Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 641 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Zajebiste ma te torby, widzę, że portfele też, ja bym to nazwała klasyką, ale w żadnym wypadku nie nudną.
Weź mi nie niszcz dzieciństwa

Konto usunięte: i tu i tu 1200 to gówno za które niewiele możesz zrobić. samodzielne mieszkanie + opłaty i chu ci zostaje;)
No nie, nie, akurat tego to sobie nie wyobrażam... Opłaty, wynajem, niezbędne leki, ledwo na jedzenie by zostało, a co tu dopiero mówić o "luksusach" typu ubranie czy kosmetyk.
Konto usunięte: Zajebiste ma te torby, widzę, że portfele też, ja bym to nazwała klasyką, ale w żadnym wypadku nie nudną.
Michael Kors ma wszystko zajebiste. Mam perfumy, mam okulary sloneczne, mialam torbe, ktora oddalam siostrze

Ale obczaj jego kozaki

Dokladnie wszystko wpada w moj gust - tak jak to bardzo trafnie okreslilas - klasyka, ale w zadnym wypadku nie nudna :D
i obczaj to:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wlasnie sobie zrobilam prezent na swieta
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail