malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 Decembrie 2011

+ mam wrażenie, że znają tylko jedną pozycje do spania :rotfl:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  19 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: + mam wrażenie, że znają tylko jedną pozycje do spania

moj tez tak spi, bezwstydnik! :lol:

zaraz zdjecie wstawie, ale jak nie spi :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Prinz
  19 Decembrie 2011

Prinz
Prinz
  19 Decembrie 2011

styka51
styka51
  19 Decembrie 2011

Jezu! Te spodnie mnie opętały, musze je mieć :ninja:

I w ogóle moje psy w budzie letniej:D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Decembrie 2011
styka51
styka51: Chciałabym je przymierzyć i zobaczyć jak wyglądam, bo max się podjarałam na nie

to ja Ci nie pomoge. Tak jak pisalam, w sieciowkach typu Next, Top Shop sa w kategoriach "wide legs" i potem masz wybor "high waist" i "low waist" - czyli biodrowki.

Konto usunięte
Konto usunięte: to bardzo przykre, że niektórzy ludzie nie wiedzą, że istnieją też inne wierzenia, nie tylko katolicyzm.

W sumie w PL sie nie dziwie, w koncu katolicyzm jest religia dominujaca i to w ponad 90% populacji.
U siebie wsrod znajomych mamy tylko 3 osoby wiary katolickiej. Reszta to sami baptysci, anglikanie, metodysci. Paru Szkotow, a ci to prezbite(a?)rianie. Ach i Rumunow, a ci w wiekszosci to prawoslawni.
Sie bywa na roznych uroczystosciach typu chrzciny to i sie chodzi po roznych kosciolach. Jedno wiem, kosciol katolicki na tle innych kosciolow chrzescijanskich wyglada najbardziej bogato :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: gorsze, że jak są starsze potrafią mocno się uślinić :D

Nic nie mow. To mnie przeraza. Moj twierdzi, ze bedzie sie slinil tylko wtedy jak bedzie mocno podekscytowany. Poki co, zauwazylam, ze obslinil sie tylko raz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: są uparte i nieposłuszne. Z jednej strony cierpliwe, a z drugiej lubią dominować, więc może ciężko mu być zaakceptować, że Twój kot stoi wyżej w hierarchii :D Plus małe psy olewają i tylko duże uważają za godnych siebie rywali i przeciwników I uwielbiają się obrażać :F

Ciekawe. Nic mi z tych cech do naszego nie pasuja poki co. Zganie go, a ten po minucie przychodzi przepraszac, a ze wielki jak kon, to zazwyczaj laduja na dywanie :rotfl:
Cierpliwy jest na pewno, widac po tym co moj syn mu robi... Z ta akceptacja kota tez mu nie najgorzej wychodzi. Chyba sie z tym juz pogodzil, madra psina wie, ze nie ma innego wyjscia :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: + mam wrażenie, że znają tylko jedną pozycje do spania

Moj rzadko lezy taki rozlozony, zazwyczaj spi na plecach z lapami ku gorze, ale raczej ma je zlaczone i oparte, np o sofe :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  19 Decembrie 2011

Prinz, Styka co to za psy? :D

Mnie przeraza w bokserach ich wyraz twarzy. Wydaje mi sie, ze jest zawsze smutny :and:

styka51
styka51
  19 Decembrie 2011
massacre
massacre: to ja Ci nie pomoge. Tak jak pisalam, w sieciowkach typu Next, Top Shop sa w kategoriach "wide legs" i potem masz wybor "high waist" i "low waist" - czyli biodrowki.

Dzięki, że napisałaś jak się nazywają. Wiadomo, że u mnie Nexta czy Top Shopu nie ma...
Może dziewczyny gdzieś widziały takie...Znalazłam na allegro... 120 zł i kurna kuszą, bo mam pieniądze :ninja:
styka51
styka51
  19 Decembrie 2011
massacre
massacre: Styka co to za psy? :D

Moje to kundelki;)
Najkochańsze na Świecie, uwielbiam je... ten brązowy to mój Misiek :pavarotti:
massacre
massacre
  19 Decembrie 2011
styka51
styka51: Moje to kundelki;) Najkochańsze na Świecie, uwielbiam je... ten brązowy to mój Misiek

I T A K K O C H A M K O T Y ! :ziober2:

massacre
massacre
  19 Decembrie 2011
styka51
styka51: Dzięki, że napisałaś jak się nazywają.

kiedys zalozylam temat o jeansach i roznych krojach - wide legs byly wsrod nich
u mnie w kazdej niemalze sieciowce masz takie, w H&M tez.

a kwieciste byly hitem minionego lata:

I taka mala rada - pilnuj tego by nogawki nie byly za krotkie. Musza byc dluzsze niz w zwyklych spodniach, w przeciwnym przypadku strasznie skracaja optycznie nogi i wyglada sie pozniej szkaradnie.

styka51
styka51
  19 Decembrie 2011
massacre
massacre: kiedys zalozylam temat o jeansach i roznych krojach - wide legs byly wsrod nich u mnie w kazdej niemalze sieciowce masz takie, w H&M tez.

Właśnie sprawdzałam na necie i w H&M nie ma ich :and:

massacre
massacre: I taka mala rada - pilnuj tego by nogawki nie byly za krotkie. Musza byc dluzsze niz w zwyklych spodniach, w przeciwnym przypadku strasznie skracaja optycznie nogi i wyglada sie pozniej szkaradnie.

Dziękować. Zapamiętam :tak:
styka51
styka51
  19 Decembrie 2011

W ogóle nie wiem czym różnią się podkreślone kroje:

Bo u nas to same rurki ale te bryczesy całe :and:
Nawet zwykłe proste jeansy ciężko znaleźć.

SoDope
SoDope
  19 Decembrie 2011

koty są zajebiste ...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.