malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
MentalnaDestrukcja
MentalnaDestrukcja
  14 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Nie caly oczywiscie, jedna sciane, trzy pozostale mam w kolorze trufla (tak sie nazywa w Dulux) dokladnie te kolory Ruby Starlet i Soft Truffle - mysle, ze wyglada zajebiscie i niestandardowo :D

Świetny zestaw :)
:tak:
mmaryjka
mmaryjka
  14 Ianuarie 2012
massacre
massacre: mysle, ze wyglada zajebiscie i niestandardowo

fajnie, ale teraz to dość popularne.

ja ciągle nie mam mieszkania. znalazłam dwa, w drugim się zakochałam, ale nie wiem czy to do końca mój styl. cholernie ciężko dokonać wyboru, a za jakiś miesiąc wraca mój ojciec, fakt faktem, że tylko na poród, ale nie dam rady z nimi przez 3-4 miesiące.
mmaryjka
mmaryjka
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyżby tam na lewo było widać kominek?

właśnie to mi się cholernie podoba, te ich kominki.
znalazłam mieszkanie z piecami kaflowymi, ale cholera nie wiem czy aby na pewno połączenie surowej kuchni, łazienki i przedpokoju w połączeniu z pokojami rokoko na pewno pasuje:and:
sylwik
sylwik
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi ktoś ukradł 4miesięcznego owczarka niemeickiego...

z rasowym szczeniakiem przynajmniej wiadomo, ze nie zostal zabity....tyle skuvieli chodzi po tym swiecie....:and: moj pewnie predzej skatowany niz ukradziony na zwierzatko domowe:and: niesamowicie przyjacielski byl, caly swiat i wszystkich ludzi uwielbiajacy...
MentalnaDestrukcja
MentalnaDestrukcja
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znalazłam mieszkanie z piecami kaflowymi, ale cholera nie wiem czy aby na pewno połączenie surowej kuchni, łazienki i przedpokoju w połączeniu z pokojami rokoko na pewno pasuje

gorzej by było, jakbyś trafiła na mieszankę styli w jednym pomieszczeniu.
Patrishia
Patrishia
  14 Ianuarie 2012

Mój kot zniknął już z rok temu, a ja dalej czasami pytam mame czy nie Sara przyszła gdzieś przypadkiem. :x Nawet jej imię (wiem, że bardziej jak dla psa niż kota :P) brzmi jakoś tak obco. :and:

mmaryjka
mmaryjka
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gorzej by było, jakbyś trafiła na mieszankę styli w jednym pomieszczeniu.

myślę, że nikt by nie pozwolił na coś takiego;)
mam straszny dylemat bo szukałam swojego wymarzonego mieszkania, niby znalazłam coś zbliżonego, w okolicy i nie wiem. zawsze chciałam mieć ten widok:
MentalnaDestrukcja
MentalnaDestrukcja
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: myślę, że nikt by nie pozwolił na coś takiego;) mam straszny dylemat bo szukałam swojego wymarzonego mieszkania, niby znalazłam coś zbliżonego, w okolicy i nie wiem. zawsze chciałam mieć ten widok:

oj, zdziwiła byś się...
Moja kochana sąsiadka ma "ładny zestawik" - XIX wieczna szafa, stalowo-szklany stolik, mebloscianka z peerelu i dodatki w postaci "barokowych" aniołków na każdej wolnej przestrzeni. Do tego czerwone ściany i puchaty, dywan w kolorze fuksji...

Jeśli układ mieszkania i cena są OK, to bierz - wystrój zawsze możesz chociaż trochę zmienić, pod swój gust.

A widok świetny :D
madzia2143
madzia2143
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie to mi się cholernie podoba, te ich kominki.

mi się też strasznie podobają, zawsze mi się marzył.

Konto usunięte
Konto usunięte: znalazłam mieszkanie z piecami kaflowymi, ale cholera nie wiem czy aby na pewno połączenie surowej kuchni, łazienki i przedpokoju w połączeniu z pokojami rokoko na pewno pasuje

ciężko powiedzieć. Trzeba by zobaczyć mniej więcej jakby to wyglądało.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam identycznie w pokoju jak na zdjęciu, rodzice mają tak w domu w salonie :)

podobny gust :pavarotti:
w sypialni nie poszlabym na czerwien, jednak mysle, ze w salonie jest zajebista. Poza tym to tylko jedna sciana i jakies tam dodatki mam w czerwieni, trzy pozostale truflowe minimalizuja ten efekt czerwonosci i wyglada wg mnie idealnie. calego salonu na czerwono nie chcialabym miec.
Konto usunięte
Konto usunięte: czyżby tam na lewo było widać kominek?

to nie moja chata, ja mam wykladzine i nie posiadam kominka :D
ale wygooglowalam dulux kolory i wyszlo identycznie. z reszta jak malowalismy to sie kierowalismy albumem Duluxa

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Świetny zestaw :)

Dziekuje
Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie, ale teraz to dość popularne.

