malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też ostatnio kupiłam tańszy tusz i o dziwo jestem w miarę zadowolona. l'oreal:

a czy masz porownanie np z benefitem?
porzadnie wydluza/pogrubia?
mmaryjka
mmaryjka
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a czy masz porownanie np z benefitem?

mam, ale zależy z którym. generalnie - miliard razy lepszy od obu który testowałam.

Konto usunięte
Konto usunięte: porzadnie wydluza/pogrubia?

wydłuża, ale średnio pogrubia. od pogrubiania mam lancome i z tego nigdy nie zrezygnuję bo to mój numer jeden.
fajne jest to, że ma kolorowe pigmenty(ja mam z zielonym) i to całkiem fajnie wygląda na rzęsach pod światło.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak już jesteśmy przy cenie, też ostatnio kupiłam tańszy tusz i o dziwo jestem w miarę zadowolona. l'oreal:

To jest jakas nowa wersja?
Z Loreala tez jestem generalnie zadowolona, min z tuszu double extension.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam, ale zależy z którym. generalnie - miliard razy lepszy od obu który testowałam.

hmmm. they're real jest jak dotad najlepszym tuszem jaki testowalam:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: fajne jest to, że ma kolorowe pigmenty(ja mam z zielonym) i to całkiem fajnie wygląda na rzęsach pod światło.

a wlasnie, to sa jakies zielone drobinki, czy on jakis taki caly zielonawy? i na ile to widac? :)
mmaryjka
mmaryjka
  31 Ianuarie 2012
massacre
massacre: To jest jakas nowa wersja?

napigmentowana.
jest jeszcze wersja do piwnych - fioletowa, do niebieskich - niebieska, do brązowych - brązowa(?).

Konto usunięte
Konto usunięte: czy on jakis taki caly zielonawy? i na ile to widac?

jest zielonkawy, na rzęsach nie widać. aczkolwiek może na białych rzęsach byłoby widać? nie wiem.
mmaryjka
mmaryjka
  31 Ianuarie 2012

to jest fajnie pokazane:
http://fleurdeforce.blogspot.com/2011/11/review-loreal-million-lashes-luminizer.html

sylwik
sylwik
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest fajnie pokazane: http://fleurdeforce.blogspot.com/2011/11/review-loreal-million-lashes-luminizer.html

chyba warto wyprobowac:mrgreen:

tylko ze wlasnie ten sam kolor w makijazu bardziej gasi niz wydobywa kolor oczu, dziwne ze tu ten sam ma podkreslac oko...

i jeszcze wazne pytanie: jak z trwaloscia? splywa przy odrobinie wilgoci? :)
mmaryjka
mmaryjka
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak z trwaloscia? splywa przy odrobinie wilgoci?

nie wiem czego to zasługa, ale mi jeszcze żaden z dotychczasowych tuszy nie spłynął. ten może lekko się kruszyć, ale zaobserwowałam to wtedy kiedy nie zmyłam go do końca i potarłam oko, więc raczej jest trwały;)
sylwik
sylwik
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem czego to zasługa, ale mi jeszcze żaden z dotychczasowych tuszy nie spłynął. ten może lekko się kruszyć, ale zaobserwowałam to wtedy kiedy nie zmyłam go do końca i potarłam oko, więc raczej jest trwały;)

pozostaje przetestowac, jak aktualny sie skonczy:)

nie no, splywanie to akurat kwestia bardziej silowni i treningow u mnie - niektore tusze plyna z potem:nie:
SoDope
SoDope
  31 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Trzeba patrzec na wszystko z rozsadkiem.

ależ oczywiście Mamusiu :zakochany:

:ziober2:
madzia2143
madzia2143
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja proponuje się przebrać za Britney - wystarczy ogolić głowe.

to jest pomysł :crylol:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: usunęłam bo wku'rwiają mnie wiadomości od plebsu społecznego jakim są bezmózgie osobniki płci męskiej. bardzo im współczuję braku mózgu i braku zdolności rozumienia tekstu pisanego, ale miałam już dosyć wszelakich propozycji spotkania i tym podobnych.

super prace, wielka milosc, sponsoringi i te sprawy:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: moim nic nie brakuje, ale może kupię vatikę bo można kupić normalnie w sklepach.

ten? swietny jest, bierz.
gdzie to mozna kupic w Wawie i jak cenowo wyglada?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDope
SoDope
  31 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest pomysł

no Nicki Minaj też czeka na 'realizacje' :crylol::
mmaryjka
mmaryjka
  1 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: splywanie to akurat kwestia bardziej silowni i treningow u mnie - niektore tusze plyna z potem

nigdy tak nie miałam. nawet jak nieopatrznie pomaluje się kiedy pływam na desce, czy jeżdżę na nartach. nie wiem czego to zasługa, ale najgorsze jest to, że mało który płyn nawet daje radę.

Prinz
Prinz: gdzie to mozna kupic w Wawie i jak cenowo wyglada?

ten ten. w sklepach indyjskich czasami można dostać, ale to trzeba się rozglądać. ja go widziałam na domaniewskiej, jest właśnie taki sklepik
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Februarie 2012

Ale w hausie fajne buty widziałam na koturnie :and:
Ale 150 pln i nie stać mnie aktualnie :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.