Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 715 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: jak mi by dziecko spadło .. to ja bym nie 'pie$^%$%^' przed kamerami żeby policje w to interweniować tylko całe grono lekarzy bo to dziecko uratować...
a ona chyba poszła na łatwizne.
no raczej... ale niby podobniez to byla jakas bardziej patologiczna rodzina...
no i jeszcze pytanie- podobniez matka dostala w leb od "porywacza", wiec... ktos wiecej byl w to zamieszany
styka51: Słyszałam... nawet nie wiesz jak smutno mi się zrobiło.
Ale, że ojciec nic nie wiedział?
W głowie mi się to nie mieści
tez mi sie zrobilo smutno;/ jak mowili o tym tv pierwszego dnia, przemknelo mi przez glowe o tej matce, co jakis czas temu zrzucila swoja corke z mola w Sopocie... no i patrzta, kolejna jakas psychiczna.
massacre: P.S. Sledztwo do dnia dzisiejszego kosztowalo okolo 2 milionow funtow. Zaginela, gdy miala 3 latka, teraz mialaby 8 lat... zaangazowano Scotland Yard, policje hiszpanska i angielska.. i nikt nic nie wie... geniusz porwania? Geniusz zabojstwa, czy co?
po takim czasie bym myslala, ze raczej ktos ja zabil...
JASNE. to tak jak ludzie trenujący sztuki walki mówią, że są w stanie się obronić podczas napadu. moja koleżanka od 15 lat trenuje krav magę. jak ją napadł jakiś facet co zrobiła? zaczęła się drzeć i napie'rdalać go parasolką, a ma umiejętności które pozwoliłyby jej obezwładnić do w 10 sekund.
a ojciec dziecka został przebadany wariografem i stwierdzono, że jest niezmieszany. lepiej czytać i dopiero się wypowiadać, a nie rozsiewać jakieś popieprzone frazesy bo sprawa jest bardzo delikatna i stawianie wyroku przed policją i wyjaśnieniem sprawy jest co najmniej nie na miejscu.
tak nie jest zmieszany w sytuacje 'zniknięcia dziecka' z drugiej strony też mógł przecież tylko znieść wózek a już wtedy być może dziecko było martwe o czym on juz nie wiedział.
zresztą - leje na to, matka ma odpowiedzieć za taką akcje.
Konto usunięte: JASNE. to tak jak ludzie trenujący sztuki walki mówią, że są w stanie się obronić podczas napadu. moja koleżanka od 15 lat trenuje krav magę. jak ją napadł jakiś facet co zrobiła? zaczęła się drzeć i napie'rdalać go parasolką, a ma umiejętności które pozwoliłyby jej obezwładnić do w 10 sekund.
pewnie a chłopak by potem poleciał na policje i 'KOBIETA MNIE POBIŁA'
i jeszcze większe problemy niż jak by jej chłopak krzywde zrobił ..
Konto usunięte: tak nie jest zmieszany w sytuacje 'zniknięcia dziecka' z drugiej strony też mógł przecież tylko znieść wózek a już wtedy być może dziecko było martwe o czym on juz nie wiedział.
równie dobrze krzywda dziecku mogła stać się już po wyjściu z domu, aczkolwiek nie ma potwierdzenia, że dziecko nie żyje i tego należy się trzymać na chwilę obecną.
podejrzewam, że nie odpowie.
moja wypowiedz miała pokazać, że NIGDY nie można być pewnym jak się postąpi w sytuacji kiedy w grę wchodzi ogromny strach, adrenalina i tak dalej.
większość osób co widać na tym i na innych forach nie ma zielonego pojęcia co to jest depresja poporodowa i jak się może zachować człowiek który jest w głębokim szoku/amoku.
Konto usunięte: równie dobrze krzywda dziecku mogła stać się już po wyjściu z domu, aczkolwiek nie ma potwierdzenia, że dziecko nie żyje i tego należy się trzymać na chwilę obecną.
Nie ma też potwierdzenia, że żyje..
z drugiej strony chciałabym takiego zakończenia akcji, że ktoś to dziecko zabrał do domu bo usłyszał płacz czy coś i teraz bał się oddać.