Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 601 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nastepny z zagadkami

Ja moge tylko napisac, ze doslownie minute po moim strzale ze jest to RedTea, RedTea do mnie napisala na PW taka oto wiadomosc:
Konto usunięte: Nie Joasiu, to ty powinnaś się leczyć - z obsesji co do mojej osoby :3 i mówię ci to kolejny raz. Niestety, znów się pomyliłaś, dowody? W tych godzinach byłam w szkole :3
Nie połam nóg lecąc do adminów, to nie moje konto i ogólnie, wisi mi to co z nim zrobią ;) Nie piszę na forum, bo nie chcę po raz kolejny cię zawstydzać ;] Wtedy to też nie byłam ja - u mad? ;]
6 dni temu o 14:28
i co? RedTea wyslala mi z jakiegos jeszcze innego konta swoj plan zajec jako alibi

I dla mnie to jest malo logiczne... Wnioskuje, ze RedTea siedzi na forum caly czas i gdy tylko pada jej imie w jakis sposob z jakiegos konta reaguje...
To jest moj podejrzany.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Najwyrazniej Jasmina zwyklym modem nie byla

Z reszta niewazne. Tak jak napisalam, nie mam za zle ze mnie podejrzewala. Mogla mi to jedynie napisac, gdy sie ja o to pytalam. Niepotrzebnie zrobila z tego tajemnice. Nie lubie takiego zachowania, w sieci, w rzeczywistosci, wsrod rodziny, przyjaciol, obcych. Nigdzie.
Zamiast napisac mi, ze mnie podejrzewa to zrobila wokol tego wszystkiego teorie spiskowa liczac moze na to, ze sie nie dowiem. Nieladnie.
Widzę,że całe forum głowi się nad rozwiązaniem zagadki kim jest jakiś tam kotkaczyńskiego,a ja nie wiem dokładnie o co chodzi . Co ten kot Wam złego zrobił ?:D