malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Internet mi zaloza dopiero 6 grudnia

to ja na moim zadupiu mam neta, jestem lepsiejsza od Ciebie, aha!

styka51
styka51: Teraz zima idzie, to może będę częściej. Chociaż mój Maniek sobie w końcu auto naprawił, wczoraj 150 km/h jechałam

szalona;) ja najwiecej tez jechalam cos kolo tego, no, moze 170;) znaczy sie jak sama prowadzilam;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Zyje i mam sie dobrze. Kilka dni mnie nie bylo OCH

malo sie nie zaplakalam
justCax
justCax
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dasz radę idź z przeświadczeniem, że jesteś najlepsza:D

potwierdzam, ja poszłam z mega pewnością siebie i dzięki temu od tygodnia mam pracę chociaż było sporo chętnych ;)
FukMe
FukMe
  22 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: to ja na moim zadupiu mam neta, jestem lepsiejsza od Ciebie, aha!http://fmod.szatana.eu/emotki/trollface.gif

Ja tez mam neta, kupilam sobie teraz na 24h. Moze jutro dokupie, moze nie. Przeprowadzilismy sie i nie chce mi sie jezdzic do starej chaty tylko na Internet. Tam mam do 28 listopada, wtedy wylacza, a w moim nowym mieszkaniu podlacza dopiero 6 grudnia.

Ale grunt ze mam TV i ogladalam w ten weekend X Factora... i wiadomo:

:pavarotti:
:rotfl:

Babsy
Babsy: malo sie nie zaplakalamhttp://fmod.szatana.eu/emotki/cry.png

przestan sciemniac.

Konto usunięte
Konto usunięte: od tygodnia mam pracę

Gratulacje :D
mirra20
mirra20
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja czekam teraz na Internet

boziu tyle czasu bez neta w domu...

Konto usunięte
Konto usunięte: Pozmienialam dzisiaj adres w bankach, czeka mnie jeszcze troche roboty zwiazanej z przeprowadzka... Masakra.

e to już Ci mało zostało tych formalności, do świąt się wyrobisz:)
justCax
justCax
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale grunt ze mam TV i ogladalam w ten weekend X Factora... i wiadomo:

:pavarotii:

Konto usunięte
Konto usunięte: Gratulacje :D

a dziękuję, w końcu nie będę się nudzić, bo same studia jednak zabierają mi zbyt mało czasu ;)
mirra20
mirra20
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: potwierdzam, ja poszłam z mega pewnością siebie i dzięki temu od tygodnia mam pracę chociaż było sporo chętnych ;)

bo to tak działa jak my nie będziemy myśleć że się nadajemy to czemu ktoś inny ma ktoś tak myśleć
FukMe
FukMe
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: boziu tyle czasu bez neta w domu...

wiem, koszmar :crylol:
Jutro mi kablowke zakladaja, bo na razie jade na free view (takie programy podstawowe w tv, ktore mozna na zwyklej antenie sciagnac).
Konto usunięte
Konto usunięte: e to już Ci mało zostało tych formalności, do świąt się wyrobisz:)

byle tylko Internet byl, reszte zrobie przez siec :crylol:
Do bankow to musialam sie osobiscie stawic.

Spadam, bo ledwo zyje :bye:
Babsy
Babsy
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale grunt ze mam TV i ogladalam w ten weekend X Factora... i wiadomo:

a co Olus tam robi? goscinne wystepy?

Konto usunięte
Konto usunięte: przestan sciemniac.

a czy ja powiedzialam, ze to z Twojego powodu;p?
mirra20
mirra20
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem, koszmar

jak się człowiek przyzwyczai to trudno się odzwyczaić niestety

Konto usunięte
Konto usunięte: Jutro mi kablowke zakladaja, bo na razie jade na free view (takie programy podstawowe w tv, ktore mozna na zwyklej antenie sciagnac).

e too szybko i w miarę sprawnie Ci idzie;)

Konto usunięte
Konto usunięte: byle tylko Internet byl, reszte zrobie przez siec Do bankow to musialam sie osobiscie stawic.

Internet to potęga. I pomyśleć że kiedyś się bez tego żyło.
Dobrej nocy:bye:

Konto usunięte
Konto usunięte: a dziękuję, w końcu nie będę się nudzić, bo same studia jednak zabierają mi zbyt mało czasu ;)

a gdzie pracujesz jeśli można wiedzieć?
justCax
justCax
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo to tak działa jak my nie będziemy myśleć że się nadajemy to czemu ktoś inny ma ktoś tak myśleć

sto procent racji. poza tym dobra autoprezentacja w dzisiejszym świecie to podstawa. pamiętam, jak rok temu pracowałam w pewnej sieciówce i jak przychodziły dziewczyny na rozmowę.. masakra. niektóre takie sierotki, że ja osobiście nie dałabym im pracy nawet przy sprzątaniu. ja rozumiem, że ktoś może być zestresowany, albo po prostu mieć takie usposobienie, ale czasem to przechodziło ludzkie pojęcie.
justCax
justCax
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a gdzie pracujesz jeśli można wiedzieć?

można powiedzieć, że na recepcji ;)
mirra20
mirra20
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sto procent racji. poza tym dobra autoprezentacja w dzisiejszym świecie to podstawa. pamiętam, jak rok temu pracowałam w pewnej sieciówce i jak przychodziły dziewczyny na rozmowę.. masakra. niektóre takie sierotki, że ja osobiście nie dałabym im pracy nawet przy sprzątaniu. ja rozumiem, że ktoś może być zestresowany, albo po prostu mieć takie usposobienie, ale czasem to przechodziło ludzkie pojęcie.

no to fakt czasami ludzie tak się denerwują, że nie są w stanie słowa wydukać:D
i wydaje się że do pracy w sieciówce nie trzeba nie wiadomo jakich kwalifikacji, ale jednak na to się zwraca uwagę

Konto usunięte
Konto usunięte: można powiedzieć, że na recepcji ;)

czyli fajna praca w miarę bezstresowa tak?
justCax
justCax
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i wydaje się że do pracy w sieciówce nie trzeba nie wiadomo jakich kwalifikacji, ale jednak na to się zwraca uwagę

własnie. poza tym nikt pozniej nie bedzie za takie sierotki robił.

Konto usunięte
Konto usunięte: czyli fajna praca w miarę bezstresowa tak?

specyficzna, ale na razie nie chcę nic mowic- to się jeszcze okaze ;)
mirra20
mirra20
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: własnie. poza tym nikt pozniej nie bedzie za takie sierotki robił.

właśnie w tym rzecz

Konto usunięte
Konto usunięte: specyficzna, ale na razie nie chcę nic mowic- to się jeszcze okaze ;)

tak czy siak powodzenia;)
justCax
justCax
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak czy siak powodzenia;)

dziękuję ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.