malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  23 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: :)

O nie pomyślałabym, myślałam, że może przed wytuszowaniem, albo bez tuszu się go używa :ninja: Musze go wypróbować, taki bajer :>
justCax
justCax
  23 Noiembrie 2011
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91: do suchej cery zawsze można spróbować użyc peelingu enzymatycznego .

nie wiem, co mi po tym.

Prinz
Prinz: ja dzis wygrzebalem z szafki jakis krem mocnoaloesowy, bo juz mialem mala zalamke, moze tobie pomoze? jeszcze madrze posmarowalem moje cienie pod oczami kremem na tradzik i mam takie krwiste obwodki pod oczami wczoraj posmarowalem kremem jakims by sie nawilzylo, nawet sie nie wchlonal :\

jaki to krem? ten z aloesem.
ja wale na ryj na noc avene cold cream, ale mało co daje, bo się właśnie nie wchłania! nic mi się nie chce wchłonąć, a jeśli już to i tak nie nawilża, masakra. jakbym miała czas to bym wyskoczyła do kosmetyczki, zawsze po kawitacyjnym daje mi taką mega maskę, która idealnie nawilża.

co polecacie na przeziębienie? dziś mnie bardzo wzięło, a jutro mam ważny dzień i nie mogę dostać gorączki. co wziąć żeby nie rozłożyło?
Martii85
Martii85
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba, że już nie ma tutaj konta?

Nie mam ale czasem sobie wejdę coś poczytać i założyłam teraz na chwilę, bo zobaczyłam, że jesteś :mrgreen: cześć :*:*:*:*
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mam ale czasem sobie wejdę coś poczytać i założyłam teraz na chwilę, bo zobaczyłam, że jesteś cześć :*:*:*:*

Nie wierze, nie wierzę !!! :*:*:*:*:* Jak dobrze Cię zobaczyć :))
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Martii85

Co u Ciebie słychać ?? :*
Martii85
Martii85
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wierze, nie wierzę !!! :*:*:*:*:* Jak dobrze Cię zobaczyć :))

Ciebie też :* Tak pojawiasz się i znikasz ;) Nie chce mi się tutaj już siedzieć tylko zaglądam od czasu do czasu i wydaje mi się, że chyba forum umiera :ninja: Co tam słychać? Jak tam na studiach :) ?
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak pojawiasz się i znikasz ;)

Bo raz bardzo chce mieć te konto, a za chwile uważam, że ejst mi niepotrzebne i tak w kółko :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce mi się tutaj już siedzieć tylko zaglądam od czasu do czasu i wydaje mi się, że chyba forum umiera

Zauważyłam to :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co tam słychać? Jak tam na studiach :) ?

Ze studiami lipa- przerwałam :and: Depresja mnie dopadła i jestem na prochach, ciężko mi normalnie funkcjonować, więc musiałam przerwać naukę. Na jak długo- nie wiem. Zwłaszcza, że marzy mi się inny kierunek. Ale muszę być gotowa i zdrowo, by się go podjąć :)

A TY jak żyjesz ? Jak rodzinka? ^^
Martii85
Martii85
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo raz bardzo chce mieć te konto, a za chwile uważam, że ejst mi niepotrzebne i tak w kółko

No ja założyłam tylko dlatego żeby z Tobą pogadać :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zauważyłam to

Bo odeszło wiele aktywnych osób a część ma chyba ważniejsze sprawy i rzadziej zaglądają. Tak mi się przynajmniej wydaje...

Konto usunięte
Konto usunięte: Ze studiami lipa- przerwałam

Ooo... :( Nie dobrze.

Konto usunięte
Konto usunięte: Depresja mnie dopadła i jestem na prochach, ciężko mi normalnie funkcjonować, więc musiałam przerwać naukę. Na jak długo- nie wiem.

Przykro mi... Depresja straszna rzecz.

Konto usunięte
Konto usunięte: Zwłaszcza, że marzy mi się inny kierunek.

Jaki? A czemu tamten Ci nie odpowiadał? Zawsze marzyłaś o kosmetologii przecież.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale muszę być gotowa i zdrowo, by się go podjąć :)

Życzę Ci tego z całego serca :*:*:*

Konto usunięte
Konto usunięte: A TY jak żyjesz ? Jak rodzinka? ^^

U mnie ok, nie narzekam. Z rodzinką ok wszystko w jak największym porządku, ale kilka spraw ze zdrowiem mam :/ No cóż... bywa.
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja założyłam tylko dlatego żeby z Tobą pogadać

To miło :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo odeszło wiele aktywnych osób a część ma chyba ważniejsze sprawy i rzadziej zaglądają. Tak mi się przynajmniej wydaje...

