Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 678 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A mi moj facet wczoraj zaproponowal SPA, zebym sie odprezyla :D
Jest u mnie za rogiem... w taka dzielnice sie wyprowadzilam :D Ja juz to widzialam, ale nic nie mowilam... moze sie udam ^^
No i znalazlam przedszkole dla mlodego, maja wolne miejsca, raport z Ofsted "outstanding" (taki raport rzadowy - ocena "oustanding" jest najlepsza z najlepszych). Jutro idziemy oblukac...
Konto usunięte: Cześć, co słychać? Jesteś w ciąży?:> Ostatnio o tym myślałam a zapomniałam się zapytać ;-)
Nie. Nie jestem w ciazy. Zyje wiec chwila

A co u Ciebie? Jak praca? Jak pozycie malzenskie?
Ja poki co skupiam sie na pierworodnym. Od wrzesnia czeka go szkola. Papiery do pieciu szkol zlozone, w kwietniu beda wyniki czy sie dostal...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: A mi moj facet wczoraj zaproponowal SPA, zebym sie odprezyla :D
Jest u mnie za rogiem... w taka dzielnice sie wyprowadzilam :D Ja juz to widzialam, ale nic nie mowilam... moze sie udam ^^
No i znalazlam przedszkole dla mlodego, maja wolne miejsca, raport z Ofsted "outstanding" (taki raport rzadowy - ocena "oustanding" jest najlepsza z najlepszych). Jutro idziemy oblukac
ooo spa też bym z chęcią zaliczyła:)
skoro facet Cie wyciąga to ja bym się nie wahała ani chwili
dobre przedszkole to podstawa a jak jeszcze mają wolne miejsca...
ja jutro mam wyjazd służbowy do stolicy i juz obmyślam plan jak przy okazji zaliczyc sklepy co by coś upolować przy okazji:D
sama bede musiala isc, on zostanie z mlodym... chyba, ze opiekunke wezmiemy. musze do niej zadzwonic :D
oj wez... to nie Polska i tutaj solidne wyksztalcenie zaczyna sie juz od przedszkola. Chodzil do bardzo dobrego i drogiego

Czasem mnie to wszystko przeraza i przerasta. Dobre przedszkole, dobra podstawowka. Dobra podstawowka, dobry college, dobre studia...
Konto usunięte: ja jutro mam wyjazd służbowy do stolicy i juz obmyślam plan jak przy okazji zaliczyc sklepy co by coś upolować przy okazji:D
O! To daj znac jak cos upolujesz :D
massacre: sama bede musiala isc, on zostanie z mlodym... chyba, ze opiekunke wezmiemy. musze do niej zadzwonic :D
no wiesz zawsze fajniej we dwoje:D
massacre: oj wez... to nie Polska i tutaj solidne wyksztalcenie zaczyna sie juz od przedszkola. Chodzil do bardzo dobrego i drogiego Jutro bede rozmawiac na temat oplat tego przedszkola, podejrzewam, ze nie bedzie tansze
Czasem mnie to wszystko przeraza i przerasta. Dobre przedszkole, dobra podstawowka. Dobra podstawowka, dobry college, dobre studia...
tak to już jest, nic nie poradzisz, ciesz się, że możesz sobie na to pozwolić i dzięki temu Twoje dziecko będzie miało w życiu łatwiej;)
no na pewno się pochwalę, mam tylko nadzieję, że starczy mi czasu na wszystko to co chcę obskoczyć
massacre: Nie. Nie jestem w ciazy. Zyje wiec chwila
A co u Ciebie? Jak praca? Jak pozycie malzenskie?
Ja poki co skupiam sie na pierworodnym. Od wrzesnia czeka go szkola. Papiery do pieciu szkol zlozone, w kwietniu beda wyniki czy sie dostal...
Jednak się rozmyśliliście czy próbujecie? :-) Kurcze a myslalam ze juz jestes.
A u mnie.. Leci, remontujemy mieszkanie bo w koncu sie doczekaliśmy własnego M, mysle ze w lutym wyprowadzka bo wszedzie takie terminy (np. z kuchnia na wymiar bedzie na koniec lutego). A w pracy dobrze, teraz akurat mialam L4 ale reszte dopisze na PW.
Nie rozmyslilismy sie. Troche opadlismy z sil ;)
Probujemy dalej, ale tak na luzie i nic z tego. Mysle, zeby kupic testy owulacyjne, bo kolezance bardzo pomogly. Zbieram sie i zbieram... ale kupie w koncu :D Teraz i tak bieganina z mlodym. Mam nadzieje, ze w koncu zajde mimo wszystko :) Przestalam o tym tak intensywnie myslec, wiec moze jednak bedzie dobrze :)
Konto usunięte: Leci, remontujemy mieszkanie bo w koncu sie doczekaliśmy własnego M, mysle ze w lutym wyprowadzka bo wszedzie takie terminy (np. z kuchnia na wymiar bedzie na koniec lutego).
Wiem jak to jest z nowym mieszkaniem... przez to samo przechodzilam... Przeprowadzilismy sie w listopadzie a i tak w starym jeszcze pelno rzeczy mamy...

Wypoczywaj :*
massacre: Nie rozmyslilismy sie. Troche opadlismy z sil ;)
Probujemy dalej, ale tak na luzie i nic z tego. Mysle, zeby kupic testy owulacyjne, bo kolezance bardzo pomogly. Zbieram sie i zbieram... ale kupie w koncu :D Teraz i tak bieganina z mlodym. Mam nadzieje, ze w koncu zajde mimo wszystko :) Przestalam o tym tak intensywnie myslec, wiec moze jednak bedzie dobrze :)
Czasem tak jest, moze nie umiecie trafic akurat w ten moment. :-) albo moze za bardzo chcecie, moja kuzynka stara sie od roku i nie moze. :/
massacre: Wiem jak to jest z nowym mieszkaniem... przez to samo przechodzilam... Przeprowadzilismy sie w listopadzie a i tak w starym jeszcze pelno rzeczy mamy...
Dawno mnie tu nie bylo