Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 702 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Dzieki. Ja tez. Plecak, jabluszko - na wiosne jeszcze ogrodniczki, proca i czapka z daszkiem - bedzie maly lobuz.
jak na faceta jest niski wzrostem :D
odstrojony? :-O
dresy ma

Na to w ogole nie patrz, ja mam bzika na tym punkcie i nigdy nie chodzi jak typowe dziecko ubrane. Zawsze jest gustowny :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
to macie jeszcze jedno w plecaczku xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jakoś mi się nie chce wierzyć w końcu Ty mała nie jesteś:P
wszystko ładnie współgra o to mi chodziło
normalnie Denis rozrabiaka:P
2cm wyzszy ode mnie. wielkie mi cos dla faceta... 176

ale co tam, nadrabia w spodniach

moj jest przystojniejszy ^^
bez kitu, musze zajsc w ciaze bo juz zaczynam sie zachowywac jak matka jedynaka - jest dla mnie wszystkim, wszystko dla niego...

o kurczę to rzeczywiście
to dobrze, miałam faceta o tym samym wzroście ale patrząc w spodnie jeszcze trzeba byłoby odjąć

oczywko
widzę masz parcie;)
Czyli mysle rozsadkiem :D
A Mama właśnie zadzwoniła i powiedziała, że do szpitala mamy przywieść druty i wełnę i będę miała szaliczek
:D to na co czekasz ? jedz :D
juz Ci pisalam, ze zabilabym swoja matke, gdyby mnie tak stroila

jak bym miala corke, to chodzilaby w ogrodniczkach z kucykiem na boku

ja zawsze chcialam miec chlopca - co to za roznica w wychowaniu? Przynajmniej na poczatku wpajasz te same zasady kazdemu dziecku bez wzgledu na plec... a potem obowiazki meskie przejmuje tata.
mlodego tata nauczyl sikac na stojaco :D i tata go kapie jak trzeba mu naciagac napletek (zeby stulejki nie mial) - ja sie do takich rzeczy nie zabieram. dlatego mysle, ze wazne jest by oboje rodzicow uczestniczylo w wychowywaniu dzieci - od samego poczatku
w Londynie tez ciezko byloby znalezc, a niby to miasto xD
wyobraz sobie jak z nim wychodze i mam buty wysokosci podobnej do tych, co Ci wyslalam ^^
Maniek taki maly jest? xD Nie wyglada na zdjeciach :D Moze dlatego, ze Ty taka drobna jestes - to tez sie inaczej przedstawia. Jak mialam roslych facetow to i ja sie wydawalam drobniejsze

A teraz? To sie spodniami mozemy wymieniac - to znaczy ja biore od niego, od damskich nie nosi

A ja w meskich wygladam cool :D
Ile masz wzrostu dziecko?