Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 674 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
wita, witaj... ja chce juz wiosne, bo tak dalej zyc nie moge...
a mnie dopadla depresja wieku sredniego. w tym roku przestane nalezec do grupy dwudziestolatkow i przylacze sie do trzydziestek

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Pomijając trolololowanie, moja merytoryka opiera się na faktach, a nie na wymyślaniu bajek, żeby wyszło na moją korzyść, jak to robią niektórzy, ale nie będę pisał kto. :D
Jednak już się nie gniewam, więc błagam zostańmy przyjaciółmi, będziemy idealnymi, bo brzydzimy się sobą nawzajem, więc będziemy mieli pewność, że nie będzie żadnego napięcia seksualnego miedzy nami. W tym roku i tak czeka nas zagłada, wiec po co się kłócić, dlatego błagam zgódź się i już mi nie ciśnij.
Na zgodę:

ja to juz bym lato chciala, ale coz moze jeszcze zima przyjdzie nigdy nic nie wiadomo
jezeli chodz troche Cię to pocieszy to mi stuknie ćwierćwiecze
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
tak sie zastanawiam czy sie nie pierdyknac z mlodym chociaz na tydzien do Hiszpani. Nie jest to u nas drogo ani daleko, a troche slonca mogloby mi pomoc. Jemu tez ... ale zaczelam od myslenia, do dzialania daleka droga

Zycze Ci tego :)
Nie jestem niemila z natury
ja ze swoim raczej sie nie kłócę, może dlatego, że widzimy się od święta.
musisz lubić swoją pracę, skoro za nią tęsknisz ;)
oj tam oj tam, będziesz hot 30, ważne , że duchem jesteś 20 ^^ ja mam za 2 dni urodziny i też nie specjalnie się cieszę z tego powodu
tez myslalam o takiej wycieczce ale po pierwsze tanie to nie jest a po drugie najpierw samochód musze kupic, ale moze kolo wakacji jakis wyjazd uda się zaliczyć
ja sobie tez:D
ja ze swoim tez widze sie raz albo dwa w tyg ale potrafimy sie kłócic nawet się nie widzac
prace swoja lubie, chociaz wiadomo bywaja gorsze dni
Poki co to ja duchem czuje sie na 80

Ja myslalam o samolocie, wiesz kupic jakies last minute, o tej porze roku i tak jest tanio... Moj facet by zostal oczywko :D Tylko ja i moj syn...
no to jest dobra sptawa wakacje mama i syn, tez mam podobny plan ale jeszcze nie teraz... najpierw auto
jak tam z tym prawkiem? podobno poki co nic nie zmienia?