Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 704 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
styka51: A Maniek ma giry szerokie i tez są jazdy jak portki kupuje, bo uda nie może włożyć, a jak włoży, to z dupy mu lecą ;p
No to tym sie roznia. Jarek ma takie nogi, ze niejedna laska by mu pozazdroscila

szczuple, zgrabne, kuwa idealne - dupeczke tez ma fajna wystajaca

Ale co Ty gadasz, 164cm to idealny wzrost dla laseczki.
Moglabym miec tyle :D Oczywiscie waga moja by musiala tez zjechac proporcjonalnie, bo z moja waga przy 164cm to tylko sie pociac

styka51: Weź... powiem tak w podstawówce spódniczki nosiłam tylko na zakończenie/rozpoczęcie roku szkolnego, w gimnazjum miałam na Gim Balu kiecke i spódnicę na zakończeniu roku. W LO sukienka na połowinkach i studniówce. Dopiero od jakiegoś roku może 1,5 kupuje spódniczki
I różu nienawidzę szczerze. W moim pokoju nie ma nic różowego poza opakowaniem kremu Bambino, wszystko inne jest eliminowane
Mam tak samo. Choc teraz mam cos tam rozowego, niewiele, ale mam.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: No to tym sie roznia. Jarek ma takie nogi, ze niejedna laska by mu pozazdroscila
szczuple, zgrabne, kuwa idealne - dupeczke tez ma fajna wystajaca
Mańka najmłodszy brat ma fajne nogi, takie wiesz

massacre: Ale co Ty gadasz, 164cm to idealny wzrost dla laseczki.
Moglabym miec tyle :D Oczywiscie waga moja by musiala tez zjechac proporcjonalnie, bo z moja waga przy 164cm to tylko sie pociac
Ale Ty masz fajną figurę...znaczy się proporcjonalną (tyle co widze po fotach ). Wsio pasuje do siebie... nie mogę patrzeć jak niektóre takie wychudzone są na maxa, że nawet nie ma za co złapać.
Choć szczerze nie rozumiem skąd u mnie taki wstręt do różowego

massacre: Ale prosze o instrukcje jak dla idioty - gotuje jak ziemniaki? Czekam az sie zagotuja i trzymam na ogniu z 20 minut?
Slodze czym? Cukrem? Kwasze cytryna? Musze kupic cytryne...
nom, gotujesz az beda miekkie, potem obierasz, scierasz na tarze, w rondelku czy garnku doprawiasz cukrem i cytryna- ilosc zalezna od tego, ile lubisz:)
nie ma sie czym przejmowac:)
styka51: Ale Ty masz fajną figurę...znaczy się proporcjonalną (tyle co widze po fotach ). Wsio pasuje do siebie... nie mogę patrzeć jak niektóre takie wychudzone są na maxa, że nawet nie ma za co złapać.
Nie, no przy moim wzroscie to jest akceptowalne, ale miec 10cm mniej i ta sama wage

jakbys wygladala majac 70kg? no wlasnie

Ja w sumie tez nie wiem. Wiem, ze od zawsze mialam wiecej "chlopiecych" zainteresowan niz dziewczecych
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
styka51: A Maniek ma giry szerokie i tez są jazdy jak portki kupuje, bo uda nie może włożyć, a jak włoży, to z dupy mu lecą
Seba tez ma nogi jak slupy, zwlaszcza lydki- umiesnione jak nie wiem:) ale jest proporcjonalny, spodnie na siebie znajdzie;)
massacre: a ile ma lat? Mlody tez juz ma swoj gust i nie przepada za dresami. Uwielbia z kolei obcisle jeansy - rurki No coz
szesc, czy siedem:)
tez bym z moim nie byla, jakby byl taki niski;P albo rudy;)
massacre: ja nienawidzilam rajstop, z reszta do tej pory nie lubie jak mi w kroku "siedza" - dlatego ciesze sie, ze jest cos takiego jak ponczochy
ja nadal nie znosze rajtuz, nosze jak wieksze mrozy sa;)
Nie no, potrafie gotowac i to ponoc bardzo dobrze

chodzi o to, ze z burakami sie nigdy nie bawilam, a z gotowaniem to jest tak, ze uczysz sie cale zycie :D
Jest tyle potraw na swiecie, ze nie mozna tego opanowac tak hop siup.
Ja lubie na cieplo, zasmazane. Zimne sa ble

Ja bede miala mielone po weekendzie, bo tez zakupilam mieso w tym celu :D
U mnie na szczescie wiekszych mrozow nie ma. A dzisiaj normalnie wiosna

Tak ciepelko, ze spokojnie bez kurtki mozna wyjsc, na cienkim swetrze :D Slonko grzeje, jest przepieknie :D