Prawda, ciekawe jak z czasem to się zmieni czy na gorsze czy na lepsze..

Konto usunięte
Konto usunięte: Przykro mi... Depresja straszna rzecz.

Tak, straszna- sama nie wiem dlaczego tak nagle przyszła, niby były różne czynniki, że ciężko mi było, myślałam mimo wszystko, że już jestem silniejsza. Ale się przeliczyłam. Ważne, że z innych chorób wyszłam i mam odstawiane część leków- jedynie na depresje biorę prochy.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jaki? A czemu tamten Ci nie odpowiadał? Zawsze marzyłaś o kosmetologii przecież.

Tak, ale mam kilka planów. Nie wiem ile z nich się spełni. Jak będzie ze mną trochę lepiej idę na kurs wizażu. To moje małe marzenie. Kosmetologia- biochemia kosmetyczna to moja pasja, ale mam większą- psychiatria. Mam kontakt z ludźmi z problemami i wiem, że tylko to da mi pełne spełnienie- pomaganie innym z problemami. Od lat chciałam, ale bałam się, że nie podołam- dlatego jak wyjdę z depresji i będę na to gotowa- zaczynam nowe studia :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Życzę Ci tego z całego serca :*:*:*

Dziękuję :))) :*:*:*

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie ok, nie narzekam. Z rodzinką ok wszystko w jak największym porządku, ale kilka spraw ze zdrowiem mam :/ No cóż... bywa.

Co się dzieje ? :(
Martii85
Martii85
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawda, ciekawe jak z czasem to się zmieni czy na gorsze czy na lepsze..

Zależy od ludzi. Ale nowych jakoś brak więc na lepsze się nie zapowiada.

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, straszna- sama nie wiem dlaczego tak nagle przyszła, niby były różne czynniki, że ciężko mi było, myślałam mimo wszystko, że już jestem silniejsza. Ale się przeliczyłam. Ważne, że z innych chorób wyszłam i mam odstawiane część leków- jedynie na depresje biorę prochy.

To dobrze, że z tymi innymi się uporałaś :) Z depresją też dasz radę, wierzę w Ciebie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, ale mam kilka planów. Nie wiem ile z nich się spełni. Jak będzie ze mną trochę lepiej idę na kurs wizażu. To moje małe marzenie. Kosmetologia- biochemia kosmetyczna to moja pasja, ale mam większą- psychiatria. Mam kontakt z ludźmi z problemami i wiem, że tylko to da mi pełne spełnienie- pomaganie innym z problemami. Od lat chciałam, ale bałam się, że nie podołam- dlatego jak wyjdę z depresji i będę na to gotowa- zaczynam nowe studia :)

No proszę :) czytałam dziś chyba na Hajdzie jak Fejka położyłaś na kozetkę :rotfl: masz rację, trenuj ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Co się dzieje ? :(

A takie tam... jak nie ginekolog to neurolog.... długo by pisać ;) Ale będzie dobrze ;)
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zależy od ludzi. Ale nowych jakoś brak więc na lepsze się nie zapowiada.

Niestety ale i ja to też tak widzę..

Konto usunięte
Konto usunięte: To dobrze, że z tymi innymi się uporałaś :) Z depresją też dasz radę, wierzę w Ciebie :)

Tak wyszłam z 2 zaburzeń- teraz moim celem jest pomoc jednej dziewczynie, która jest chora. Ja sama z tego wyszłam, bez terapii, na samych lekach, co ponoć jest niemożliwe. Ale dużo czytałam i wzięłam się za swoje życie. Czuję się normalna poza tym ciągłym stanem przygnębienia i obniżonego nastroju. Ale myślę, że leki na to pomogą- mój lekarz też jest dobrej myśli :)
I dziękuję za wiarę- doceniam to :)

Konto usunięte
Konto usunięte: No proszę :) czytałam dziś chyba na Hajdzie jak Fejka położyłaś na kozetkę masz rację, trenuj ;)

O widzisz, nie wiedziałam, że to czytałaś. :P A trenować muszę :)

