malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Ianuarie 2012
styka51
styka51: O jaaaaa

Jarek nie lubi, jak mlodemu ogrodniczki zakladam - zawsze jak mu sie chce siku, trzeba cale rozpinac :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Maniek taki maly jest? xD Nie wyglada na zdjeciach :D Moze dlatego, ze Ty taka drobna jestes - to tez sie inaczej przedstawia. Jak mialam roslych facetow to i ja sie wydawalam drobniejsze A teraz? To sie spodniami mozemy wymieniac - to znaczy ja biore od niego, od damskich nie nosi A ja w meskich wygladam cool :D

No fajnie masz z tymi portkami ^^ Ja w Mańkowych bym pływała :lol: No więcej na bank nie ma, musze mu w dowód spojrzeć...;p

massacre
massacre: Ile masz wzrostu dziecko?

Całe 164 cm :rotfl:
styka51
styka51
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Jarek nie lubi, jak mlodemu ogrodniczki zakladam - zawsze jak mu sie chce siku, trzeba cale rozpinac

Hahahha..bidulek :)

Pamiętam, że jak byłam malutka, to miałam ogrodniczki i była na nich Barbie wyszysta, fajne były :D
Ale ja w ogóle jak chłopoczysko chodziłam ubrana :lol:
Babsy
Babsy
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: juz Ci pisalam, ze zabilabym swoja matke, gdyby mnie tak stroila jak bym miala corke, to chodzilaby w ogrodniczkach z kucykiem na boku

cora kuzynow Pieknego jest wlasnie typowa chlopczyca, tylko kucyk, spodnie, ben10 i inne;)

massacre
massacre: ja zawsze chcialam miec chlopca - co to za roznica w wychowaniu? Przynajmniej na poczatku wpajasz te same zasady kazdemu dziecku bez wzgledu na plec... a potem obowiazki meskie przejmuje tata. mlodego tata nauczyl sikac na stojaco i tata go kapie jak trzeba mu naciagac napletek (zeby stulejki nie mial) - ja sie do takich rzeczy nie zabieram. dlatego mysle, ze wazne jest by oboje rodzicow uczestniczylo w wychowywaniu dzieci - od samego poczatku

noo tak...:) ale i tak bedzie to wyzwanie:)
no raczej, ze chlopca nie bede uczyla sikac na stojaka;)

styka51
styka51:

massacre
massacre:

no wlasnie, Wasi nie wygladaja na sredni wzrost:)
massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012
styka51
styka51: No fajnie masz z tymi portkami ^^ Ja w Mańkowych bym pływała

ja w mojego ex tez bym plywala, ale ten ma 188cm :Rotfl:
a Jarek ma szczuple nogi jak na faceta, wiec luzik :D opadaja w pasie i wygladam zajebiscie :rotfl:
styka51
styka51: Całe 164 cm

o mamo, jaka dziecinka :D
styka51
styka51: Ale ja w ogóle jak chłopoczysko chodziłam ubrana

ja nienawidzilam rajstop, z reszta do tej pory nie lubie jak mi w kroku "siedza" - dlatego ciesze sie, ze jest cos takiego jak ponczochy :D
Babsy
Babsy: cora kuzynow Pieknego jest wlasnie typowa chlopczyca, tylko kucyk, spodnie, ben10 i inne;)

nie robilabym z niej typowej chlopczycy, pod ogrodniczkami mialaby na przyklad rozowe body :D
po prostu rzygam wszystkimi tymi dziewczecymi ciuszkami w kolorze rozowym i czerwonym - musialabym sie napocic, zeby ladnie wygladala :D
dla chlopakow wg mnie jest wiekszy wybor, dziewczynki wszystkie na jedno kopyto wygladaja.

Babsy
Babsy: no wlasnie, Wasi nie wygladaja na sredni wzrost:)

moj nie jest sredniego wzrostu... raczej niskiego :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  27 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: no wlasnie, Wasi nie wygladaja na sredni wzrost:)

Maniek najniższy ze swoich braci jest...
Zdjęcie podglądowe :

Sylwusia, Maniuch, bratowa Mańka, Mateusz lat 5 i Mańka brat.
A jest jeszcze Darek wyższy od Mańka i Roman jeszcze wyższy...

A tu Syluśka w wieku lat 4:

:lol:
Babsy
Babsy
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: nie robilabym z niej typowej chlopczycy, pod ogrodniczkami mialaby na przyklad rozowe body po prostu rzygam wszystkimi tymi dziewczecymi ciuszkami w kolorze rozowym i czerwonym - musialabym sie napocic, zeby ladnie wygladala dla chlopakow wg mnie jest wiekszy wybor, dziewczynki wszystkie na jedno kopyto wygladaja.

ta Kasica nie jest tak strojona przez matke, sama chce;) nie orientuje sie w dzieciecych ciuchach, ale niedlugo sie to zmieni;)

massacre
massacre: moj nie jest sredniego wzrostu... raczej niskiego

e tam, niski bylby, jakby mial 1.60m:)
massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012

STYCZKA i ktokolwiek wie :D

Robilam zakupy spozywcze oczywko przez neta i zamowilam kosz warzyw.
Przyszedl, wyglada smakowicie :D Ale jest tam tez pare burakow, a ja burakow nie uzywam i nie wiem co z nich zrobic, zeby sie nie zepsuly.

