Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 635 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
to ja Ci nie pomoge. Tak jak pisalam, w sieciowkach typu Next, Top Shop sa w kategoriach "wide legs" i potem masz wybor "high waist" i "low waist" - czyli biodrowki.
W sumie w PL sie nie dziwie, w koncu katolicyzm jest religia dominujaca i to w ponad 90% populacji.
U siebie wsrod znajomych mamy tylko 3 osoby wiary katolickiej. Reszta to sami baptysci, anglikanie, metodysci. Paru Szkotow, a ci to prezbite(a?)rianie. Ach i Rumunow, a ci w wiekszosci to prawoslawni.
Sie bywa na roznych uroczystosciach typu chrzciny to i sie chodzi po roznych kosciolach. Jedno wiem, kosciol katolicki na tle innych kosciolow chrzescijanskich wyglada najbardziej bogato

Nic nie mow. To mnie przeraza. Moj twierdzi, ze bedzie sie slinil tylko wtedy jak bedzie mocno podekscytowany. Poki co, zauwazylam, ze obslinil sie tylko raz :D
Ciekawe. Nic mi z tych cech do naszego nie pasuja poki co. Zganie go, a ten po minucie przychodzi przepraszac, a ze wielki jak kon, to zazwyczaj laduja na dywanie

Cierpliwy jest na pewno, widac po tym co moj syn mu robi... Z ta akceptacja kota tez mu nie najgorzej wychodzi. Chyba sie z tym juz pogodzil, madra psina wie, ze nie ma innego wyjscia :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Prinz, Styka co to za psy? :D
Mnie przeraza w bokserach ich wyraz twarzy. Wydaje mi sie, ze jest zawsze smutny
Dzięki, że napisałaś jak się nazywają. Wiadomo, że u mnie Nexta czy Top Shopu nie ma...
Może dziewczyny gdzieś widziały takie...Znalazłam na allegro... 120 zł i kurna kuszą, bo mam pieniądze

kiedys zalozylam temat o jeansach i roznych krojach - wide legs byly wsrod nich
u mnie w kazdej niemalze sieciowce masz takie, w H&M tez.
a kwieciste byly hitem minionego lata:

I taka mala rada - pilnuj tego by nogawki nie byly za krotkie. Musza byc dluzsze niz w zwyklych spodniach, w przeciwnym przypadku strasznie skracaja optycznie nogi i wyglada sie pozniej szkaradnie.
Właśnie sprawdzałam na necie i w H&M nie ma ich

Dziękować. Zapamiętam