na czerwono a dodatkowo meble i panele w takim odcieniu który się w ogóle nie wyróżnia czy nie kontrastuje. To chyba olcha, taki ciepły średni kolor (ani jasny ani ciemny) Dodatkowo pokój 25 m, ściany czerwone, kanapa czerwona, obrus czerwony, zasłonki (w serduszka) czerwone, dekoracje czerwone, ramki czerwone, zegar czerwony

nie wierze hah :wtf: no ale co kto lubi :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: kobalt z szarym też bomba, tak samo czerwien/szary/czarny/biały, chciałam do kuchni dać ale jednak robię na kolor czekoladowy i kremowy :-)

kuchnia w jasnych odcieniach ładnie wygląda tylko trzeba nastawić się na wieczne sprzątanie. Ciekawe kiedy ja będę urządzać swój dom czy tam mieszkanie, pewnie się sporo nawkuviam :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: NIE RÓB TEGO, będziesz żałować a jak koniecznie chcesz coś zmienić to zrób sobie parę pasemek na zasadzie techniki panelowej, bardzo modnej teraz

chciałam właśnie jakiś wyraźny akcent, ale bardziej tak od środka głowy by odrosty nie rzucały się w oczy, jednak po rozmowie z fryzjerem zwątpiłam - mówił że takie ostre kolory się szybko wypłukują :and: chyba zajawka na zmianę koloru zniknęła :P
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kuchnia w jasnych odcieniach ładnie wygląda tylko trzeba nastawić się na wieczne sprzątanie.

No niestety, ja mam tak małą kuchnię że nie mogę sobie pozwolić na ciemne kolory :nie: ciemne kolory bardzo pomniejszają mieszkanie, zresztą nie lubię ciemnych kolorów, to już wolę sprzątać :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe kiedy ja będę urządzać swój dom czy tam mieszkanie, pewnie się sporo nawkuviam

Ja wiem jedno - mam dosyć remontów na conjamniej 10 lat :wtf: dodatkowo remont był gruntowny a syf nieziemski, dopiero teraz wygrzebaliśmy się z gruzu i pyłu :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: chciałam właśnie jakiś wyraźny akcent, ale bardziej tak od środka głowy by odrosty nie rzucały się w oczy, jednak po rozmowie z fryzjerem zwątpiłam - mówił że takie ostre kolory się szybko wypłukują chyba zajawka na zmianę koloru zniknęła :P

nie musisz stawiać na odważny kolor możesz zrobić coś w brązie :-) albo blondzie
Babsy
Babsy
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: babeczki kochane, widziałyście mój naturalny kolor włosów chyba ( jak nie to zajrzyjcie w galerię ). Nigdy nie farbowałam włosów. Może by tak go zmienić? w jakim by mi pasowało? Ostatnio jakąś dziwną fazę mam na zmiany. Nie wiem może to przez to że nowy rok w końcu

na poczatek moze zrob cos 2 tony jasniejszego/ciemniejszego:) to chyba jednak prawda, ze najlepiej sie wyglada w swoim naturalnym kolorze, albo zblizonym:)
madzia2143
madzia2143
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No niestety, ja mam tak małą kuchnię że nie mogę sobie pozwolić na ciemne kolory ciemne kolory bardzo pomniejszają mieszkanie, zresztą nie lubię ciemnych kolorów, to już wolę sprzątać :D

to fakt, mój pokój jest dla mnie za duży, dlatego przy remoncie stawiam raczej na ciemne kolory by trochę go pomniejszyć optycznie, będzie to pewnie czekoladka z jakimiś beżowymi elementami, mam pewien plan w głowie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wiem jedno - mam dosyć remontów na conjamniej 10 lat dodatkowo remont był gruntowny a syf nieziemski, dopiero teraz wygrzebaliśmy się z gruzu i pyłu

pamiętam jak kilka lat temu u nas w domu był gruntowny remont CAŁEGO DOMU, każdy pokój łącznie z klatką schodową i wejściem do domu był odnawiany, to była mega katorga, wszędzie syf, pył, śmieci, no okropne to było.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie musisz stawiać na odważny kolor możesz zrobić coś w brązie :-) albo blondzie

tylko ja mam ciemne włosy, nie będzie chyba zbytnio widać koloru wpadającego w brąz, a blondu sobie nie wyobrażam nawet w pasemku :p

