malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

sklep pod blokiem :ninja:

ale musisz szybko przylecieć po po popcronie oglądam Ludzką Stonoge II :ninja:
styka51
styka51
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze można wynająć. ja tez studiuje dziennie, 4 dni w tygodniu pracuje i daje radę. chcieć to móc :) a nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami, brr..

Mogłabym wynająć, ceny to 400 zł za miesiąc, min. A jesio jedzenie, ubrania. Byłoby ciężko się utrzymać. Ja mogłabym pracować tylko 3 dni - weekend. Może w przyszłym roku, jak będę mieć mniej zajęć. Serio myślałam o tym bardzo konkretnie. Ale nie ma się co rzucać za bardzo, bo źle nie jest, czasem tylko coś mamuśce odwala. Ale daję radę.

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja teraz jem popcornmożecie się przyłączyć XDDD

Smacznego :D
Dawno nie jadłam... :D
mirra20
mirra20
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

oooo pierwsza część byla tak zryta że chętnie obejrze też drugą
styka51
styka51
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oglądam Ludzką Stonoge II

Ostatnio oglądałam film pt. Robale... ale to głupota była :ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz - wole tutaj się troche ponarzekać niż na fejsie czy gdziekolwiek żeby ludzie widzieli, że jest mi źle czy coś ... O_o

I bardzo dobrze. Przed nami babami mozna poplakac, ponarzekac, chodzi przeciez o oczyszczenie, co nie?
Na fejsie nie lubie ani czytac, ani pisac o porazkach zyciowych. Nie wiem czemu, ale draznia mnie tego typu opisy... tak samo jak update profilu co 5 minut tekstami "teraz jestem w szpitalu w poczekalni"... ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: a nie masz chipsów, nie lubie popcornu bo mi w zęby za bardzo wchodzi

a ja wole jednak popcorn :D Chipsow w ogole nie jadam :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  3 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Mogłabym wynająć, ceny to 400 zł za miesiąc, min. A jesio jedzenie, ubrania. Byłoby ciężko się utrzymać. Ja mogłabym pracować tylko 3 dni - weekend. Może w przyszłym roku, jak będę mieć mniej zajęć. Serio myślałam o tym bardzo konkretnie. Ale nie ma się co rzucać za bardzo, bo źle nie jest, czasem tylko coś mamuśce odwala. Ale daję radę.

Ja studiowalam i pracowalam weekendy i na nocne zmiany. Jak byl okres sesyjny to nocki odstawialam i jakos ciagnelam :ziober2:

A co do mamusiek... to czyz one nie sa od tego, zeby nas czasem powkuwiac? Moja potrafi to zrobic nawet na odleglosc :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Ja studiowalam i pracowalam weekendy i na nocne zmiany. Jak byl okres sesyjny to nocki odstawialam i jakos ciagnelam A co do mamusiek... to czyz one nie sa od tego, zeby nas czasem powkuwiac? Moja potrafi to zrobic nawet na odleglosc

Tylko wiesz, do szkoły dojeżdżam autem/pociągiem. Jakbym chciała na nocki jeździć, to tylko autem, bo pociągów nie ma;c A paliwo drogie...Lipton.
W tym roku się przemęcze, a od następnego zaczynam kombinować.

W ogóle masakra dziś jest...
mirra20
mirra20
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: a ja wole jednak popcorn :D Chipsow w ogole nie jadam

ja chipsy lubie od czasu do czasu, jak jakis film ogladam albo na jakiejs imprezie, do piwka
massacre
massacre
  3 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Tylko wiesz, do szkoły dojeżdżam autem/pociągiem. Jakbym chciała na nocki jeździć, to tylko autem, bo pociągów nie ma;c A paliwo drogie...Lipton. W tym roku się przemęcze, a od następnego zaczynam kombinować. W ogóle masakra dziś jest...

Ja nie mialam auta. Jezdzilam SKM-ka

Albo korzystalam z uroku osobistego i koledzy z pracy mnie odwozili do domu :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja chipsy lubie od czasu do czasu, jak jakis film ogladam albo na jakiejs imprezie, do piwka

A ja w ogole :nie: Wiem, wiem. Inna jestem :D

mirra20
mirra20
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: A ja w ogole Wiem, wiem. Inna jestem :

kazdy z nas jest inny na swój sposób;P
a jak tam Twój mały?
massacre
massacre
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak tam Twój mały?

Nie wiem. Mam wolne od Niego :ziober2:
Ale ogolnie spoko. Musze mu znalezc przedszkole, bo zmieniam. 15 stycznia zaczne objezdzac miejscowe, poki co przerwe maja i sa pozamykane. Do poprzedniego z nowego mieszkania za daleko jak dla mnie.
No i od wrzesnia szkola go czeka :ninja:

Lepiej gadac co u Ciebie? Co z ta oferta pracy? Myslisz, ze ktos chcial Cie w balona zrobic?

mmaryjka
mmaryjka
  3 Ianuarie 2012

jak już w modzie jest narzekactwo to się pożalę, że zgniotłam sobie okulary. kupiłam nowe i przeglądam w internecie, że są tańsze o 150zł i do tego cenę szkieł:and:.

styka51
styka51
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Jezdzilam SKM-ka

Ja mogę jedynie:

:d
Wróciła mamuśka z pracy, no i pokrzyczała sobie... ale już chyba jej przeszło :D
styka51
styka51
  3 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: że zgniotłam sobie okulary

Jak ja się tego boję. Już raz na nie nadepnęłam i poszły... teraz nówki szkła, to strasznie uważam...
mirra20
mirra20
  3 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Nie wiem. Mam wolne od Niego Ale ogolnie spoko. Musze mu znalezc przedszkole, bo zmieniam. 15 stycznia zaczne objezdzac miejscowe, poki co przerwe maja i sa pozamykane. Do poprzedniego z nowego mieszkania za daleko jak dla mnie. No i od wrzesnia szkola go czeka Lepiej gadac co u Ciebie? Co z ta oferta pracy? Myslisz, ze ktos chcial Cie w balona zrobic?

wiadomo z przedszkolami troche zachodu jest, a szkoła... duży facet jest z niego:D
nie wiem i się pewnie już nie dowiem ale cała sytuacja byla dziwna, poza tym opinie o firmie w wiekszości negatywne, wiec głowy sobie nie zawracałam
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.