Konto usunięte
Konto usunięte: A takie tam... jak nie ginekolog to neurolog.... długo by pisać ;) Ale będzie dobrze ;)

Trzymam za Ciebie kciuki :) :*
Martii85
Martii85
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak wyszłam z 2 zaburzeń- teraz moim celem jest pomoc jednej dziewczynie, która jest chora. Ja sama z tego wyszłam, bez terapii, na samych lekach, co ponoć jest niemożliwe. Ale dużo czytałam i wzięłam się za swoje życie. Czuję się normalna poza tym ciągłym stanem przygnębienia i obniżonego nastroju. Ale myślę, że leki na to pomogą- mój lekarz też jest dobrej myśli :) I dziękuję za wiarę- doceniam to :)

Oby to już nigdy nie wróciło. Podziwiam Cię, że jeszcze masz siłę żeby komuś pomagać. Ale kto zrozumie lepiej chorego niż ktoś kto przeszedł to samo. Co do nastroju to ja też mam często podobnie jak TY ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: O widzisz, nie wiedziałam, że to czytałaś. :P A trenować muszę :)

Miałam rano trochę wolnego czasu to poczytałam :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Trzymam za Ciebie kciuki :) :*

Dzięki :*

Ok lecę na tv z chłopakami trochę posiedzieć :) Do następnego :*:*:*
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oby to już nigdy nie wróciło. Podziwiam Cię, że jeszcze masz siłę żeby komuś pomagać. Ale kto zrozumie lepiej chorego niż ktoś kto przeszedł to samo.

Dziękuję :) Ja co może wydawać się dziwne od dziecka interesowałam się tą tematyką- zaburzeniami, chorobami. Do teraz mnie to trzyma i z czasem coraz bardziej się przekonuję, że muszę iść w tym kierunku :) Pomagam tej dziewczynie, najpierw muszę ją przekonać, że ma iść do lekarza, dopiero wtedy będę mogła jej pomagać w pełni. Dziewczyna ma tylko mnie, nikogo innego- więc jej nie opuszczę nawet gdyby było z nią tragicznie. To taki mój kolejny cel- wyciągnąć ją z tego bagna :) A że ja przechodziłam identyczną sytuacje co ona to wiem co może jej pomóc. :) Dlatego duża część psychiatrów sama miała jakieś problemy z psychiką, nawet moja dawna lekarka :)
Mam nadzieję, że dasz radę z obniżonym nastrojem, czasami zmiana podejścia na wiele trudnych spraw może nam pomóc :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Miałam rano trochę wolnego czasu to poczytałam

:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ok lecę na tv z chłopakami trochę posiedzieć :) Do następnego :*:*:*

Ok, pa :*:*
mmaryjka
mmaryjka
  23 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: dermatolodzy nie pomagaja?

nie byłam ostatnio. nie mam czasu, a jak już mam to mi się nie chce.

Prinz
Prinz: podasz linka`?

ostatnia sztuka
http://biochemiaurody.com/sklep/maskrose.html

Prinz
Prinz: jakie jest jego zadanie?

Naturalny, beztłuszczowy żel nawilżający szwajcarskiej jakości dla każdego typu skóry oparty wyłącznie na 100% czystym kwasie hialuronowym wielkocząsteczkowym (HMW) - składniku o silnym działaniu nawilżającym, łagodzącym, gojącym, stymulującym regenerację i formowanie się nowych komórek skóry.
ja mam ten pierwszy, czysty 1%
http://biochemiaurody.com/sklep/o-gels.html

Prinz
Prinz: bylem w douglasie dzisiaj, zapytalem o krem clinique redness solutions, cena miazga 210 zl, w niemczech widzialem za 40€. wzialem mala probke, calkiem fajny jest, troche nawilzyl, co do zaczerwien na razie nie moge sie wypowiedziec.

mam go. nie jest najgorszy, ale jak dla mnie śmierdzi i niestety potrzebuję nawilżenia, a on niestety do mojej skóry jest niewystarczający.
dzisiaj kupiłam krem eucerin z mocznikiem, ciekawe czy da radę. miałam kupić svr, ten co zawsze, ale uznałam, że skoro są podobne to przetestuję, a tylko 5zł droższy.
mmaryjka
mmaryjka
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

zapraszam na psychiatrię do warszawy - dobre rzeczy się dzieją
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.