Babsy
Babsy: na poczatek moze zrob cos 2 tony jasniejszego/ciemniejszego:) to chyba jednak prawda, ze najlepiej sie wyglada w swoim naturalnym kolorze, albo zblizonym:)

chyba jednak zrezygnuję, jak zacznę siwieć to coś pomyślę hah :mrgreen:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  14 Ianuarie 2012

Coś dla Was na miłą sobotę :ziober2:
http://www.youtube.com/watch?v=2itsHUAGX5c&feature=youtu.be

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
sylwik
sylwik
  14 Ianuarie 2012

ech, moj piesek zaginal kilka dni temu, juz trzeba przyjac najgorsze:And:
juz nigdy-nigdy nie bede miec zwierzaka wychodzacego na dwor samodzielnie/mieszkajacego na dworze:nie:

MentalnaDestrukcja
MentalnaDestrukcja
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem zakochana w połączeniu fioletu z ciemnym brązem :-) a Wy jak macie? Ja szczerze mówiąc nie znoszę jak wszystko jest pod kolor, znajoma tak ma czerwone ściany, czerwona kanapa, czerwone kwiaty w pokoju, czerwone wazony, czerwone firanki wszystko na czerwono! I jeszcze meble takie jakby nie wyróżniające sie, zlewają się ze ścianą. Bleee

Ładne połączenie :)
Monochromatyczny wystrój nieciekawie wygląda, jeśli już chciała dużo czerwieni, to mogła to chociaż przełamać jakimś innym, najlepiej kontrastowym, kolorem. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Co to porabiasz?:> Ja też dostałam pracę :-)

W biurwę się bawię. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: znasz jakiś dobry ?:D rzuć coś

Czym się różni rozjechane murzyńskie dziecko od rozjechanego kota?
- przed kotem są ślady hamowania.

Czym się różni Żyd od trampoliny?
- na trampolinie nie skacze się w glanach.

Co robi Żydówka w krematorium w obozie?
- puszcza się z dymem :D

I z innej beczki:
Czemu Hitler sie zabił? Dostał rachunek za gaz :ziober2:
Babsy
Babsy
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co robi Żydówka w krematorium w obozie? - puszcza się z dymem I z innej beczki: Czemu Hitler sie zabił? Dostał rachunek za gaz

:rotfl:
[color=white]kjhgdvfekfe
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: parę pasemek na zasadzie techniki panelowej, bardzo modnej teraz.

Wow, nawet fajnie to wyglada :tak:

A ja mam salon na czerwono :D
Nie caly oczywiscie, jedna sciane, trzy pozostale mam w kolorze trufla (tak sie nazywa w Dulux)
dokladnie te kolory Ruby Starlet i Soft Truffle - mysle, ze wyglada zajebiscie i niestandardowo :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

justCax
justCax
  14 Ianuarie 2012
massacre
massacre: dokladnie te kolory Ruby Starlet i Soft Truffle - mysle, ze wyglada zajebiscie i niestandardowo :D

mam identycznie w pokoju jak na zdjęciu, rodzice mają tak w domu w salonie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: NIE RÓB TEGO, będziesz żałować a jak koniecznie chcesz coś zmienić to zrób sobie parę pasemek na zasadzie techniki panelowej, bardzo modnej teraz

chcę zrobić kilka pasm włosów na inny kolor (pasm-nie pasemek) jaki będzie koszt mniej więcej u fryzjera? w ogóle nie orientuję się w cenach za farbowanie
madzia2143
madzia2143
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ech, moj piesek zaginal kilka dni temu, juz trzeba przyjac najgorsze juz nigdy-nigdy nie bede miec zwierzaka wychodzacego na dwor samodzielnie/mieszkajacego na dworze

mi ktoś ukradł 4miesięcznego owczarka niemeickiego...

massacre
massacre: massacre

czyżby tam na lewo było widać kominek? :pavarotti:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.