malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
styka51
styka51: W ogóle mój Maniek stwierdził, że chce mi się oświadczyć

JUPI :ziober2:

Twój chłop mądry nie czeka aż mu kobita ucieknie :crylol:
Babsy
Babsy
  26 Ianuarie 2012
massacre
massacre: ja tez chcialam byc sama, ale moj facet nalegal i nie zaluje - byl mi otucha i kocha mnie teraz bardziej ciezko to wytlumaczyc, ale jego spojrzenie od razu nabralo innego wyrazu, jego oczy sie bardziej swiecily... i tak zostalo wiec jak bedzie nalegal to sie zgodz - to wyjdzie Tobie tylko na lepsze. ja nigdy nie widzialam mojego tak zakochanego...

skoro tak twierdzisz, to zobacze:) ale Piekny jeszcze nic nie mowi o tej kwestii:)

Konto usunięte
Konto usunięte: to mnie właśnie ciekawi, jak to jest mieć w sobie takie 'coś' i mieć dwa serca

ja sie ciagle przyzwyczajam:) moze jak bede miec wiekszy brzuch, bede czuc ruchy, to sie poczuje bardziej przyszla mama:)

styka51
styka51: NIE MA ZA CO Kurde ciesze się z tego jak głupia... u mnie wśród znajomych żadnej w ciązy nie jest ...W ogóle mój Maniek stwierdził, że chce mi się oświadczyć

no niech sie oswiadcza, szybciutko:D
Babsy
Babsy
  26 Ianuarie 2012

ej, zmienili kolejnosc dzialow:)

SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012

wszyscy się zaręczają ... koleżanki to samo ...
4 śluby w tym roku ... a ja .. O_o

styka51
styka51
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: JUPI Twój chłop mądry nie czeka aż mu kobita ucieknie

Tylko ja nie chce jeszcze. Czuję się za młoda... Bez wykształcenia, pracy, perspektyw na przeszłość...
Pewnie tak...i on też nie chce ślubu tuż przed 30 brać :lol:

Babsy
Babsy: no niech sie oswiadcza, szybciutko:D

E tam... Wiem, że z 1,5 roku temu, to bez problemu bym się zgodziła...a teraz to jakaś taka jestem. Nie czuję się gotowa na takie poważne deklaracje.
styka51
styka51
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: ej, zmienili kolejnosc dzialow:)

Ustawili po ilości postów :pavarotti:
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Tylko ja nie chce jeszcze. Czuję się za młoda... Bez wykształcenia, pracy, perspektyw na przeszłość...

ale oświadczyny to nie jest ślub ...
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 Ianuarie 2012

ja bym w zyciu w porodzie nie uczestniczyl, pozniej by mi sie pochwa partnerki z krwią i rozklapiochą kojarzyła :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale oświadczyny to nie jest ślub ...

No ale już jakiś wstęp do ślubu...Bo ile lat można chodzić tak zapierścionkowanym ? 3,4,5? Bez sensu byłoby już się zaręczać, skoro do ślubu hohoho...
Ech..
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
styka51
styka51:

w mojej ocenie ... jak zajdzie się w przypadkową ciąże to lepiej być chociaż zaręczonym .. bo przynajmniej wiesz, że facet miał zamiary być z Toba.

bo ja jak nie będę zaręczona a zajde w ciąże to .. nie będę przyjmowac żadnych zaręczyn.
Babsy
Babsy
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wszyscy się zaręczają ... koleżanki to samo ... 4 śluby w tym roku ... a ja .. O_o

ja sie nie zareczamXD

styka51
styka51: E tam... Wiem, że z 1,5 roku temu, to bez problemu bym się zgodziła...a teraz to jakaś taka jestem. Nie czuję się gotowa na takie poważne deklaracje.

zareczyny nie oznaczaja zaraz ustalania daty slubu i rezerwowania wszystkiego;) mozecie byc narzeczenstwem ze dwa lata, i potem planowac:)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale oświadczyny to nie jest ślub ...

no wlacha:)

Prinz
Prinz: ja bym w zyciu w porodzie nie uczestniczyl, pozniej by mi sie pochwa partnerki z krwią i rozklapiochą kojarzyła

i tego sie boje, ze moj tak pomysli:P

styka51
styka51: No ale już jakiś wstęp do ślubu...Bo ile lat można chodzić tak zapierścionkowanym ? 3,4,5? Bez sensu byłoby już się zaręczać, skoro do ślubu hohoho... Ech..

pitolisz:)
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: ja sie nie zareczamXD

no ale u mnie ... wszystkie koleżanki ... taki boom ja nie wiem ...

O_o
Babsy
Babsy
  26 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w mojej ocenie ... jak zajdzie się w przypadkową ciąże to lepiej być chociaż zaręczonym .. bo przynajmniej wiesz, że facet miał zamiary być z Toba.bo ja jak nie będę zaręczona a zajde w ciąże to .. nie będę przyjmowac żadnych zaręczyn.

ja nie jestem zareczona, a w ciazy;) ale Pieknemu sie nie zanosi na zostawianie mnie raczej:)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: Babsy

gratulacje :)
SoDope
SoDope
  26 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy:

no to Ty mozesz żyć w spokoju :D

aż do rozwiązania. :D

nic ja idę sobie napuścić wody do wanny i zmykam :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.