malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  19 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Estee Lauder Double Wear wlasnie w kremie, swietny pigment, konsystencja - zadnych minusow

cuudne:D

Konto usunięte
Konto usunięte: 105 i 103 i są naprawdę fajne.

wygladaja super:)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: wygladaja super:)

Ogólnie firma z niższej półki, prawda? ale te cienie zaskoczyły :)
Z tego co pamiętam, słoiczek kosztuje chyba 15 zł i jest tam tego naprawdę dużo, bodajże 5 gram.
EERIE
EERIE
  19 Ianuarie 2012

Wyjde z siebie zaraz... dostaję ciężkiej alergii na pracę ;)

pijana
pijana
  19 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też nie pytałam;) tylko weszłam obejrzeć paint poty.

Aha :woot: W sumie żaden mnie nie zachwycił, więc cena mi obojętna. Ogólnie jakiś dziwnie mały mi się wydał wybór tych pigmentów...
pijana
pijana
  19 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a wiecie, że taka grupka cieni z golden rose (!) te ma całkiem fajną pigmentacje?

Oooo, muszę zapolować, uwielbiam sypkie cienie :napalony:
Babsy
Babsy
  19 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie firma z niższej półki, prawda? ale te cienie zaskoczyły Z tego co pamiętam, słoiczek kosztuje chyba 15 zł i jest tam tego naprawdę dużo, bodajże 5 gram.

tylko z sypkimi mam zawsze problem, zeby nabrac tyle ile trzeba, zazwyczaj albo za malo i 5 razy trzeba dokladac, albo za duzo i sa wszedzie wokol;P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Ianuarie 2012
Prinz
Prinz: dużo się w pięc lat nauczył

RZAL

Konto usunięte
Konto usunięte: śliczne :)

Wiem :zakochany: Jedne z moich ulubionych. Trafilam na nie jak tak szukalam dobrych trwalych mocno napigmentowanych cieni :D
Konto usunięte
Konto usunięte: później ich nie widziałam, zobaczę jutro! dzięki.

One zawsze u mnie sa na regale z innymi kosmetykami z serii double wear.
Wyprobuj :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie firma z niższej półki, prawda? ale te cienie zaskoczyły :) Z tego co pamiętam, słoiczek kosztuje chyba 15 zł i jest tam tego naprawdę dużo, bodajże 5 gram.

a u mnie nie ma tej marki :and:
ladnie wygladaja :tak: ale ja sypkimi zawsze sie babram, nie umiem ich nakladac.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie jakiś dziwnie mały mi się wydał wybór tych pigmentów...

na stronie Maca masz wielki wybor... ale wiekszosc z nich albo "sold" albo "unavailable" :zonk:

Babsy
Babsy: i sa wszedzie wokol;P

exactly

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: tylko z sypkimi mam zawsze problem, zeby nabrac tyle ile trzeba, zazwyczaj albo za malo i 5 razy trzeba dokladac, albo za duzo i sa wszedzie wokol;P

Ja zawsze odruchowo, niezależnie jakimi się maluje, biorę mniej i dokładam, czasem właśnie nawet parokrotnie :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Oooo, muszę zapolować, uwielbiam sypkie cienie

Ja też bardzo lubię :)

massacre
massacre: Wiem Jedne z moich ulubionych. Trafilam na nie jak tak szukalam dobrych trwalych mocno napigmentowanych cieni :D

Ten czarno-granatowy cudny, najbardziej mi się podoba :)

massacre
massacre: a u mnie nie ma tej marki

Nie wiem czyje to jest, w sumie w PL też Bóg wie jak długo ta firma nie prosperuje. Lakiery tez mają naprawdę świetne kolory, ale albo trzeba malować ileś razy, albo po 1-2 dniach są odpryski .

massacre
massacre: a u mnie nie ma tej marki ladnie wygladaja ale ja sypkimi zawsze sie babram, nie umiem ich nakladac.

