Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 667 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Mogłabym wynająć, ceny to 400 zł za miesiąc, min. A jesio jedzenie, ubrania. Byłoby ciężko się utrzymać. Ja mogłabym pracować tylko 3 dni - weekend. Może w przyszłym roku, jak będę mieć mniej zajęć. Serio myślałam o tym bardzo konkretnie. Ale nie ma się co rzucać za bardzo, bo źle nie jest, czasem tylko coś mamuśce odwala. Ale daję radę.
Smacznego :D
Dawno nie jadłam... :D
I bardzo dobrze. Przed nami babami mozna poplakac, ponarzekac, chodzi przeciez o oczyszczenie, co nie?
Na fejsie nie lubie ani czytac, ani pisac o porazkach zyciowych. Nie wiem czemu, ale draznia mnie tego typu opisy... tak samo jak update profilu co 5 minut tekstami "teraz jestem w szpitalu w poczekalni"... ;P
a ja wole jednak popcorn :D Chipsow w ogole nie jadam

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ja studiowalam i pracowalam weekendy i na nocne zmiany. Jak byl okres sesyjny to nocki odstawialam i jakos ciagnelam

A co do mamusiek... to czyz one nie sa od tego, zeby nas czasem powkuwiac? Moja potrafi to zrobic nawet na odleglosc

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Tylko wiesz, do szkoły dojeżdżam autem/pociągiem. Jakbym chciała na nocki jeździć, to tylko autem, bo pociągów nie ma;c A paliwo drogie...Lipton.
W tym roku się przemęcze, a od następnego zaczynam kombinować.
W ogóle masakra dziś jest...
Ja nie mialam auta. Jezdzilam SKM-ka

Albo korzystalam z uroku osobistego i koledzy z pracy mnie odwozili do domu :D
A ja w ogole

Nie wiem. Mam wolne od Niego

Ale ogolnie spoko. Musze mu znalezc przedszkole, bo zmieniam. 15 stycznia zaczne objezdzac miejscowe, poki co przerwe maja i sa pozamykane. Do poprzedniego z nowego mieszkania za daleko jak dla mnie.
No i od wrzesnia szkola go czeka

Lepiej gadac co u Ciebie? Co z ta oferta pracy? Myslisz, ze ktos chcial Cie w balona zrobic?
jak już w modzie jest narzekactwo to się pożalę, że zgniotłam sobie okulary. kupiłam nowe i przeglądam w internecie, że są tańsze o 150zł i do tego cenę szkieł.
wiadomo z przedszkolami troche zachodu jest, a szkoła... duży facet jest z niego:D
nie wiem i się pewnie już nie dowiem ale cała sytuacja byla dziwna, poza tym opinie o firmie w wiekszości negatywne, wiec głowy sobie nie zawracałam