malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012

a to czy będą zaręczyny czy też nie ... - kiecka ładna będzie. :ziober2:

SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja swojemu facetowi [...]

taaa a ile jesteście razem i ile ma Twoj chłopak ?
mirra20
mirra20
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: taaa a ile jesteście razem i ile ma Twoj chłopak ?

jesteśmy razem już prawie 3 lata, on w tym roku skończy 27 ja 25
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

wg mojej oceny to 'prawidlowy' wiek na zaręczyny..

ja po 5 latach nie doczekalam się zaręczyn a chłopak był starszy od Twojego .. ;]
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012

a zawsze wydawało mi się, że starszy chłopak to jakoś mądrzejszy i poważniej myśli a nie tylko ruchanie w głowie :and:

mmaryjka
mmaryjka
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a teraz to niczego nie jestem pewna

czyli trochę tkwisz w stagnacji
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli trochę tkwisz w stagnacji

czyli chce wiedzieć czy się 'zaangażować' czy mieć to centralnie w dupie.

bo w poprzedni związek się zaangażowałam .. i to bardzio i wyszło jak wyszło.
mirra20
mirra20
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wg mojej oceny to 'prawidlowy' wiek na zaręczyny..

mi to na dzień dzisiejszy do niczego to nie jest potrzebne, kochamy się to się kochamy, poza tym póki co rodziny nie chce zakładać, więc dobrze jest jak jest, co najwyżej nie długo ze sobą zamieszkamy, a nie potrzebuje do tego pierścionka tym bardziej, że nie lubię ich nosić
mmaryjka
mmaryjka
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli chce wiedzieć czy się 'zaangażować' czy mieć to centralnie w dupie.

jak się w ogóle zastanawiasz, to znaczy tylko i wyłącznie, że mieć w dupie. przynajmniej jest to moja subiektywna opinia;).
mirra20
mirra20
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja po 5 latach nie doczekalam się zaręczyn a chłopak był starszy od Twojego .. ;]

powiem tak, zaręczyny nie zabezpieczają nigdy na całe życie, w końcu nawet małżeństwa się rozwodzą
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gratuluje, widzę że jakiś baby boom bo w pracy też mi powiedziała dziewczyna że jest w ciąży i że będę 'ciocią'

sylwestrowy bum - chyba to taka tendencja od lat - terminy na wrzesien - porodowki okupowane we wrzesniu, w przedszkolach wiekszosc dzieci z wrzesnia ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dlaczego ? a bo bym chciała to przeżyć.

to ja Ci opowiem jakie to przezycie i bedziesz miala z glowy :ziober2:
ja pomyslalam tak: "o kuwa! jakis facet chce ze mna spedzic reszte zycia, a ponoc jestem nie do zniesienia!" :rotfl:
milo mi sie zrobilo i zrobilam sie jeszcze wieksza cholera wiedzac, ze facetowi tak bardzo zalezy, ze kocha mnie naprawde. a jego obietnice, ze nie zostawi mnie NIGDY do dzisiaj stosuje jako argument w klotniach :Ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: jakby byla dziewczynka sukienki, kokardeczki, falbanki, koronki...:D

zabilabym swoja matke jakby mnie tak stroila :ninja: :D

Konto usunięte
Konto usunięte: chłopaka teraz też można stroić!

oj mozna :zakochany:
siano topnieje jak lod na wiosne :D

massacre
massacre
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jesteśmy razem już prawie 3 lata, on w tym roku skończy 27 ja 25

mysmy mieli po 25 lat jak moj poprosil mnie o reke :D

Konto usunięte
Konto usunięte: czyli chce wiedzieć czy się 'zaangażować' czy mieć to centralnie w dupie. bo w poprzedni związek się zaangażowałam .. i to bardzio i wyszło jak wyszło.

wiem o co chodzi. z ex bylam ponad 2 lata i nawet "kocham cie" nie uslyszalam. Jarka poznalam, a ten po kilku tygodniach powiedzial. oczywko mu nie wierzylam i stwierdzilam, ze swir jakis :swir: no ale trzymal sie tego a po kilku miesiacach stwierdzil, ze to ze mna chce spedzic reszte zycia i ze mna chce miec dzieci :D
moja teoria jest taka, ze dlugoletnie zwiazki bez tego typu powaznych decyzji predzej czy pozniej sie rozleca. powazne decyzje mam na mysli chociazby zamieszkanie razem, bo w papierki malzenskie nie wierze. w koncu zwiazek do czegos prowadzi, a nie wieczne chodzenie za raczke :Woot:
ogladalas "he's just not that into you"? czy jakos tak? dobrze opowiada o regulach i wyjatkach tego typu zwiazkow - w tym filmie na przykladzie Jennifer Aniston i Ben Afflecka :D

Konto usunięte
Konto usunięte: zaręczyny nie zabezpieczają nigdy na całe życie, w końcu nawet małżeństwa się rozwodzą

dokladnie - nawet malzenstwo nie wrozy zycia wiecznego razem.

mirra20
mirra20
  26 Ianuarie 2012
massacre
massacre: sylwestrowy bum - chyba to taka tendencja od lat - terminy na wrzesien - porodowki okupowane we wrzesniu, w przedszkolach wiekszosc dzieci z wrzesnia ^^

na to wygląda, ale jak patrzyłam na koleżanki zdjęcie usg to się zastanowiłam przez chwile co bym czuła gdyby to było moje:lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.