Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 679 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Juz o tym nie myslimy, wiec to nie jest na pewno to, ze za bardzo chcemy. raczej nie trafiamy akurat w ten moment :D
po okresie zazwyczaj sie dopadamy a potem jestesmy wykonczeni tak, ze odpoczywamy kilka dni i potem znowu... i podejrzewam, ze to wlasnie te kluczowe dni, kiedy jestesmy zmeczeni :D
Mysmy sie wprowadzili na wyremontowane. Co prawda kolor nam sie nie podobal i odmalowalismy salon po swojemu i pokoj mlodego. Wszystko powolutku i jakos wyglada. chociaz u mnie brakuje dodatkow. mieszkanie jest duzo wieksze i jednak salon i nasza sypialnia swieca pustkami. Mysle nad jakimis kwiatami, obrazami, dodatkami - w ogole nie mam do tego reki

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mam nadzieję!
Się zgadza

Wyalienowałam się z rozentuzjazmowanego tłumu fotkowiczów.

Jaś był strażakiem, pewnego dnia cały blok stanął w płomieniach, kiedy dojechał na miejsce mówi do kolegów:
-Będę na dole, wy rzucajcie ludzi z okien a ja będę ich łapał!
Rzucili jednego, złapał, położył na bok, drugiego, trzeciego, w końcu rzucili murzyna, Jasiu nie złapał i krzyczy:
-SPALONYCH NIE RZUCAJCIE!!!
nie piszę tego dlatego, że jestem rasistką, tylko kawał mnie śmieszy kolor skóry nie ma tu nic do znaczenia :D
tez nie jestem rasistka, czy seksitka, a smiesza mnie wszystkie najwulgarniejsze dowcipy;)
Potrzebowalam oddechu, ze tak powiem ;)
No i czasu na bywanie tu zbytnio juz nie mam - praca mnie pochlania :D
uwielbiam takie dowcipy :D
Dziekuje :)
A ja uwielbiam urządzać mieszkanie i musze przyznać, że świetnie mi to idzie :-) w sensie mam wyczucie, wiem które kolory ze sobą łączyć, jakie meble do jakich ścian, jakie panele i dodatki. Dopiero gładzie położone a ja już wiem co będzie gdzie stało, jakie będą meble, jaka kanapa i jakie ściany. A będzie mniej więcej tak:

Jestem zakochana w połączeniu fioletu z ciemnym brązem :-) a Wy jak macie? Ja szczerze mówiąc nie znoszę jak wszystko jest pod kolor, znajoma tak ma

głowa by mi pękła w pokoju całym na czerwono

lubię ciemny brąz połączony z zielenią, czekoladkę z beżem, biały z czerwonym, kobaltu z szarym, fioletu z szarym - wiele wiele innych :) nie lubię nudy, ale znowu bez przesady - z umiarem.