malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  21 Decembrie 2011

Asia mi się śniła :wtf:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi się nawet kasować nie chce i się zbiera:/

a nie masz opcji zaznacz wszystkie? :D
bez kitu, jak jest od kogos z forum to czytam. w reszte nawet mi sie nie chce wchodzic. wystarcza mi naglowki typu "jestes slodziutka, poklikamy?" "daj mi swoje gg aniolku" "lubie byc deptany szpilkami"...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Asia mi się śniła

JA? :wtf:
Styce tez sie snilam :pavarotti:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  21 Decembrie 2011
massacre
massacre: JA? Styce tez sie snilam

nooo, ale spoko, objadłam się przed snem a gdy to robię śnią mi się pierdoły :crylol:
byłam u Ciebie w domu, zabawiałam Twojego malucha, a potem dodałaś mnie do znajomków z reala :crylol:
massacre
massacre
  21 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: byłam u Ciebie w domu, zabawiałam Twojego malucha, a potem dodałaś mnie do znajomków z reala

Dobrze ze mojego malucha, a nie malucha mojego faceta :crylol:

madzia2143
madzia2143
  21 Decembrie 2011
massacre
massacre: Dobrze ze mojego malucha, a nie malucha mojego faceta

specjalnie zaznaczyłam, że TWOJEGO, żeby nie było że mam sny erotycznie z Twoim partnerem którego nigdy na oczy nie widziałam :crylol:
pijana
Babsy
Babsy
  21 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.net-a-porter.com/product/106146 http://www.net-a-porter.com/product/166594

druga fajna:)
pijana
pijana
  21 Decembrie 2011

Płaczę, jak przeglądam sobie tą stronę z myślą, że w takich Niemczech 300 euro to jak u nas 300 zł :zonk:

massacre
massacre
  21 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.net-a-porter.com/product/106146 http://www.net-a-porter.com/product/166594

Michael Kors :zakochany:
Mi sie ta podoba:

i ta:

Konto usunięte
Konto usunięte: Płaczę, jak przeglądam sobie tą stronę z myślą, że w takich Niemczech 300 euro to jak u nas 300 zł

:kv3:

mmaryjka
mmaryjka
  21 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w takich Niemczech 300 euro to jak u nas 300 zł

nie jest i nigdy nie będzie. tylko osoby nie znające się na aspektach ekonomii tak twierdzą.
ceny toreb - ha ha.
pijana
pijana
  21 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie jest i nigdy nie będzie. tylko osoby nie znające się na aspektach ekonomii tak twierdzą.

Może TROCHĘ przesadziłam, ale ja nie mam wątpliwości kto ma lepiej - Polak zarabiający 1200 zł, czy Niemiec zarabiający 1200 euro.
mmaryjka
mmaryjka
  21 Decembrie 2011

chociaż ceny w euro(ubzdurałam sobie, że dolar) to bardziej możliwe, ale właśnie nie wiem czy ta strona też nie wysyłała fejków. słabe zdjęcia, nic nie widać choć mulberry:zakochany:

mmaryjka
mmaryjka
  21 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Polak zarabiający 1200 zł, czy Niemiec zarabiający 1200 euro.

i tu i tu 1200 to gówno za które niewiele możesz zrobić. samodzielne mieszkanie + opłaty i chu ci zostaje;)
Babsy
Babsy
  21 Decembrie 2011
massacre
massacre: i ta:

kto mi kupi taka na gwiazdke:D?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.