malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  2 Decembrie 2011
massacre
massacre: Tyle ode mnie w temacie.

W porządku, po prostu się zastanawiałam skąd o tym wiesz :)
Ja nie zamierzam ani nikogo bronić, ani najeżdżać. :)
Alucard
Alucard
  2 Decembrie 2011
Patrishia
Patrishia: Przydałoby się w sumie to ujawnić, jeśli wiecie, kto jest takim tchórzem. ;-)

Znasz go i to nie jestem Ja :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Decembrie 2011
Patrishia
Patrishia: Przydałoby się w sumie to ujawnić, jeśli wiecie, kto jest takim tchórzem. ;-)

Jasmina powinna wyjawic, ona wie wszystko i najwyrazniej ma informacje o kazdym, mimo ze nie jest juz modem :swir:
Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu się zastanawiałam skąd o tym wiesz :)

Od ludzi moja droga. Od ludzi.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  2 Decembrie 2011
massacre
massacre: Jasmina powinna wyjawic, ona wie wszystko i najwyrazniej ma informacje o kazdym, mimo ze nie jest juz modem

A zwykły mod, wie tyle co nic :)
massacre
massacre
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Znasz go i to nie jestem Ja

Nastepny z zagadkami :crylol:

Ja moge tylko napisac, ze doslownie minute po moim strzale ze jest to RedTea, RedTea do mnie napisala na PW taka oto wiadomosc:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie Joasiu, to ty powinnaś się leczyć - z obsesji co do mojej osoby :3 i mówię ci to kolejny raz. Niestety, znów się pomyliłaś, dowody? W tych godzinach byłam w szkole :3 Nie połam nóg lecąc do adminów, to nie moje konto i ogólnie, wisi mi to co z nim zrobią ;) Nie piszę na forum, bo nie chcę po raz kolejny cię zawstydzać ;] Wtedy to też nie byłam ja - u mad? ;] 6 dni temu o 14:28

i co? RedTea wyslala mi z jakiegos jeszcze innego konta swoj plan zajec jako alibi :ninja:
I dla mnie to jest malo logiczne... Wnioskuje, ze RedTea siedzi na forum caly czas i gdy tylko pada jej imie w jakis sposob z jakiegos konta reaguje...

To jest moj podejrzany.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A zwykły mod, wie tyle co nic :)

Najwyrazniej Jasmina zwyklym modem nie byla :rotfl:
Z reszta niewazne. Tak jak napisalam, nie mam za zle ze mnie podejrzewala. Mogla mi to jedynie napisac, gdy sie ja o to pytalam. Niepotrzebnie zrobila z tego tajemnice. Nie lubie takiego zachowania, w sieci, w rzeczywistosci, wsrod rodziny, przyjaciol, obcych. Nigdzie.
Zamiast napisac mi, ze mnie podejrzewa to zrobila wokol tego wszystkiego teorie spiskowa liczac moze na to, ze sie nie dowiem. Nieladnie.

Paulinessa
Paulinessa
  2 Decembrie 2011

No cóż, szkoda, że już jej nie ma, może by coś odpowiedziała.

Leję z tego planu :cylol:

Paulinessa
Paulinessa
  2 Decembrie 2011

once more!

:Crylol:

Alucard
Alucard
  2 Decembrie 2011
massacre
massacre: to RedTea

Też nie :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Też nie

To kto? :ziober2:
Alucard
Alucard
  2 Decembrie 2011

Tajemnica trolli :ninja:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  2 Decembrie 2011

Widzę,że całe forum głowi się nad rozwiązaniem zagadki kim jest jakiś tam kotkaczyńskiego,a ja nie wiem dokładnie o co chodzi :woot:. Co ten kot Wam złego zrobił ?:D

Alucard
Alucard
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: . Co ten kot Wam złego zrobił ?:D

UMARŁ ;(
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/alik-zdechl-foto-nie-zyje-kot-jaroslawa-kaczynskiego_214268.html
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Leję z tego planu

A ja nie umiem go czytać :nielapie:
Paulinessa
Paulinessa
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja nie umiem go czytać

Co nie? :D
Dobrze, że mój plan jest przejrzysty :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.