Wali mnie to czy popularne, mi sie podoba. Poza tym wsrod znajomych ja jedna mam tak dobrane kolory. Z reszta liczylam sie z tym, ze nie bedzie to w 100% oryginalne, bo jak wczesniej napisalam, zestaw kolorow byl podany w albumie farb Dulux :ziober2: Wiec jakby nie bylo poszlam na gotowe :D
Lepsze to niz magnolia w calym mieszkaniu jak sie wprowadzilam :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja ciągle nie mam mieszkania. znalazłam dwa, w drugim się zakochałam, ale nie wiem czy to do końca mój styl. cholernie ciężko dokonać wyboru, a za jakiś miesiąc wraca mój ojciec, fakt faktem, że tylko na poród, ale nie dam rady z nimi przez 3-4 miesiące.

To w takim razie zycze Ci good luck i licze (i pewnie nie tylko ja :D) na sprawozdanie i niusy.

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie to mi się cholernie podoba, te ich kominki.

mimo tego, ze nie dzialaja i pelnia forme ozdobna? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: z rasowym szczeniakiem przynajmniej wiadomo, ze nie zostal zabity....tyle skuvieli chodzi po tym swiecie.... moj pewnie predzej skatowany niz ukradziony na zwierzatko domowe niesamowicie przyjacielski byl, caly swiat i wszystkich ludzi uwielbiajacy...

A mojemu wszczepilam (oczywko nie ja osobiscie) chipa (u nas to grosze kosztuje, placilam £13) i nawet jak cos mu sie stanie, to go znajda. No i do tego brytyjskie prawo wymaga, by kazdy pies mial przy obrozy metalowy wisiorek z wygrawerowanym swoim imieniem, adresem i numerem telefonu wlasciciela.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  14 Ianuarie 2012
massacre
massacre: A mojemu wszczepilam (oczywko nie ja osobiscie) chipa

najblizsi wet tego nawet nie robia, czytnikow nie maja. za daleko od duzych miast:And:

massacre
massacre: No i do tego brytyjskie prawo wymaga, by kazdy pies mial przy obrozy metalowy wisiorek z wygrawerowanym swoim imieniem, adresem i numerem telefonu wlasciciela.

i tutaj zaluje, ze nie mial moj. balam sie mu obroze zakladac, bo biegal sam po terenie i jeszcze by sie powiesil...ale glupota. trzeba bylo kupic za duza i rozciagliwa i doczepic blaszke:nie:
mmaryjka
mmaryjka
  15 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oja kochana sąsiadka ma "ładny zestawik" - XIX wieczna szafa, stalowo-szklany stolik, mebloscianka z peerelu i dodatki w postaci "barokowych" aniołków na każdej wolnej przestrzeni. Do tego czerwone ściany i puchaty, dywan w kolorze fuksji.

dobry misz masz;) też znam takich ludzi, ale to mieszkanie akurat mi się podoba. ma to coś.

Konto usunięte
Konto usunięte: ciężko powiedzieć. Trzeba by zobaczyć mniej więcej jakby to wyglądało.

mi się to połączenie podoba, ale nie wiem czy na dłuższą metę dałoby radę

massacre
massacre: Lepsze to niz magnolia w calym mieszkaniu jak sie wprowadzilam

ja w poprzednim mieszkaniu miałam czerwone ściany w łazience i w kuchni czerwone szkło, a tak to na biało.

massacre
massacre: mimo tego, ze nie dzialaja i pelnia forme ozdobna?

właśnie tak! mój ojciec ma kominek w domu, prawdziwy. fajnie to wygląda, ma swój urok, ale takie też mi się podobają;)

massacre
massacre: To w takim razie zycze Ci good luck i licze (i pewnie nie tylko ja :D) na sprawozdanie i niusy.

mam nadzieję, że jakoś to pójdzie.

kuchnia wygląda tak:

natomiast pokoje tak i w KAŻDYM jest taki żyrandol, także całkiem zabawnie, pan właściciel nawet zaoferował dorzucenie ich do mieszkania jeśli nie będzie targowania, co mnie konkretnie rozwaliło
mmaryjka
mmaryjka
  15 Ianuarie 2012

zdjęcie ze strony agencji, bo pan agent nie pozwolił robić zdjęć, a różnie podpisane bo są dwie oferty cenowe(chyba ze względu na żyrandole:and:). im dłużej się przyglądam tym zdjęciom tym jestem bliżej temu drugiemu.

pijana
pijana
  15 Ianuarie 2012

Nie no, wkurzyć się można, żaden tusz mi w stu procentach nie podchodzi :and: Otworzyłam z 2 dni temu Chanel'a i niby ok, ale jakieś takie gałęzie robi z rzęs... Póki co chyba najbardziej podchodzi mi Colossal, a przetestowałam już tego trochę z każdej półki cenowej... Nadzieja jeszcze w Beneficie, ale prędko go nie otworzę. W poniedziałek się maznę maminym Virtuosem, choć pewnie też szału nie zrobi :zonk: Na Wizażu najlepiej oceniany jest jakiś z Oriflame, może się kiedyś skuszę.
A przy okazji pytanie: ten cały Loton do włosów używa się na suche czy mokre włosy ?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.