malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z sensem z sensem, bo mieszkanie wisiało niecałe 10 dni, a wybrałam najwyższą ofertę, która była wyższa niż zaproponowałam bo się dwóch panów licytowało. w polsce nie ma jeszcze takiego trendu w sprzedawaniu mieszkań jak w uk. teraz jak przeglądam to mało które są specjalnie 'ustawione' pod sprzedaż. jak tak przeglądam, to na niektórych zdjęciach jest taki bajzel, ale tak jest jak się w mieszkaniu mieszka, a nie się je podziwia. ogółem, kupowanie mieszkania to masakra, zważywszy jeśli jest się wybrednym tak jak ja.

Najwyrazniej rynek nieruchomosci rozni sie znacznie od tego u nas. U nas to wiekszosc jednak sie kupuje pod inwestycje, dalszy wynajem. To stare mieszkanie wynajmuje, choc chce je sprzedac, ale jest dupny okres na to. W takich przypadkach magnolia tez jest najlepszym rozwiazaniem, bo wynajmujacy nie bierze chaty na zawsze, a kolor neutralny bedzie pasowal do kazdego koloru mebli/ dodatkow wlasciciela, ktory mieszkanie wezmie.

Jak masz siano to mozesz wybrzydzac, nic w tym zlego :D Bogatemu wszystko wolno :ziober2:
Mnie ograniczaly finanse i inne bzdury. Powinnas sie wiec cieszyc.
Prinz
Prinz: mmaryjka: 27 stycznia będę pierwsza w sklepie ja będę drugi

Oczywiscie wyjdzie zajebista seria i oczywiscie bedzie limitowana :zonk:
U nas chocomania wchodzi chyba dopiero na walentynki :woot: :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: kamień dekoracyjny Nepal na jednej ścianie w projekcie i zielony nie będzie pasował. Chociaż tak chodzi za mną taki kolor pistacjowy, Boski jest

I to taki kolor jak na zdjeciu? Odpowiedni odcien zieleni by pasowal wg mnie :D Wszystko zalezy od dodatkow kochana. Brazy i zielenie sie przeciez lubia :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  17 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nadal zastanawiam sie czy to jest dobry pomysł ..

jestem dyskretna :D jak chcesz jakis dowod na to, moge Ci wyslac scana mojego dowodu osobistego, na ktorym mam osmieszajace zdjecie i dane osobiste, ktore w razie czego mozesz wykorzystac przeciwko mnie :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  17 Ianuarie 2012

Dzień dobry!
Życzę miłego dnia ^^

massacre
massacre
  17 Ianuarie 2012

Ide, moze bede potem :bye:

mmaryjka
mmaryjka
  17 Ianuarie 2012
massacre
massacre: oczywiscie bedzie limitowana

nie, nie będzie.
mirra20
mirra20
  17 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 27 stycznia będę pierwsza w sklepie

ciekawe czy cos zostanie zanim sie wybiorę do stolicy
massacre
massacre
  17 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, nie będzie.

U nas bylo napisane, ze bedzie :and:

SoDope
SoDope
  17 Ianuarie 2012
massacre
massacre: jestem dyskretna :D jak chcesz jakis dowod na to, moge Ci wyslac scana mojego dowodu osobistego, na ktorym mam osmieszajace zdjecie i dane osobiste, ktore w razie czego mozesz wykorzystac przeciwko mnie

ja wiem, że jesteś dyskretna i w ogole wiem, że mogę na Ciebie liczyć ..

ale nadal się zastanawiam czy jest sens robienia takiej akcji ..:and:
mam jeszcze pare dni na zastanowienie się..
massacre
massacre
  17 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nadal się zastanawiam czy jest sens robienia takiej akcji .. mam jeszcze pare dni na zastanowienie się..

spoczko, jak cos to dawaj na PW :)

mmaryjka
mmaryjka
  17 Ianuarie 2012
massacre
massacre: U nas bylo napisane, ze bedzie

w stanach też. u nas ktoś rozsiewa plotki, że nie będzie. zapytam się jutro w sklepie, choć pewnie gówno będą wiedziały.

ja je'bie. jutro mam kolokwium i zamiast się uczyć o P3 i takich tam rzeczach to oglądam internet, gotuję i robię wszystko prócz tego co powinnam:and:
styka51
styka51
  17 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja je'bie. jutro mam kolokwium i zamiast się uczyć o P3 i takich tam rzeczach to oglądam internet, gotuję i robię wszystko prócz tego co powinnam

Witaj w klubie.
Jutro mam koło z ed. technicznej i motoryczno-zdrowotnej a siedzę na necie, sprzątam i wymyślam inne pierdoły :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  17 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wiem, że jesteś dyskretna i w ogole wiem, że mogę na Ciebie liczyć .. ale nadal się zastanawiam czy jest sens robienia takiej akcji .. mam jeszcze pare dni na zastanowienie się..

ja chyba się domyślam czego to moze dotyczyć.
mmaryjka
mmaryjka
  17 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Jutro mam koło z ed. technicznej i motoryczno-zdrowotnej a siedzę na necie, sprzątam i wymyślam inne pierdoły

najgorsze jest to, że w ogóle nie mogę się za to zabrać:and: a nigdy nie miałam z tym problemu
SoDope
SoDope
  17 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja chyba się domyślam czego to moze dotyczyć.

masz racje, wiesz o co chodzi :ninja:
SoDope
SoDope
  17 Ianuarie 2012

ale ciii :and: bo jeszcze nie wiem co zrobie :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.