malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to z plecaczkiem super! rozwalają mnie takie małe dzieci z plecaczkami albo tornistrami do szkoły.

Dzieki. Ja tez. Plecak, jabluszko - na wiosne jeszcze ogrodniczki, proca i czapka z daszkiem - bedzie maly lobuz.
Konto usunięte
Konto usunięte: a czy Jarek jest mały w jakimkolwiek względzie?:P

jak na faceta jest niski wzrostem :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale widzę nawet na farmę odstrojony:D

odstrojony? :-O
dresy ma :woot:
Na to w ogole nie patrz, ja mam bzika na tym punkcie i nigdy nie chodzi jak typowe dziecko ubrane. Zawsze jest gustowny :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012

to macie jeszcze jedno w plecaczku xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: jak na faceta jest niski wzrostem :D

jakoś mi się nie chce wierzyć w końcu Ty mała nie jesteś:P

massacre
massacre: odstrojony? :-O dresy ma Na to w ogole nie patrz, ja mam bzika na tym punkcie i nigdy nie chodzi jak typowe dziecko ubrane. Zawsze jest gustowny :D

wszystko ładnie współgra o to mi chodziło

massacre
massacre: to macie jeszcze jedno w plecaczku xD

normalnie Denis rozrabiaka:P
massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakoś mi się nie chce wierzyć w końcu Ty mała nie jesteś:P

2cm wyzszy ode mnie. wielkie mi cos dla faceta... 176 :and:
ale co tam, nadrabia w spodniach :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: normalnie Denis rozrabiaka:P

moj jest przystojniejszy ^^
bez kitu, musze zajsc w ciaze bo juz zaczynam sie zachowywac jak matka jedynaka - jest dla mnie wszystkim, wszystko dla niego... :nie:

mirra20
mirra20
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: 2cm wyzszy ode mnie. wielkie mi cos dla faceta... 176

o kurczę to rzeczywiście

massacre
massacre: ale co tam, nadrabia w spodniach

to dobrze, miałam faceta o tym samym wzroście ale patrząc w spodnie jeszcze trzeba byłoby odjąć:lol:

massacre
massacre: moj jest przystojniejszy ^^

oczywko

massacre
massacre: bez kitu, musze zajsc w ciaze bo juz zaczynam sie zachowywac jak matka jedynaka - jest dla mnie wszystkim, wszystko dla niego...

widzę masz parcie;)
massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widzę masz parcie;)

w sumie juz nie tak bardzo... ale widze, ze zaczyna byc moim oczkiem w glowie i staje sie to niebezpieczne ze wzgledow wychowawczych.

massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012

Czyli mysle rozsadkiem :D

Babsy
Babsy
  27 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chłopaka teraz też można stroić!

ale juz nie w falbaniaste sukienki:lol2: no i nie wiem, troche sie boje, ze chlopca nie bede umiala wychowac, odwrotnie niz dziewczynke.
SoDope
SoDope
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Czyli mysle rozsadkiem :D

z razie czego - mogę dać sie wynająć :crylol:
SoDope
SoDope
  27 Ianuarie 2012

A Mama właśnie zadzwoniła i powiedziała, że do szpitala mamy przywieść druty i wełnę i będę miała szaliczek :zakochany:

massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A Mama właśnie zadzwoniła i powiedziała, że do szpitala mamy przywieść druty i wełnę i będę miała szaliczek

:D to na co czekasz ? jedz :D
Babsy
Babsy: ale juz nie w falbaniaste sukienki

juz Ci pisalam, ze zabilabym swoja matke, gdyby mnie tak stroila :rotfl:
jak bym miala corke, to chodzilaby w ogrodniczkach z kucykiem na boku :ziober2:

Babsy
Babsy: troche sie boje, ze chlopca nie bede umiala wychowac, odwrotnie niz dziewczynke.

ja zawsze chcialam miec chlopca - co to za roznica w wychowaniu? Przynajmniej na poczatku wpajasz te same zasady kazdemu dziecku bez wzgledu na plec... a potem obowiazki meskie przejmuje tata.
mlodego tata nauczyl sikac na stojaco :D i tata go kapie jak trzeba mu naciagac napletek (zeby stulejki nie mial) - ja sie do takich rzeczy nie zabieram. dlatego mysle, ze wazne jest by oboje rodzicow uczestniczylo w wychowywaniu dzieci - od samego poczatku

SoDope
SoDope
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: :D to na co czekasz ? jedz :D

z koleżanką jade do miasta po włóczke bo u mnie na wiosce nie ma.. :ninja:
styka51
styka51
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: wielkie mi cos dla faceta... 176

Maniek też ma tyle...dobrze, że ja jestem Malutka :ninja:

massacre
massacre: Plecak, jabluszko - na wiosne jeszcze ogrodniczki, proca i czapka z daszkiem - bedzie maly lobuz.

O jaaaaa :zakochany:
massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z koleżanką jade do miasta po włóczke bo u mnie na wiosce nie ma..

w Londynie tez ciezko byloby znalezc, a niby to miasto xD

Konto usunięte
Konto usunięte: massacre: 2cm wyzszy ode mnie. wielkie mi cos dla faceta... 176 o kurczę to rzeczywiście

wyobraz sobie jak z nim wychodze i mam buty wysokosci podobnej do tych, co Ci wyslalam ^^

massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Maniek też ma tyle...dobrze, że ja jestem Malutka

Maniek taki maly jest? xD Nie wyglada na zdjeciach :D Moze dlatego, ze Ty taka drobna jestes - to tez sie inaczej przedstawia. Jak mialam roslych facetow to i ja sie wydawalam drobniejsze :Rotfl:
A teraz? To sie spodniami mozemy wymieniac - to znaczy ja biore od niego, od damskich nie nosi :rotfl:
A ja w meskich wygladam cool :D

Ile masz wzrostu dziecko?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.