Uprzedzam, na gotowanie zup nie mam czasu (choc uwielbiam barszcz)
Wiec moze jakas salatka, surowka z buraczkow? Jak to sie robi? Na przyklad takie jak jadlam w Poznaniu zasmazane czy cos?

Dzieki xxx

Babsy
Babsy
  27 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Sylwusia, Maniuch, bratowa Mańka, Mateusz lat 5 i Mańka brat. A jest jeszcze Darek wyższy od Mańka i Roman jeszcze wyższy...

e, nie widac jakies szalonej roznicy:)

styka51
styka51: A tu Syluśka w wieku lat 4:

zarabisty kolnierzyk^^
massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Sylwusia, Maniuch, bratowa Mańka, Mateusz lat 5 i Mańka brat. A jest jeszcze Darek wyższy od Mańka i Roman jeszcze wyższy...

To Maniek jest rozmiarowo podobny do Jarka - i to bardzo. Tak jak teraz patrze z perspektywy takiej, ze wiem jakiego jest wzrostu - w lozku po ciemku bym nie poznala :rotfl:

styka51
styka51: A tu Syluśka w wieku lat 4:

jak lobuz :crylol:

Babsy
Babsy
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: salatka, surowka z buraczkow?

gotujesz buraki, scierasz na drobnej tarce, slodzisz i ciut kwasisz- pyszne:) do obiadu mniam:) hm, w sumie dawno buraczkow nie jadlam:)
massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: ta Kasica nie jest tak strojona przez matke, sama chce;) nie orientuje sie w dzieciecych ciuchach, ale niedlugo sie to zmieni;)

a ile ma lat? Mlody tez juz ma swoj gust i nie przepada za dresami. Uwielbia z kolei obcisle jeansy - rurki :ninja: No coz :rotfl:
Babsy
Babsy: e tam, niski bylby, jakby mial 1.60m:)

to raczej bym z nim wtedy nie byla :rotfl:
wiem, plytka jestem ze patrze na wyglad :ninja:

styka51
styka51
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: ja w mojego ex tez bym plywala, ale ten ma 188cm a Jarek ma szczuple nogi jak na faceta, wiec luzik :D opadaja w pasie i wygladam zajebiscie

Jakbym wzięła portki mojego ex, to bym je sobie na cyce naciągnęła :lol: Bo 197 czy ileś miał, tylko chudzina taka;p
A Maniek ma giry szerokie i tez są jazdy jak portki kupuje, bo uda nie może włożyć, a jak włoży, to z dupy mu lecą ;p

massacre
massacre: o mamo, jaka dziecinka :D

Małe jest piękne - tak to sobie tłumacze :lol:

massacre
massacre: ja nienawidzilam rajstop, z reszta do tej pory nie lubie jak mi w kroku "siedza" - dlatego ciesze sie, ze jest cos takiego jak ponczochy :D

Weź... powiem tak w podstawówce spódniczki nosiłam tylko na zakończenie/rozpoczęcie roku szkolnego, w gimnazjum miałam na Gim Balu kiecke i spódnicę na zakończeniu roku. W LO sukienka na połowinkach i studniówce. Dopiero od jakiegoś roku może 1,5 kupuje spódniczki :lol:
I różu nienawidzę szczerze. W moim pokoju nie ma nic różowego poza opakowaniem kremu Bambino, wszystko inne jest eliminowane :lol:
massacre
massacre
  27 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: gotujesz buraki, scierasz na drobnej tarce, slodzisz i ciut kwasisz- pyszne:) do obiadu mniam:) hm, w sumie dawno buraczkow nie jadlam:)

Ale prosze o instrukcje jak dla idioty - gotuje jak ziemniaki? Czekam az sie zagotuja i trzymam na ogniu z 20 minut?

Slodze czym? Cukrem? Kwasze cytryna? Musze kupic cytryne...

styka51
styka51
  27 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Wiec moze jakas salatka, surowka z buraczkow? Jak to sie robi? Na przyklad takie jak jadlam w Poznaniu zasmazane czy cos?

Ćwikłowe? Innych chyba nie ma :lol:
To możesz wziąć je zetrzeć, do tego chrzan, sok z cytryny i do słoika i zapasteryzować. Potem możesz wyciągnąć i jeść je na zimno bądź podgrzać ;) Do mięsa, wędlin git majonez :D

Babsy
Babsy: e, nie widac jakies szalonej roznicy:)

Ale jest ;p

massacre
massacre: To Maniek jest rozmiarowo podobny do Jarka - i to bardzo. Tak jak teraz patrze z perspektywy takiej, ze wiem jakiego jest wzrostu - w lozku po ciemku bym nie poznala

Hahahaha :lol:
Dałabyś radę ;p

massacre
massacre: jak lobuz

Po drzewach łaziłam, miałam pistolet z kija, skakałam po snopkach, ech....:zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.