malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: ja polecam wejsc do mnie na profil i poznac moja nowa partnerke, ktora zajmuje honorowe, pierwsze miejce w moich znajomych.

Jestem plytka i prozna, ale jesli wierzyc w wiek podany w profilu to ja sie zabije, jesli bede tak wygladac za 2 lata.

P.S. A Ty jako rasowy gej powinienes jej ta trwala z glowy wybic. Kto trwala teraz robi? :szok:

Konto usunięte
Konto usunięte: dostałam mandat

za co?
Konto usunięte
Konto usunięte: oficjalnie jestem bezdomna

jak to?
Konto usunięte
Konto usunięte: eszcze policjanci mnie wyśmiali

Gdybym byla w Twojej sytuacji, to bym pewnie jeszcze dostala kare za obraze policjantow, ktorzy sie wysmiewaja...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011

Ale mam ładne paznokcie :zakochany:

styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale mam ładne paznokcie

Pokaż :pavarotti:
Babsy
Babsy
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Prinz: ja polecam wejsc do mnie na profil i poznac moja nowa partnerke, ktora zajmuje honorowe, pierwsze miejce w moich znajomych.

jakzes ja poderwal?:lol:

massacre
massacre: jesli wierzyc w wiek podany w profilu

jak ona ma 32 lata to ja jestem zakonnica:mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Pokaż

kalkulatorem niestety:

:zakochany:
JacekGmoch
JacekGmoch
  16 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: ja polecam wejsc do mnie na profil i poznac moja nowa partnerke, ktora zajmuje honorowe, pierwsze miejce w moich znajomych.

Ogółem patrząc na wygląd, myślę,że zayebiście się dobraliście :)
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kalkulatorem niestety:

Jakieś tipsy czy malowane lakierem na własnych?
Kozackie :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Jakieś tipsy czy malowane lakierem na własnych? Kozackie :D

Własne :D
Siostra się bawiła i machnęła gradient,
jak na pierwszy raz całkiem ładnie jej wyszło :)
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Własne :D Siostra się bawiła i machnęła gradient, jak na pierwszy raz całkiem ładnie jej wyszło :)

Świetne to jest :pavarotti:
Jak to zrobiła? (jeśli można wiedzieć)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Świetne to jest Jak to zrobiła? (jeśli można wiedzieć)

Najpierw najjaśniejszym cały paznokieć, potem 3 kolorami coraz ciemniejszymi po coraz mniejszej ilości paznokcia, z tym, że nie pędzelkiem od lakieru, tylko gąbeczką, robiąc niedokładną fakturę. A potem wszystko przezroczystym z brokatem pod kolor, tak że pokryło wszystko i jakoś te przejścia złagodziło. Przynajmniej z tego co zaobserwowałam :rotfl:
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: za co?

za prędkość. jakiś idiota postawił 30, a jechałam zawrotne 50.
śmieli się bo kazali mi wysiąść, a miałam na sobie spodnie od piżamy, uggi i kurtkę bo jechałam o 3 po brata na imprezę:and:

massacre
massacre: jak to?

oddałam klucze do mieszkania nowym właścicielom:)
na razie mieszkam u taty w domu bo oni wyjechali, ale jak wrócą to będzie makabra więc szukam i szukam mieszkania, ale NIC mi się nie podoba
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jechałam zawrotne 50.

kryminalistka.
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: jak ona ma 32 lata to ja jestem zakonnica

Moja mama ma 50 i wyglada duzo lepiej :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ogółem patrząc na wygląd, myślę,że zayebiście się dobraliście :)

zes ponizyl Prinza :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: miałam na sobie spodnie od piżamy, uggi i kurtkę

By widzieli w Londynie kolejke do bankomatu tak kolo 24:00, wszyscy w pizamach :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kryminalistka.

:(

massacre
massacre: By widzieli w Londynie kolejke do bankomatu tak kolo 24:00, wszyscy w pizamach

no mnie też to jakoś nie stresuje, aczkolwiek niektóre pani na forum by padły na zawał gdyby miały wyjść w dresie tudzież bez tapety na gębie do sklepu po bułki
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: aczkolwiek niektóre pani na forum by padły na zawał gdyby miały wyjść w dresie tudzież bez tapety na gębie do sklepu po bułki

Smiechlam hardo, byc moze dlatego, ze od razu wiedzialam do kogo pijesz :crylol:

Apropos sytuacji z bankomatem, to bylo kilka miesiecy temu, moj facet zgubil portfel a na rano potrzebowal gotowki. Bylo cieplo, mialam wlasnie spodnie od pizamy, uggi i jakis sweter. Wyskoczylam do bankomatu. Nie mam problemu z wychodzeniem w dresach, ale lazenie w pizamie bylo dla mnie nowoscia. Podchodze na rog, gdzie byl bankomat a tam z 6-7 osob, wszyscy jak jeden maz w pizamach :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: no mnie też to jakoś nie stresuje

A powinno. Powinnas byla odpowiednio wczesniej wstac, zrobic piekny makijaz, koniecznie sztuczne rzesy, dekolt, szpileczki. Oczywko podkrecic wlosy, ladnie spiac... Do stanika wate, w majtki skarpetki i jechana po brata. Nie wiem jak moglas :nie:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.