malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Decembrie 2011
Patrishia
Patrishia: Nie ogarniam tego. Zarówno fiat 500 jak i Fiat Cinquecento to we Włoszech cinquecento, a to chyba dwa różne samochody

Nie wiem.
Ale wiem jedno - wiesz jak dawno nie widzialam fiata cinquecento? Tyle ich na polskich drogach co pewnie Astonow Martinow w PL
To ponoc numer modelu
Fiat 500 "Topolino" - produced from 1936 to 1955.
Fiat Cinquecento - produced from 1991 to 1998.
Fiat 500 (2007) - produced from 2007 to present.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011

A ja wczoraj widziałam malucha :ninja:

massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: parkuję podobnie, wjeżdżam dosłownie wszędzie(oczywko tam gdzie wolno). wszyscy parkują równolegle, to ja się mieszczę prostopadle i to jest cudowne. jak parkuje to często się nawet nie zatrzymuje, ale w smarcie osoby niskie mogą mieć problem z parkowaniem bo lusterka są masakryczne - bardzo mało w nich widać, mimo, że auto gabarytami nie poraża i widać albo samochody albo krawężniki

Najwyrazniej potrafisz jezdzic. Chodzilo mi o to, ze to co widze na ulicach to jakas porazka. Jezdza tymi smartami, jakby to byly ciezarowki bez zwrotnosci. Zajmuja dwa miejsca parkingowe jakby byly limuzynami i wtedy ma sie to nieodparte wrazenie, ze albo ten samochod ma cos ze zwrotnoscia, albo ma kierowce debila.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: na polskich drogach c

*na angielskich drogach

mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a do bagaznika wejda ze dwie duze walizki?

no nie, ale oczywiście nie jest to samochód ani rodzinny ani nie może być jedynym w domu. jako auto na wypad do miasta na zakupy - lepszego nie ma i nie będzie

Konto usunięte
Konto usunięte: ale sie tyle trzeba najezdzic po okolicy ze bardziej si e oplaca autobusem

no ja odkąd poruszam się tym smartem, fakt faktem, że dopiero od dwóch tygodni i to nie codziennie parkuję jakieś 15 metrów od wejścia na wydział;)
Patrishia
Patrishia
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Nie wiem. Ale wiem jedno - wiesz jak dawno nie widzialam fiata cinquecento? Tyle ich na polskich drogach co pewnie Astonow Martinow w PL To ponoc numer modelu Fiat 500 "Topolino" - produced from 1936 to 1955. Fiat Cinquecento - produced from 1991 to 1998. Fiat 500 (2007) - produced from 2007 to present.

Albo coś Ci się pomieszało w zdaniu, albo ja nie myślę. :ninja:

No jak się pisze, to idzie odróżnić, ale jak mówią to nie, trzeba dodac o ktory chodzi :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: A ja wczoraj widziałam malucha

Ja widziałam Malucha w Macedonii, to bylo dopiero ;3
Patrishia
Patrishia
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: *na angielskich drogach

Ok, tak myślałam. :D
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Patrishia
Patrishia: ale jak mówią to nie, trzeba dodac o ktory chodzi

Nie wiem, w UK ciezko zobaczyc na ulicy taki stary samochod z 1998 roku :ninja:

mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: ten samochod ma cos ze zwrotnoscia, albo ma kierowce debila.

kierowcę debila bo promień skrętu tego auta jest śmieszny;) bez problemu da się zawrócić na przeciętnej szerokości drodze.
sporo ludzi, szczególnie facetów nie uznaje smarta nawet jako samochodu, ale jego funkcjonalność jako samochodu do pojechania na zakupy czy na uczelnie jest dla mnie niezastąpiona:)
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011

idę, elo ziomeczki z kółka wzajemnej adoracji

sylwik
sylwik
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja odkąd poruszam się tym smartem, fakt faktem, że dopiero od dwóch tygodni i to nie codziennie parkuję jakieś 15 metrów od wejścia na wydział;)

faktycznie ma to sens, bo w sumie smartem by sie akurat dalo nawet przed samymi bramami mojej uczelni zaparkowac:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no nie, ale oczywiście nie jest to samochód ani rodzinny ani nie może być jedynym w domu. jako auto na wypad do miasta na zakupy - lepszego nie ma i nie będzie

aktycznie, smart + suv lub zaybisty duzy sedan i byloby idealnie:tak:
i jestem ciekawa, samrt przyspiesza w miare? da sie nim normalnie wyprzedzac? :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
http://allegro.pl/disney-couture-bransoletka-pozlacana-14-k-puchatek-i1975358748.html

dlaczego takie drogie :and:
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Najpierw najjaśniejszym cały paznokieć, potem 3 kolorami coraz ciemniejszymi po coraz mniejszej ilości paznokcia, z tym, że nie pędzelkiem od lakieru, tylko gąbeczką, robiąc niedokładną fakturę. A potem wszystko przezroczystym z brokatem pod kolor, tak że pokryło wszystko i jakoś te przejścia złagodziło. Przynajmniej z tego co zaobserwowałam

Kurde, muszę to sobie zapisać :D
A byłam w rossmannie dziś, to bym lakiery mogła kupić :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: jakiś idiota postawił 30

Jeszcze nie widziałam 30 na znaku. Albo 50 albo strefa zamieszkania :ninja:
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: takie rzeczy w sklepach zabawkami sa, czy jakich?

U mnie u jednego fotografa możesz zrobić kubek z taką "naprasowanką", może tak się rozejrzyj?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: A byłam w rossmannie dziś, to bym lakiery mogła kupić

Kupiłam ostatnio cudny kolorystycznie, taki niby granatowy w golden rose, ale 1-2 dzień i już odpryskuje :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.