malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: mam foto USG

teraz usg są fajne. trójwymiarowe i te wszystkie inne bajery!
taki brzuch można mieć, słodkie są
Babsy
Babsy
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz usg są fajne. trójwymiarowe i te wszystkie inne bajery! taki brzuch można mieć, słodkie są

jak na razie to bylo tylko dwuwymiarowe:) ale jak juz maluch bedzie bardziej podobny do czlowieka i wiekszy, to pewnie i 3d mi pan doktor zrobi:)
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a w jakim szpitalu? kliniczny jest godny polecenie jeśli chodzi o specjalistów.

wiem, że on jest na ulicu Szamarzewskiego w Poznaniu.
Wcześniej Mama była na wizycie u lekarza który jest na tym oddziale 'ordynatorem'.
Jak za taki fach - i 150 zł za wizyte to to i tak mało.
Prześwietlił mame od góry do dołu ...
mmaryjka
mmaryjka
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: najbardziej sie boje, ze sie zes.ram w trakcie

tym się nie masz co przejmować. mi się jeszcze to nie zdarzyło podczas tych porodów które widziałam, ale zdarzyło się, że ojciec zemdlał(niejednokrotnie), jak na filmach. raz moja koleżanka z którą byłam, też studentka się popłakała bo się wzruszyła, także jest śmiesznie. a kobiety? albo się wyżywają na personelu, albo płaczą:)
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fuj szczególnie poród - dla mnie masakra.

ale tak kurde oglądałam na TLC te porodówki to chyba aż tak źle nie jest ...

jak znieczulenie dają to już potem ...

mi koleżanka mówiła, że najgorsze są skórcze ... a tamo parcie to trwa z 15 minut ale czy to prawda to ja tam nie wiem..
mmaryjka
mmaryjka
  26 Ianuarie 2012

a i jeszcze była pani, ale to już dojrzalsza kobieta, po 40 która krzyczała, że zabije męża za to co jej zrobił.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: owszem;) zaszlam zamiast Ciebie;)

I dopiero teraz sie chwalisz? Opowiadaj wszystko !!! Jak do tego doszlo :D To znaczy, ile tygodni juz?

NAWET NIE WIESZ JAK CI ZAZDROSZCZE !!! :zakochany:

NO I
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

no ja jak oglądam porody w TV to płacze :crylol: bo one mają dzidziusia a ja nie :crylol:
Babsy
Babsy
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tym się nie masz co przejmować. mi się jeszcze to nie zdarzyło podczas tych porodów które widziałam, ale zdarzyło się, że ojciec zemdlał(niejednokrotnie), jak na filmach. raz moja koleżanka z którą byłam, też studentka się popłakała bo się wzruszyła, także jest śmiesznie. a kobiety? albo się wyżywają na personelu, albo płaczą:)

ale lewatywe i tak na wszelki wielki chce miec:) i znajac siebie, pewnie bede darla jape;) ale Pieknego nie chce obok, bo jeszcze potem bedzie kojarzyl... hm... moje krocze z wylaniajacym sie stamtad dzieckiem, sluzem, krwia i w ogole babranina;)
mmaryjka
mmaryjka
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: ale jak juz maluch bedzie bardziej podobny do czlowieka i wiekszy, to pewnie i 3d mi pan doktor zrobi

fajnie jak bije takie małe serducho. ja w marcu zostanę(znowu) siostrą.

Konto usunięte
Konto usunięte:

życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
a z czasem porodu to jest bardzo różnie, wszystko zależy od dziecka i kobiety.
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy:

ja na swój poród biore albo mame albo siostre :tak:

faceta nie biore ... ma czekać na korytarzu jak już :crylol:
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Babsy: ja na swój poród biore albo mame albo siostre faceta nie biore ... ma czekać na korytarzu jak już

napisałam to jakbym w ciązy już była :crylol:
Babsy
Babsy
  26 Ianuarie 2012
massacre
massacre: I dopiero teraz sie chwalisz? Opowiadaj wszystko !!! Jak do tego doszlo To znaczy, ile tygodni juz? NAWET NIE WIESZ JAK CI ZAZDROSZCZE !!! NO I GRATULACJE !!!!!!!!!!!!

no nie wiedzialam, jak nawiazac do tematu;) jak do tego doszlo, chyba wiadomo:rotfl: jakis 3 tydzien i kilka dni, prawdopodobnie poczelam w sylwka;P uda sie i Tobie, moze Cie zaraz ta ciaza przez monitor;) dziekuje:)
styka51
styka51
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie też 2 godziny temu słońce ... a teraz mgła ... i ciemno jak w dupie XD

W ogóle nie podoba mi się ta pogoda.

Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka

Poczytuję Twoje posty i powiem Ci, szacunek...Ja bym nie dała rady :ninja:

Babsy
Babsy: owszem;)

Wczoraj widziałam jak zmieniłaś status na profilu i dało mi do myślenia.
Gratuluję kochana ;***

;)
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: ale lewatywe i tak na wszelki wielki chce miec:)

czytalam po forach i w ogole ... to większość kobiet lewatywe uznaje jako .. najmilszą akcje w czasie porodu..

jedna jak napisała, że poczuła się dobrze bo jej ktoś rure odświeżył to nie mogłam powstrzymać śmiechu przez 2 godziny :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.