malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012

no nie wiem jak to się rozwiąze ...

a ja mam spizgi z gościa :crylol:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam spizgi z gościa

dlaczego?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012
massacre
massacre:

przed chwilą dodał mnie z 5 kont do czarnej listy :crylol:
styka51
styka51
  3 Februarie 2012
massacre
massacre: Geniusz zabojstwa, czy co?

Albo za jakieś 10 lat się okaże ( nie daj Boże), że jest w piwnicy u jakiegoś świra:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ojciec ponoć zniósł wózek na ten 'spacer' :

W ogóle, to ich by trzeba było przebadać z 5 razy...nie ogarniam :ninja:
A ogólnie, to oni jak rodzeństwo wyglądają;p
Babsy
Babsy
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak mi by dziecko spadło .. to ja bym nie 'pie$^%$%^' przed kamerami żeby policje w to interweniować tylko całe grono lekarzy bo to dziecko uratować... a ona chyba poszła na łatwizne.

no raczej... ale niby podobniez to byla jakas bardziej patologiczna rodzina...
no i jeszcze pytanie- podobniez matka dostala w leb od "porywacza", wiec... ktos wiecej byl w to zamieszany

styka51
styka51: Słyszałam... nawet nie wiesz jak smutno mi się zrobiło. Ale, że ojciec nic nie wiedział? W głowie mi się to nie mieści

tez mi sie zrobilo smutno;/ jak mowili o tym tv pierwszego dnia, przemknelo mi przez glowe o tej matce, co jakis czas temu zrzucila swoja corke z mola w Sopocie... no i patrzta, kolejna jakas psychiczna.

massacre
massacre: P.S. Sledztwo do dnia dzisiejszego kosztowalo okolo 2 milionow funtow. Zaginela, gdy miala 3 latka, teraz mialaby 8 lat... zaangazowano Scotland Yard, policje hiszpanska i angielska.. i nikt nic nie wie... geniusz porwania? Geniusz zabojstwa, czy co?

po takim czasie bym myslala, ze raczej ktos ja zabil...
SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012
Babsy
Babsy: no i jeszcze pytanie- podobniez matka dostala w leb od "porywacza", wiec... ktos wiecej byl w to zamieszany

Umawiamy się na ustawkę ?

chcę żeby mnie ktoś gonił ze siekierą.
madzia2143
madzia2143
  3 Februarie 2012
Jaka jest najlepsza mąka do pieczenia chleba?
Babsy
Babsy
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Umawiamy się na ustawkę ? chcę żeby mnie ktoś gonił ze siekierą.

w biegach jestem kiepska, wiec bedziec miec fory;P
mmaryjka
mmaryjka
  3 Februarie 2012

JASNE. to tak jak ludzie trenujący sztuki walki mówią, że są w stanie się obronić podczas napadu. moja koleżanka od 15 lat trenuje krav magę. jak ją napadł jakiś facet co zrobiła? zaczęła się drzeć i napie'rdalać go parasolką, a ma umiejętności które pozwoliłyby jej obezwładnić do w 10 sekund.

mmaryjka
mmaryjka
  3 Februarie 2012

a ojciec dziecka został przebadany wariografem i stwierdzono, że jest niezmieszany. lepiej czytać i dopiero się wypowiadać, a nie rozsiewać jakieś popieprzone frazesy bo sprawa jest bardzo delikatna i stawianie wyroku przed policją i wyjaśnieniem sprawy jest co najmniej nie na miejscu.

SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ojciec dziecka został przebadany wariografem i stwierdzono, że jest niezmieszany.

tak nie jest zmieszany w sytuacje 'zniknięcia dziecka' z drugiej strony też mógł przecież tylko znieść wózek a już wtedy być może dziecko było martwe o czym on juz nie wiedział.

zresztą - leje na to, matka ma odpowiedzieć za taką akcje.
SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: JASNE. to tak jak ludzie trenujący sztuki walki mówią, że są w stanie się obronić podczas napadu. moja koleżanka od 15 lat trenuje krav magę. jak ją napadł jakiś facet co zrobiła? zaczęła się drzeć i napie'rdalać go parasolką, a ma umiejętności które pozwoliłyby jej obezwładnić do w 10 sekund.

pewnie a chłopak by potem poleciał na policje i 'KOBIETA MNIE POBIŁA'
i jeszcze większe problemy niż jak by jej chłopak krzywde zrobił ..
mmaryjka
mmaryjka
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak nie jest zmieszany w sytuacje 'zniknięcia dziecka' z drugiej strony też mógł przecież tylko znieść wózek a już wtedy być może dziecko było martwe o czym on juz nie wiedział.

równie dobrze krzywda dziecku mogła stać się już po wyjściu z domu, aczkolwiek nie ma potwierdzenia, że dziecko nie żyje i tego należy się trzymać na chwilę obecną.

Konto usunięte
Konto usunięte: leje na to, matka ma odpowiedzieć za taką akcje.

podejrzewam, że nie odpowie.

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie a chłopak by potem poleciał na policje i 'KOBIETA MNIE POBIŁA'

moja wypowiedz miała pokazać, że NIGDY nie można być pewnym jak się postąpi w sytuacji kiedy w grę wchodzi ogromny strach, adrenalina i tak dalej.
większość osób co widać na tym i na innych forach nie ma zielonego pojęcia co to jest depresja poporodowa i jak się może zachować człowiek który jest w głębokim szoku/amoku.
SoDope
SoDope
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: równie dobrze krzywda dziecku mogła stać się już po wyjściu z domu, aczkolwiek nie ma potwierdzenia, że dziecko nie żyje i tego należy się trzymać na chwilę obecną.

Nie ma też potwierdzenia, że żyje..

z drugiej strony chciałabym takiego zakończenia akcji, że ktoś to dziecko zabrał do domu bo usłyszał płacz czy coś i teraz bał się oddać.
mmaryjka
mmaryjka
  3 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma też potwierdzenia, że żyje.

czyli lepiej założyć, że nie żyje? i zamiast dziecka szukać zwłok? tak też można, ale to nie dla mnie.
albo, że faktycznie sprzedali dzieciaka i będzie miało nowy, dobry dom, ale o tym się raczej nie dowiemy.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.