Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 691 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
w ustawieniach jest mowa tylko o obrazkach...
ech... zauwazylam to jakos od kilku dni...
jawna dyskryminacja;/
http://www.fotka.pl/funkcje_specjalne/
Nie przestawiło Ci się? Bo u mnie tak i tu był pies pogrzebany.
Widocznie przy wprowadzaniu poprawek nastąpiło autoprzestawienie na losowych profilach :)
kupiłam tusz do rzęs który ma podkreślić moje piękne zielone oczęta. próbowała któraś z was? bo nie wiem czy otwierać ale widziałam też eyelinery z tej samej serii, testowałam na dłoni i wydały się caałkiem przyjemne i kolory fajne.
dopiero zima się zaczyna. mam nadzieję, ze dowali śniegu w górach bo mam zamiar jechać na ostry skiing.
obczajam plan na nowy semestr i mam genialny, naprawdę. zaczynam dwoma tygodniami w prosektorium i kończę miesiącem ginekologii
dopiero zaczyna a ja już mam dość:/ tęsknie za słońcem
w górach może być śniegu po pas jak dla mnie
Konto usunięte: obczajam plan na nowy semestr i mam genialny, naprawdę. zaczynam dwoma tygodniami w prosektorium i kończę miesiącem ginekologii
aż mnie ciarki przeszły brrrr
mnie denerwuje ta temperatura. śnieg i lekki minus jest ok, bo nie ma chlapy i nie jest aż tak brzydko. uwielbiam śnieg w połączeniu ze słońcem

też uważam, że śnieg w mieście jest zbędny, ale chyba nie da się nic z tym zrobić
pocieszam się, że to mój przed ostatni semestr
Konto usunięte: mnie denerwuje ta temperatura. śnieg i lekki minus jest ok, bo nie ma chlapy i nie jest aż tak brzydko. uwielbiam śnieg w połączeniu ze słońcem, ale to najlepiej na stoku w jakiejś knajpie przy -6 w krótkim rękawku
taki mały minus ok -3 i bez zasp śnieżnych jest ok, da się wytrzymać, ale ja ogólnie słońce i ciepło lubię, może dlatego zima dla mnie jest zbędna. tym bardziej, że sporty zimowe to też nie moja bajka
z roku na rok jakoś się go mniej robi, więc zobaczymy
w takim razie życzę wytrwałości i podziwiam