malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Kusza
Kusza
  29 Decembrie 2011
Hej hej dziewczyny piszé tutaj zeby nie zakladac tematu, kupilam szpilki, musza sie rozejsc do sylwestra a nogi mnie bola jak je zaloze! Chodze w nich po domu w skarpetach zeby je jakos rozejsc stad moje pytanie: kiedys ktos na tym forum pisal o sprayu czy cos takiego? Powiedzcie mi kto tego uzywal i czy zadzialalo? Bo jesli nie mam szans to jutro je wymienie na numer wieksze, ktore mierzone na cienka rajstope byly prawie idealne ale raz z piety kazdy mi zlecial w sklepie, dlatego zdecydowalam sie na te ciasne :(
:D
mmaryjka
mmaryjka
  29 Decembrie 2011
http://www.youtube.com/watch?v=xiJ6r6WOxhw&feature=player_embedde
życzę wszystkim! to tak na zaś, jakbym się już nie pojawiła, a swoją drogą uwielbiam te filmiki i ich akcenty, szczególnie Limy:mrgreen:
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011

Dziewczęta ale jest mi smutno ;c

Byłam wczoraj w sklepie i chciałam sobie kupić stanik, biorę 70E i nie dobry, wzięłam 65 F i też uja pasował. Znowu coś się poprzestawiało :and:

Babsy
Babsy
  30 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: życzę wszystkim

nawzajem, wszystkiego lepszego w nowym roku:)

styka51
styka51: Byłam wczoraj w sklepie i chciałam sobie kupić stanik, biorę 70E i nie dobry, wzięłam 65 F i też uja pasował. Znowu coś się poprzestawiało

rozne firmy maja niestety rozna rozmiarowke, nawet w obrebie jednej firmy dwa modele w roznym rozmiarze moga miec inna rozmiarowke;/ (ps. snilas mi sie wczoraj Styczo^^)
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: życzę wszystkim!

Dziękować i nawzajem ;)

Babsy
Babsy: rozne firmy maja niestety rozna rozmiarowke, nawet w obrebie jednej firmy dwa modele w roznym rozmiarze moga miec inna rozmiarowke;/ (ps. snilas mi sie wczoraj Styczo^^)

Wiem, wiem. Ale nie spodziewałam się, że rozmiarówka może się AŻ TAK różnić. Masakra.
Po nowym roku ide do brafitterki.

A jakiś to sen był? :pavarotti:
Babsy
Babsy
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Wiem, wiem. Ale nie spodziewałam się, że rozmiarówka może się AŻ TAK różnić. Masakra. Po nowym roku ide do brafitterki.

ja mam pod biustem 74, zamowilam sobie stanik 70, a jest luznawy:woot: nastepny bede brac 65... no ale niby rozmiar wyliczony z jakiegos kalkulatora to tylko wyjsciowy, od ktorego zaczyna sie szukanie tego idealnego;) tez u mnie niby w jednej pasmanterii sie reklamuja ze dobieraja biustonosze, ale jakos nie moge sie zebrac, zeby tam zajrzec. pamietam jak pare lat temu, kiedy jeszcze bylam nieuswiadomiona stanikowo, babka w sklepie (juz z lepsza bielizna, co z tego, ze w zakresie jedynie 70A- 80D) wciskala mi 75D;/

styka51
styka51: A jakiś to sen był?

mialas rocznice z Maniem i rysowalas/ wypelnialas mu jakas kartke/ laurke:lol2:
mirra20
mirra20
  30 Decembrie 2011

kto zna jakąś dobrą i prostą w przygotowaniu salatkę?

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kto zna jakąś dobrą i prostą w przygotowaniu salatkę?

wędlina, seler, ogórek, ser żółty no i majonez :) właśnie dziś mam zamiar zrobić-wychodzi pyszna! :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka
Sylvinka
  30 Decembrie 2011

papryk, kukurydza-zapomniałam :D ale co kto woli, ja dodaje zazwyczaj tylko papryke

mirra20
mirra20
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka:

seler naciowy czy taki że słoika?
Sylvinka
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: seler naciowy czy taki że słoika?

ze słoika
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: ja mam pod biustem 74, zamowilam sobie stanik 70, a jest luznawy nastepny bede brac 65... no ale niby rozmiar wyliczony z jakiegos kalkulatora to tylko wyjsciowy, od ktorego zaczyna sie szukanie tego idealnego;) tez u mnie niby w jednej pasmanterii sie reklamuja ze dobieraja biustonosze, ale jakos nie moge sie zebrac, zeby tam zajrzec. pamietam jak pare lat temu, kiedy jeszcze bylam nieuswiadomiona stanikowo, babka w sklepie (juz z lepsza bielizna, co z tego, ze w zakresie jedynie 70A- 80D) wciskala mi 75D;/

Mierzyłam się z pół roku temu i pod biustem miałam 71, a w biuście 92. Wczoraj mierzyłam staniki i było coś nie tak. Mierzę się dziś i wyszło mi 64 pod i 88 w cycach :and: U mnie w okolicy w ogóle nie było tego typu sklepu. Ostatnio otworzyli, podobno dobry.
A za czasów liceum, jak byłam "większa" i miałam z 95 w cycach i chodziłam do sklepu z tekstem "poproszę 70 D" to mnie baby wyśmiewały, że nie produkują takich i na bank C będzie dobre, no jak uj.

Babsy
Babsy: mialas rocznice z Maniem i rysowalas/ wypelnialas mu jakas kartke/ laurke

Ohohohoh :lol:
17 stycznia mam 3 lata, więc sen na czasie :D
Sylvinka
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Po nowym roku ide do brafitterki.

Opłaca się, strasznie pomaga! Jak oglądam czasami tą "Sexi Mamę" to niektórym babkom miseczkę zwiększa o dużo dużo literek a pod biustem jeszcze pomniejsza :)
styka51
styka51
  30 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Opłaca się, strasznie pomaga! Jak oglądam czasami tą "Sexi Mamę" to niektórym babkom miseczkę zwiększa o dużo dużo literek a pod biustem jeszcze pomniejsza :)

Wiem właśnie. Tym bardziej, że jak mi w internecie wylicza to wychodzi 60 F, a to dziwnie brzmi, kiedy normalnie kupowałam D :lol:
Sylvinka
Sylvinka
  30 Decembrie 2011
styka51
styka51: Wiem właśnie. Tym bardziej, że jak mi w internecie wylicza to wychodzi 60 F, a to dziwnie brzmi, kiedy normalnie kupowałam D

Ja chociaż mam małe cycki to też mam problem, bo niby kupuje dobry rozmiar bo taki jak zawsze, tylko że strasznie niewygodnie sie czuje, muszę sobie go często poprawiać, mam wrażenie że jedną pierś mam wyżej i to dlatego :rotfl:.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.