malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak ... Matkę też bym zabiła i zostawiła pod drzewem

kit, ze moze i byla w szoku(co jej nie usprawiedliwia), ale tyle czasu potem scieme walic?? "oddajcie mi dziecko, bla bla bla"... ja piedole
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiście!

:crylol:
umarlam

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012
Babsy
Babsy:

jak mi by dziecko spadło .. to ja bym nie 'pie$^%$%^' przed kamerami żeby policje w to interweniować tylko całe grono lekarzy bo to dziecko uratować...

a ona chyba poszła na łatwizne.
massacre
massacre
  3 Februarie 2012
Babsy
Babsy: kit, ze moze i byla w szoku(co jej nie usprawiedliwia), ale tyle czasu potem scieme walic?? "oddajcie mi dziecko, bla bla bla"... ja piedolehttp://fmod.szatana.eu/emotki/megazonk.gif

Ja jako matka prawdopodobnie bym sie polozyla kolo kruszynki i lezala w bezruchu w rozpaczy, nie wiem co bym zrobila. Krzyczalabym pewnie, darla sie... pewnie bym nigdzie nie dzwonila... ale pewnie by mnie znalezli w takiej rozpaczy - moze po ambulans, bo wiem, ze nie dochodziloby do mnie, ze moze nie zyc :C

Ale ukrywanie? Chodzenie ze zwlokami dziecka? Dla mnie to nie szok - szok sie w ten sposob nie przezywa. W szoku moglaby jedynie wybiec z domu i biec co tchu do jakiegos lasu i tam sie polozyc i lezec.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak mi by dziecko spadło .. to ja bym nie 'pie$^%$%^' przed kamerami żeby policje w to interweniować tylko całe grono lekarzy bo to dziecko uratować...

dokladnie - ja w ogole nawet nie chce siebie wyobrazac w takiej sytuacji :C

Konto usunięte
Konto usunięte: a ona chyba poszła na łatwizne.

jaka to latwizna? ja piedole, jak ktos nie chce dzieci to niech mi je odda.

SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012
massacre
massacre: Ja jako matka prawdopodobnie bym sie polozyla kolo kruszynki i lezala w bezruchu w rozpaczy

Nie - Ty pierwsze co byś zrobiła to wzięło to dziecko i leciała do lekarza !!!

wiem, że tak byś zrobiła.
SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012
massacre
massacre: jaka to latwizna? ja piedole, jak ktos nie chce dzieci to niech mi je odda.

myślała, że pozbyła się dziecka a tutaj smród wyszedł
massacre
massacre
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie - Ty pierwsze co byś zrobiła to wzięło to dziecko i leciała do lekarza !!! wiem, że tak byś zrobiła.

Moze tak byc... Wyparlabym prawdopodobienstwo smierci. W ogole nie chce o tym myslec :C

Konto usunięte
Konto usunięte: myślała, że pozbyła się dziecka a tutaj smród wyszedł

Nie wiem, moze trzeba by bylo ja przebadac psychiatrycznie? Moze tez jakas forma wyparcia, mechanizm obronny ktory wyksztaltowal w jej glowie druga rzeczywistosc, w ktorej dziecko zyje, tylko zostalo porwane :woot:

SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012

no ja się zastanawiam ... jakie to musi być zwarcie w mózgu, żeby tak na szybko .. tak wiarygodnie .. przekonać ludzi.

styka51
styka51
  3 Februarie 2012
Babsy
Babsy: slyszeliscie, ze ta Madzia z Sosnowca, co niby ja porwali, nie zyje???

Słyszałam... nawet nie wiesz jak smutno mi się zrobiło.
Ale, że ojciec nic nie wiedział?
W głowie mi się to nie mieści :ninja:
massacre
massacre
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja się zastanawiam ... jakie to musi być zwarcie w mózgu, żeby tak na szybko .. tak wiarygodnie .. przekonać ludzi.

Ja sie nie zastanawiam. Nie chce nawet sobie wyobrazac bycia w skorze tej kobiety.

styka51
styka51: Ale, że ojciec nic nie wiedział? W głowie mi się to nie mieści

Nie znam calej tej historii... Moze byl w delegacji?

massacre
massacre
  3 Februarie 2012

Brytyjska dziewczynka Madelaine zaginela w maju 2007 roku podczas wakacji z rodzicami w Hiszpanii - wiecie, ze do dzisiaj nie moga jej znalezc?
To jest dopiero zagadka !

massacre
massacre
  3 Februarie 2012

P.S. Sledztwo do dnia dzisiejszego kosztowalo okolo 2 milionow funtow. Zaginela, gdy miala 3 latka, teraz mialaby 8 lat... zaangazowano Scotland Yard, policje hiszpanska i angielska.. i nikt nic nie wie... geniusz porwania? Geniusz zabojstwa, czy co?

SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012
styka51
styka51: Słyszałam... nawet nie wiesz jak smutno mi się zrobiło. Ale, że ojciec nic nie wiedział? W głowie mi się to nie mieści

Ojciec ponoć zniósł wózek na ten 'spacer' ::crylol:
massacre
massacre
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ojciec ponoć zniósł wózek na ten 'spacer' :

Czyli obydwoje poryci. Skoro obydwoje brali udzial, to musi byc z nimi naprawde cos nie tak... Rozumiem matka w szoku i tak dalej - mezczyzna zazwyczaj zachowuje trzezwosc umyslu.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.