malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: moj tez tak spi, bezwstydnik!

No brak kultury, by się chociaż kocykiem poprzykrywały :ninja:

Fajny, taki mały, kudłaty i wesoły :D

styka51
styka51: I w ogóle moje psy w budzie letniej:D

nie mogłabym psa trzymać w budzie :and:

massacre
massacre: Nic nie mow. To mnie przeraza. Moj twierdzi, ze bedzie sie slinil tylko wtedy jak bedzie mocno podekscytowany. Poki co, zauwazylam, ze obslinil sie tylko raz :D

Mój póki co jeszcze się nie ślini :F
Poprzedni ślinił się tak średnio, jak zjadł, jak się napił, jak się zmęczył, czy w lato. Najgorsze jak się opluł, a potem zachciało mu się trząchnąć :ninja:

massacre
massacre: Ciekawe. Nic mi z tych cech do naszego nie pasuja poki co. Zganie go, a ten po minucie przychodzi przepraszac, a ze wielki jak kon, to zazwyczaj laduja na dywanie Cierpliwy jest na pewno, widac po tym co moj syn mu robi... Z ta akceptacja kota tez mu nie najgorzej wychodzi. Chyba sie z tym juz pogodzil, madra psina wie, ze nie ma innego wyjscia :D

Albo na razie udaje grzecznego, żeby potem pokazać swoje drugie oblicze :rotfl:
Mój się nie kryje z byciem tym złym, nawet egzorcysta by nie pomógł :rotfl:

Ile waży? Spory jest jak na osiem miechów, chociaż nie wiem czy mój nie jest większy troszkę, no i wygląda na bardziej wątłego niż Twój, chudy jakiś jest chociaż go nie głodzę :rotfl: No i 26 kg waży.
Fieska
Fieska
  19 Decembrie 2011
styka51
styka51: Bo u nas to same rurki ale te bryczesy całe Nawet zwykłe proste jeansy ciężko znaleźć.

Bryczesy to spodnie do jazdy konnej.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Decembrie 2011
styka51
styka51: W ogóle nie wiem czym różnią się podkreślone kroje:

a te bryczesy to nie sa czasem do jazdy konno?
te cale alladynki to u nas sa noszone tylko przez laski z Indii i krajow sasiadujacych. Ewentualnie laski, ktore trenuja taniec wspolczesny. Nie widze ich na ulicach.
chinosy... u nas sa chinos i sa calkiem na topie od jakis kilku sezonow - mnostwo ich wszedzie:

a cygaretki to nie wiem... po nazwie wnioskowalabym, ze to prosty i waski w nogawce kroj.

Konto usunięte
Konto usunięte: koty są zajebiste ...

Gadasz... :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile waży? Spory jest jak na osiem miechów, chociaż nie wiem czy mój nie jest większy troszkę, no i wygląda na bardziej wątłego niż Twój, chudy jakiś jest chociaż go nie głodzę No i 26 kg waży.

Co Ty mi za pytania zadajesz. Ja nic nie wiem. Mamy go od dwoch tygodni. W porownaniu z doroslym bokserem, ktory zostal u wlascicieli jest faktycznie duzy i z tego co mowili, to nasz bedzie sporo wiekszy.
Ja sie na psach nie znam wcale, wiec wychowuje go jak dziecko :ninja:
Poza tym to u nas w rodzinie wszyscy sa duzych rozmiarow, lacznie z kotem :rotfl: Rosle jak deby, silne i muskularne :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  19 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bryczesy to spodnie do jazdy konnej.

Wiem. Ale zobacz co wkleiłam stronę wcześniej.

massacre
massacre: te cale alladynki to u nas sa noszone tylko przez laski z Indii i krajow sasiadujacych. Ewentualnie laski, ktore trenuja taniec wspolczesny. Nie widze ich na ulicach. chinosy... u nas sa chinos i sa calkiem na topie od jakis kilku sezonow - mnostwo ich wszedzie:

Tylko jak pozaznaczam na all jakiś dany krój, to i tak niczym się nie różnią.

Ale kit ze spodniami.

Poryczałam się;
http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio&feature=player_embedded

Konto usunięte
Konto usunięte: nie mogłabym psa trzymać w budzie

Moje w domu nie wytrzymałyby. Poza tym nie ma nikogo w domu po 10 godzin dziennie, to niech sobie biegają po podwórku ;)
Babsy
Babsy
  19 Decembrie 2011
styka51
styka51: I w ogóle moje psy w budzie letniej:D

pusia!:D

styka51
styka51: W ogóle nie wiem czym różnią się podkreślone kroje:

alladynki to te z miejscem na kupe, bryczesy szerokie w udach, waskie w lydkach (chyba), chinosy nie wiem, a cygaretki to rurki o dlugosci 7/8:)
SoDope
SoDope
  19 Decembrie 2011
massacre
massacre: Gadasz...

ja mówie poważnie .. :zakochany:
chciałam kota ale mama jest przeciwna, że kot ze mną dostanie zawału i w ogole mieszkamy w bloku i mama jest na nie.
więc musze jakoś żyć.

ale kotki są u chłopaka więc tam się mogę nacieszyć :p
Slayer
Slayer
  19 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: koty są zajebiste ...

Adidasowa
Adidasowa
  19 Decembrie 2011

Ja nie lubię kotów.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 Decembrie 2011
massacre
massacre: Ja sie na psach nie znam wcale, wiec wychowuje go jak dziecko

W takim razie dodam tylko, że większość bokserów przeraźliwie chrapie :rotfl:
massacre
massacre
  19 Decembrie 2011
styka51
styka51: Tylko jak pozaznaczam na all jakiś dany krój, to i tak niczym się nie różnią.

w ogole nie wiem co tam w tych krojach bojowki robia :woot:
kroj to jedno a model to drugie... bojowki moga byc zarowno rurkami (skinny cargo) i takimi z szerokimi nogawkami (cargo wide legs), sama patrzaj:

Babsy
Babsy: to te z miejscem na kupe

:rotfl:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  19 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo to jest tak, że mało który facet lubi koty, przynajmniej ja to zauważyłam

Ja tam lubię koty, mam jednego, bardzo łowny, do tego przytulak taki :D potrafi wskoczyć, zacząć się przytulać tak,że aż obślini mi bluzę :D Rekonwalescent, bo miał 'zderzenie z samochodem' ale jakoś się wykaraskał i daje radę :) Mam też psa ze schroniska i z moim kotem dogadują się tak,że po prostu nie jednokrotnie zdarzało się,że spali w jednej budzie, jedli z jednej miski. A jak się razem bawią, kot gania psa :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  19 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajny, taki mały, kudłaty i wesoły :D

teraz wiekszy jest, to za szczeniaka bylo :D
massacre
massacre: Prinz, Styka co to za psy? :D

kundelek :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Bryczesy to spodnie do jazdy konnej.

czy do pozycji na jeźdzca, powinienem założyć bryczesy?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Slayer
Slayer
  19 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: czy do pozycji na jeźdzca, powinienem założyć bryczesy?

Tak i wyciąć w nich otwór na interesującą Cię dziurkę :woot:
pijana
pijana
  19 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: czy do pozycji na jeźdzca, powinienem założyć bryczesy?

:crylol: Zawsze mnie czymś rozpiedrolisz :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.