Konto usunięte: No ja założyłam tylko dlatego żeby z Tobą pogadać
To miło :)
Konto usunięte: Bo odeszło wiele aktywnych osób a część ma chyba ważniejsze sprawy i rzadziej zaglądają. Tak mi się przynajmniej wydaje...
Prawda, ciekawe jak z czasem to się zmieni czy na gorsze czy na lepsze..
Konto usunięte: Przykro mi... Depresja straszna rzecz.
Tak, straszna- sama nie wiem dlaczego tak nagle przyszła, niby były różne czynniki, że ciężko mi było, myślałam mimo wszystko, że już jestem silniejsza. Ale się przeliczyłam. Ważne, że z innych chorób wyszłam i mam odstawiane część leków- jedynie na depresje biorę prochy.
Konto usunięte: Jaki? A czemu tamten Ci nie odpowiadał? Zawsze marzyłaś o kosmetologii przecież.
Tak, ale mam kilka planów. Nie wiem ile z nich się spełni. Jak będzie ze mną trochę lepiej idę na kurs wizażu. To moje małe marzenie. Kosmetologia- biochemia kosmetyczna to moja pasja, ale mam większą- psychiatria. Mam kontakt z ludźmi z problemami i wiem, że tylko to da mi pełne spełnienie- pomaganie innym z problemami. Od lat chciałam, ale bałam się, że nie podołam- dlatego jak wyjdę z depresji i będę na to gotowa- zaczynam nowe studia :)
Konto usunięte: Życzę Ci tego z całego serca :*:*:*
Dziękuję :))) :*:*:*
Konto usunięte: U mnie ok, nie narzekam. Z rodzinką ok wszystko w jak największym porządku, ale kilka spraw ze zdrowiem mam :/ No cóż... bywa.
Co się dzieje ? :(