Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 649 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: Masakra. Jak zobaczyłem go u Kuby to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. Czy on udawał tylko takiego debila,czy jest nim na prawdę? Królem disco to on na pewno nie jest. Słyszałem nawet,że w jego rodzinnej miejscowości (Grajewo) nie jest lubiany.
slyszalam teorie ze to inteligentny facet, tylko udaje debila. ja osobiscie w ta teorie nie wierze. nienawidzę kolesia, mam na niego uczulenie. jak był u kuby, nie odpowiedział na żadne jego pytanie, koleś ledwie zdania umie sklecać. ale kasy się dorobił, w tak krótkim czasie niezły wynik. debilizm w cenie znaczy się.
ja też, kiedy to się wreszcie skończy
Ja lumpy kupuje czasem mlodemu w M&S, bo maja klasyczne kroje, swetry maja fajne dla dzieciakow... ale dla doroslych? jestem jeszcze za mloda na ich fashion :D Kojarza mi sie z lumpami dla starych ludzi

Ale spozywcze zakupy uwielbiam robic w M&S ^^
Lepsze na smuty niz lody

Deser warstwowy, na spodzie masz owoce w galaretce lub musie (te tansze sklepy typu Tesco maja galaretke a owocow to musisz w nich szukac

Custard:

Custardem tez polewa sie szarlotke. Taka szarlotka goraca z lodami i custardem

A trifle dla mnie lepsze niz creme brulee :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Ja lumpy kupuje czasem mlodemu w M&S, bo maja klasyczne kroje, swetry maja fajne dla dzieciakow... ale dla doroslych? jestem jeszcze za mloda na ich fashion :D Kojarza mi sie z lumpami dla starych ludzi
no wlasnie mam jeden sweter stamtad, dostalem w prezencie. ladny liliowy kolor, ale wlasnie taki "Stary design"
koszule mieli fajne z tego co widzialem
mega

ale nie chce wiedziec ile ma to kalorii

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
chciałam przestrzec przed kosmetykami tołpa strefa t, zrobiły mi masakrę na twarzy, a miałam taką gładką :[ prawie jak effaclar żel
maseczka 4in1 nie robi nic wg mnie, kompletnie.
żel wysusza twarz i ma konsystencje wody
krem matujący korygujący chyba zapycha (?) nie matuje i powoduje szybsze świecenie się