Może mniej by Ci prószyły jakbyś na mokro nakładała? :)
Ja za to nie jestem własnie przekonana do konsystencji kremu, raz jakiś miałam i nie dało się nałożyć równomiernie, w końcu po paru godzinach na powiece zrobiło się z niego kilka zbitych kresek :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: tylko z sypkimi mam zawsze problem, zeby nabrac tyle ile trzeba, zazwyczaj albo za malo i 5 razy trzeba dokladac, albo za duzo i sa wszedzie wokol;P

Ja zawsze odruchowo, niezależnie jakimi się maluje, biorę mniej i dokładam, czasem właśnie nawet parokrotnie :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Oooo, muszę zapolować, uwielbiam sypkie cienie

Ja też bardzo lubię :)

massacre
massacre: Wiem Jedne z moich ulubionych. Trafilam na nie jak tak szukalam dobrych trwalych mocno napigmentowanych cieni :D

Ten czarno-granatowy cudny, najbardziej mi się podoba :)

massacre
massacre: a u mnie nie ma tej marki

Nie wiem czyje to jest, w sumie w PL też Bóg wie jak długo ta firma nie prosperuje. Lakiery tez mają naprawdę świetne kolory, ale albo trzeba malować ileś razy, albo po 1-2 dniach są odpryski .

massacre
massacre: a u mnie nie ma tej marki ladnie wygladaja ale ja sypkimi zawsze sie babram, nie umiem ich nakladac.

Może mniej by Ci prószyły jakbyś na mokro nakładała? :)
Ja za to nie jestem własnie przekonana do konsystencji kremu, raz jakiś miałam i nie dało się nałożyć równomiernie, w końcu po paru godzinach na powiece zrobiło się z niego kilka zbitych kresek :and:
massacre
massacre
  19 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten czarno-granatowy cudny, najbardziej mi się podoba :)

Mam go. Rewelacyjnie wyglada na powiece :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Może mniej by Ci prószyły jakbyś na mokro nakładała? :)

W sumie nigdy nie probowalam. W sensie namoczyc pedzelek?

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja za to nie jestem własnie przekonana do konsystencji kremu, raz jakiś miałam i nie dało się nałożyć równomiernie, w końcu po paru godzinach na powiece zrobiło się z niego kilka zbitych kresek

To chyba tez zalezy od cieni. Raz mialam badziewne jakies i wazyly mi sie na powiece w ciagu 15 minut od nalozenia :zonk:
Z kolei te Estee Lauder moge nosic cala noc, nakladaja sie bardzo dobrze i rownomiernie.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Mam go. Rewelacyjnie wyglada na powiece

Wcale się nie dziwie :)

massacre
massacre: W sumie nigdy nie probowalam. W sensie namoczyc pedzelek?

Leciutko, żeby nie był mokry, tylko wilgotny :)
Mi wtedy nic się nie obsypuje, a na dodatek pigment staje się intensywniejszy.

massacre
massacre: To chyba tez zalezy od cieni. Raz mialam badziewne jakies i wazyly mi sie na powiece w ciagu 15 minut od nalozenia Z kolei te Estee Lauder moge nosic cala noc, nakladaja sie bardzo dobrze i rownomiernie.

Cienie na pewno robią swoje, tylko tak właśnie czasami jest, że wypróbuje się jakieś konkretne i przez pryzmat tego doświadczenia już lekko skreśla się pozostałe. Przynajmniej ja tak mam :)

Co myślicie o bransoletkach z grupą krwi ?
Babsy
Babsy
  19 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Mam go. Rewelacyjnie wyglada na powiece

wszystkie sa piekne:) uwielbiam zwlaszcza takie jasne beze, czy roze perlowo polyskujace:D
ps. zrobilam dzis make up po raz pierwszy od sylwka chyba, albo od prawie 2 tygodni;P

Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślicie o bransoletkach z grupą krwi ?

mam breloczek, ale aktualnie gdzies mi go wcielo;) ale branoletka to lepszy pomysl, jesli sie ja co dzien nosi.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: mam breloczek, ale aktualnie gdzies mi go wcielo;) ale branoletka to lepszy pomysl, jesli sie ja co dzien nosi.

myślałam o czymś takim

Babsy
Babsy
  19 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałam o czymś takim

w razie czego (tfu, tfu) moze sie przydac... warto tez nr osoby w komorce do ktorej w razie czego trzeba by bylo dzwonic oznaczyc ICE na poczatku :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.