Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 647 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
150 co miesiac to juz jest motywacja zeby tego nie marnowac

jakby szlo w cycki skakalabym z radosci, ale cholerstwo w brzuszek idzie

ostatnio na silowni cwiczac na orbitreku ogladalem sobie tv. jestem przerazony niska inteligencja ludzi... byl taki program coś o królu disco, jakis cieć z matką szuka dziewczyny, podobno sławny... co te laski byly w stanie zrobić by wygrać.. poniżano je na maksa.
pozniej kolejny program. viva fan number one. jakis mariusz totoszko w roli gwiazdy i znowu ponizanie sie by zjesc z nim kolacje w jakies podrzednej restauracji..
tez mam taka motywacje i sa efekty :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Weź nawet nie mów

toto o tym krolu disco to koszmar, robic z siebie posmiewisko zeby pokazac sie z gwiazda disco polo

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no masakra. Marina, siostra Krupy, Mandaryna, MAJDAN... i inne dziwactwa robiące za "ekspertów"
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
o ile się nie mylę, chodzi o Niecika, obejrzyj sobie odcinek gdzie był u Kuby Wojewódzkiego, ja myślę, że czas umierać.
pracuję w centrum handlowym, na szczęście nie w żadnym ze sklepów , mam dziś wieczorną zmianę i boję się iść, ale i tak na pewno będzie lepiej niż przed świętami

jest niesamowicie głupi... i wyobraź sobie że musiałem go oglądać przez bitą godzinę na siłowni

ja podjade do bs, moze bedzie promocja na odzywke bananowa.
a do m&s po maslo orrzechowe bo maja dobre :D