malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, kłoce się z przyjacielem i napawam myślą, że mogę dziś zostać w domu

ja sie kłóciłam wczoraj z facetem, a dzisiejszy dzień wolałabym spedzić w pracy
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam tylko dzisiaj wolne bo 3 króli, a pogoda masakryczna, witam więc w klubie bo też choruje:/

wita, witaj... ja chce juz wiosne, bo tak dalej zyc nie moge...

Konto usunięte
Konto usunięte: nie, kłoce się z przyjacielem i napawam myślą, że mogę dziś zostać w domu

a mnie dopadla depresja wieku sredniego. w tym roku przestane nalezec do grupy dwudziestolatkow i przylacze sie do trzydziestek :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  6 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Rymy to zazwyczaj dwa ostatnie slowa wersow, jednakowo badz podobnie brzmiace. Co z tego, ze rymy dobre, jak merytoryka slaba?

Pomijając trolololowanie, moja merytoryka opiera się na faktach, a nie na wymyślaniu bajek, żeby wyszło na moją korzyść, jak to robią niektórzy, ale nie będę pisał kto. :D

Jednak już się nie gniewam, więc błagam zostańmy przyjaciółmi, będziemy idealnymi, bo brzydzimy się sobą nawzajem, więc będziemy mieli pewność, że nie będzie żadnego napięcia seksualnego miedzy nami. W tym roku i tak czeka nas zagłada, wiec po co się kłócić, dlatego błagam zgódź się i już mi nie ciśnij.
Na zgodę:
mirra20
mirra20
  6 Ianuarie 2012
massacre
massacre: wita, witaj... ja chce juz wiosne, bo tak dalej zyc nie moge

ja to juz bym lato chciala, ale coz moze jeszcze zima przyjdzie nigdy nic nie wiadomo

massacre
massacre: przestane nalezec do grupy dwudziestolatkow i przylacze sie do trzydziestek

jezeli chodz troche Cię to pocieszy to mi stuknie ćwierćwiecze
massacre
massacre
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja to juz bym lato chciala, ale coz moze jeszcze zima przyjdzie nigdy nic nie wiadomo

ja bym chciala lato miec caly rok... :C

Konto usunięte
Konto usunięte: jezeli chodz troche Cię to pocieszy to mi stuknie ćwierćwiecze

moje najlepsze lata ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  6 Ianuarie 2012
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: błagam zostańmy przyjaciółmi

DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: wiec po co się kłócić, dlatego błagam zgódź się i już mi nie ciśnij.

okej.

mirra20
mirra20
  6 Ianuarie 2012
massacre
massacre: ja bym chciala lato miec caly rok... :C

też bym chciała cienkie ciuszki spodenki i opalenizna ech...

massacre
massacre: moje najlepsze lata

zobaczymy czy moje tez beda
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  6 Ianuarie 2012
massacre
massacre: okej.

No to super, zobaczymy czy wytrzymasz. :D
A teraz stąd znikam, bo jeszcze trafię do Top Autorów, a tego byśmy nie chcieli:bye:
massacre
massacre
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też bym chciała cienkie ciuszki spodenki i opalenizna ech...

tak sie zastanawiam czy sie nie pierdyknac z mlodym chociaz na tydzien do Hiszpani. Nie jest to u nas drogo ani daleko, a troche slonca mogloby mi pomoc. Jemu tez ... ale zaczelam od myslenia, do dzialania daleka droga :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: zobaczymy czy moje tez beda

Zycze Ci tego :)
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: zobaczymy czy wytrzymasz. :D

Nie jestem niemila z natury

justCax
justCax
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sie kłóciłam wczoraj z facetem, a dzisiejszy dzień wolałabym spedzić w pracy

ja ze swoim raczej sie nie kłócę, może dlatego, że widzimy się od święta.
musisz lubić swoją pracę, skoro za nią tęsknisz ;)

massacre
massacre: a mnie dopadla depresja wieku sredniego. w tym roku przestane nalezec do grupy dwudziestolatkow i przylacze sie do trzydziestek

oj tam oj tam, będziesz hot 30, ważne , że duchem jesteś 20 ^^ ja mam za 2 dni urodziny i też nie specjalnie się cieszę z tego powodu
mirra20
mirra20
  6 Ianuarie 2012
massacre
massacre: tak sie zastanawiam czy sie nie pierdyknac z mlodym chociaz na tydzien do Hiszpani. Nie jest to u nas drogo ani daleko, a troche slonca mogloby mi pomoc. Jemu tez ... ale zaczelam od myslenia, do dzialania daleka droga

tez myslalam o takiej wycieczce ale po pierwsze tanie to nie jest a po drugie najpierw samochód musze kupic, ale moze kolo wakacji jakis wyjazd uda się zaliczyć

massacre
massacre: Tego Ci zycze

ja sobie tez:D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja ze swoim raczej sie nie kłócę, może dlatego, że widzimy się od święta. musisz lubić swoją pracę, skoro za nią tęsknisz

ja ze swoim tez widze sie raz albo dwa w tyg ale potrafimy sie kłócic nawet się nie widzac
prace swoja lubie, chociaz wiadomo bywaja gorsze dni
massacre
massacre
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oj tam oj tam, będziesz hot 30, ważne , że duchem jesteś 20 ^^ ja mam za 2 dni urodziny i też nie specjalnie się cieszę z tego powodu

Poki co to ja duchem czuje sie na 80 :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: tez myslalam o takiej wycieczce ale po pierwsze tanie to nie jest a po drugie najpierw samochód musze kupic, ale moze kolo wakacji jakis wyjazd uda się zaliczyć

Ja myslalam o samolocie, wiesz kupic jakies last minute, o tej porze roku i tak jest tanio... Moj facet by zostal oczywko :D Tylko ja i moj syn...

pijana
pijana
  6 Ianuarie 2012

Nie ma to jak wstać o 16 :-3

mirra20
mirra20
  6 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Ja myslalam o samolocie, wiesz kupic jakies last minute, o tej porze roku i tak jest tanio... Moj facet by zostal oczywko :D Tylko ja i moj syn

no to jest dobra sptawa wakacje mama i syn, tez mam podobny plan ale jeszcze nie teraz... najpierw auto

Konto usunięte
Konto usunięte:

jak tam z tym prawkiem? podobno poki co nic nie zmienia?
pijana
pijana
  6 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak tam z tym prawkiem? podobno poki co nic nie zmienia?

Ano nie, narobili chaosu i jak zwykle nie wyszło :zonk: Ale teorię i tak już mam zdaną, a praktykę dopiero 15 lutego :-/ Tyle chętnych, wszyscy się rzucili, a tu wielki ch.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.