malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2012

lady gaga! prosciej sie nie da

mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2012

swoja droga, zrobilam zamowienie na biochemi urody i jestem w szoku! zamowienie teraz idzie TYLKO! 5 dni

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  30 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: swoja droga, zrobilam zamowienie na biochemi urody i jestem w szoku! zamowienie teraz idzie TYLKO! 5 dni

ciesz sie, ja zamowiłem Sesę z Indii i idzie już prawie 3 tygodnie;)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2012
Prinz
Prinz: zamowiłem Sesę z Indii i idzie już prawie 3 tygodnie

nie prościej było zamówić z polski? przecież pełno tego z w sklepach internetowych.
BU też kiedyś szło 3 tygodnie, ale warto było czekać.
Prinz
Prinz
  30 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie prościej było zamówić z polski? przecież pełno tego z w sklepach internetowych. BU też kiedyś szło 3 tygodnie, ale warto było czekać.

połasiłem się, że 15 zł taniej, nigdy więcej.

gdzie zdjęcia?

justCax
justCax
  30 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: BU też kiedyś szło 3 tygodnie, ale warto było czekać.

a ja nadal nic nie zamówiłam ;/ mowisz, że warto? mam cerę bardzo problematyczną, było juz lepiej problemy znow wróciły, rozważam nawet wizytę u dermatologa.
mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2012
Prinz
Prinz: gdzie zdjęcia?

jakie zdjęcia?

Prinz
Prinz: połasiłem się, że 15 zł taniej, nigdy więcej.

masz za swoje! ja się zastanawiam nad vatiką, ale nie wiem czy naprawdę mi to potrzebne.

Konto usunięte
Konto usunięte: mowisz, że warto?

moja skóra mówi, że warto:). ja np. mam skórę suchą i jest mniej produktów do takiej cery, ale ja od siebie BARDZO mogę polecić żel hialuronowy, maseczkę różaną, ale niestety obecnie jej nie ma.
teraz zamówiłam serum odbudowujące, olej tamanu, masło żurawinowe, tonik z kwasem PHA, żel hialuronowy i maseczkę błotną z algami i już się nie mogę doczekać!
justCax
justCax
  30 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz zamówiłam serum odbudowujące, olej tamanu, masło żurawinowe, tonik z kwasem PHA, żel hialuronowy i maseczkę błotną z algami i już się nie mogę doczekać!

ajajaj, szalejesz :) skoro mówisz że warto, to też się skuszę i jutro robię zamówienie. tylko muszę pogrzebać po forach co polecają do mieszanej cery.
mmaryjka
mmaryjka
  30 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko muszę pogrzebać po forach co polecają do mieszanej cery.

poczytaj opisy, bo to też daje cenne wskazówki bo produkty można łączyć.
ja od siebie baaaaaaaaaardzo polecam żel hialuronowy, mam nadzieję, że będzie w sprzedaży jeszcze przez wiele, wiele lat bo będę mu wierna do końca.
Prinz
Prinz
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie zdjęcia?

twoje:)

Konto usunięte
Konto usunięte: masz za swoje! ja się zastanawiam nad vatiką, ale nie wiem czy naprawdę mi to potrzebne.

fajna jest, to byl moj pierwszy olej. od siebie polecam kokosowy, lniany, sezamowy czy ze słodkich migdałów - jak dla mnie lepsze.

mam swietne wlosy po olejowaniu, mam normalnie złote blond włosy:)

madzia2143
madzia2143
  31 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Marilyn Monroe - bardzo latwe - biala zwiewna sukienka i jasna blond peruczka Amy Winehouse - tez proste, wystarczy specyficzny makijaz, butelka whisky i gieta koksu Brigitte Bardot - mega sexxy

1. oklepane ;p
2. No w sumie to by szło ;d ale coś czuję że nie jedna panna się za nią przebierze
3. Chyba brak odwagi :mrgreen:
SoDope
SoDope
  31 Ianuarie 2012

to ja proponuje się przebrać za Britney - wystarczy ogolić głowe.

:crylol:

mmaryjka
mmaryjka
  31 Ianuarie 2012
Prinz
Prinz: twoje

usunęłam bo wku'rwiają mnie wiadomości od plebsu społecznego jakim są bezmózgie osobniki płci męskiej. bardzo im współczuję braku mózgu i braku zdolności rozumienia tekstu pisanego, ale miałam już dosyć wszelakich propozycji spotkania i tym podobnych.

Prinz
Prinz: mam swietne wlosy po olejowaniu, mam normalnie złote blond włosy

moim nic nie brakuje, ale może kupię vatikę bo można kupić normalnie w sklepach.
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 Ianuarie 2012
http://www.esteelauder.co.uk/templates/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT20327&PRODUCT_ID=PROD100627#BVRRWidgetID
używał ktoś?
jakby link nie działal to jest to bb cream z estee Lauder.
justCax
justCax
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poczytaj opisy, bo to też daje cenne wskazówki bo produkty można łączyć.

bieda, nic dla siebie nie widze na razie, nie przekonują mnie te hydrolaty, jak poczytalam na forach to dla mnie bedzie to za slabe. jedynie chyba na olej jakiś sie skusze i mysle o tym zelu hialuronowym. jak będę u kosmetyczki to zapytam się co o tym wszystkim myśli, kobita ma spore pojęcie . a jak na razie to pomyśle o pakiecie oxybrazji.
jak myślicie, czy to przez klimatyzacje mogła mi się tak cera zepsuć?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.