malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Też muszę ją ogarnąć,z tym,że nie wiem czy jak już ją będę miał to będę miał motywację,żeby chodzić :D

150 co miesiac to juz jest motywacja zeby tego nie marnowac:Rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Oj tam,podobno kochanego ciałka nigdy za wiele :D

jakby szlo w cycki skakalabym z radosci, ale cholerstwo w brzuszek idzie:Crylol:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakby szlo w cycki skakalabym z radosci, ale cholerstwo w brzuszek idzie

Pomódl się i skacz :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 Decembrie 2011

ostatnio na silowni cwiczac na orbitreku ogladalem sobie tv. jestem przerazony niska inteligencja ludzi... byl taki program coś o królu disco, jakis cieć z matką szuka dziewczyny, podobno sławny... co te laski byly w stanie zrobić by wygrać.. poniżano je na maksa.
pozniej kolejny program. viva fan number one. jakis mariusz totoszko w roli gwiazdy i znowu ponizanie sie by zjesc z nim kolacje w jakies podrzednej restauracji..

Konto usunięte
Konto usunięte: 150 co miesiac to juz jest motywacja zeby tego nie marnowac

tez mam taka motywacje i sa efekty :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  27 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: ostatnio na silowni cwiczac na orbitreku ogladalem sobie tv. jestem przerazony niska inteligencja ludzi... byl taki program coś o królu disco, jakis cieć z matką szuka dziewczyny, podobno sławny... co te laski byly w stanie zrobić by wygrać.. poniżano je na maksa. pozniej kolejny program. viva fan number one. jakis mariusz totoszko w roli gwiazdy i znowu ponizanie sie by zjesc z nim kolacje w jakies podrzednej restauracji..

Weź nawet nie mów :zonk: Też widziałam te gówniane programy. Albo jeszcze inny, 10 teledysków i "GWIAZDY" komentują, jak słyszałam Marinę albo siostrę Krupy to mi się chciało z żalu płakać. MTV już nie mam, ale chyba jedyne co szło tam obejrzeć to South Park. "Muzyczne" kanały...
Babsy
Babsy
  27 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prinz:ostatnio na silowni cwiczac na orbitreku ogladalem sobie tv. jestem przerazony niska inteligencja ludzi... byl taki program coś o królu disco, jakis cieć z matką szuka dziewczyny, podobno sławny... co te laski byly w stanie zrobić by wygrać.. poniżano je na maksa. pozniej kolejny program. viva fan number one. jakis mariusz totoszko w roli gwiazdy i znowu ponizanie sie by zjesc z nim kolacje w jakies podrzednej restauracji.. Weź nawet nie mów Też widziałam te gówniane programy. Albo jeszcze inny, 10 teledysków i "GWIAZDY" komentują, jak słyszałam Marinę albo siostrę Krupy to mi się chciało z żalu płakać. MTV już nie mam, ale chyba jedyne co szło tam obejrzeć to South Park. "Muzyczne" kanały...

toto o tym krolu disco to koszmar, robic z siebie posmiewisko zeby pokazac sie z gwiazda disco polo a w tym programie jak kolejne "gwiozdy" oceniaja teledyski, to zauwazylam, ze jada glownie po zagranicznych artystach, a jak jest teledysk kogos z rodzimego podworka, to wszystko cacy i miodzio.
madzia2143
madzia2143
  27 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A tak w ogóle to jak tam ludzie Wasze brzuszki po świętach ?:D Objedzone, przejedzone? Kilogramy policzone ?:>

nie wchodzę na wagę, boję się :ninja:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedy zaczynaja sie wyprzedaze w polskich cantrach handlowych?

w zarze np. od dzisiaj, w body shopie też.

dopiero weszłam do domu, makabra. ludzi na lotnisku mało, ale jakoś to wszystko tak niezorganizowane, że nie wiem:and:.
SoDope
SoDope
  27 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale chyba jedyne co szło tam obejrzeć to South Park.

teraz to nawet nie ma South Park.

Na MTV czasami sobie oglądne Licealne Ciaże/Mamusie ...
ale brakuje mi True Life i chce mieć znaną twarz - ten program o operacjach.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Słyszałem nawet,że w centrum Londynu ( okolice stacji metra Bond Street) zamordowano jakiegoś 20 latka :o .

codziennosc.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  27 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Weź nawet nie mów Też widziałam te gówniane programy. Albo jeszcze inny, 10 teledysków i "GWIAZDY" komentują, jak słyszałam Marinę albo siostrę Krupy to mi się chciało z żalu płakać. MTV już nie mam, ale chyba jedyne co szło tam obejrzeć to South Park. "Muzyczne" kanały...

no masakra. Marina, siostra Krupy, Mandaryna, MAJDAN... i inne dziwactwa robiące za "ekspertów"

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w body shopie też.

Podjade dzisiaj do Bodyshopu i do M&S. W BS to w sumie tylko dla faceta chcemy kupic pare rzeczy, bo mu sie pokonczyly a w M&S worki na smieci, wode do zelazka, cos do jedzenia... - ale raczej nie beda w promocji :Rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

justCax
justCax
  27 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: ostatnio na silowni cwiczac na orbitreku ogladalem sobie tv. jestem przerazony niska inteligencja ludzi... byl taki program coś o królu disco, jakis cieć z matką szuka dziewczyny, podobno sławny..

o ile się nie mylę, chodzi o Niecika, obejrzyj sobie odcinek gdzie był u Kuby Wojewódzkiego, ja myślę, że czas umierać.

pracuję w centrum handlowym, na szczęście nie w żadnym ze sklepów , mam dziś wieczorną zmianę i boję się iść, ale i tak na pewno będzie lepiej niż przed świętami :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  27 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pracuję w centrum handlowym, na szczęście nie w żadnym ze sklepów , mam dziś wieczorną zmianę i boję się iść, ale i tak na pewno będzie lepiej niż przed świętami

A w którym pracujesz? :)
sylwik
sylwik
  27 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: tez mam taka motywacje i sa efekty :D

mam nadzieje ze bedzie podobnie:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: w body shopie też.

a w bs duze te wyprzedaze?
Prinz
Prinz
  27 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o ile się nie mylę, chodzi o Niecika, obejrzyj sobie odcinek gdzie był u Kuby Wojewódzkiego, ja myślę, że czas umierać.

jest niesamowicie głupi... i wyobraź sobie że musiałem go oglądać przez bitą godzinę na siłowni :lol:

massacre
massacre: Podjade dzisiaj do Bodyshopu i do M&S. W BS to w sumie tylko dla faceta chcemy kupic pare rzeczy, bo mu sie pokonczyly a w M&S worki na smieci, wode do zelazka, cos do jedzenia... - ale raczej nie beda w promocji

ja podjade do bs, moze bedzie promocja na odzywke bananowa.

a do m&s po maslo orrzechowe bo maja dobre :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.