malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
FukMe
FukMe
  18 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na podłodze deski sprowadzane z zagranicy

najlepsze wg mnie drewno na podloge to debina. oczywiscie nie tania. a do Anglii sprowadzana z Polski :Ziober2:

jesli chodzi natomiast o drewniane wanny, bardzo mi sie podobaja.. zapomnialam nazwy, z jakiegos rzadkiego drewna afrykanskiego bodajze - koszt oczywiscie kosmiczny.

W takim razie zycze Ci powodzenia. Mialam podobny dylemat, bo rodzine juz mam. Chcielismy poza Londynem, za ta cene co mamy mieszkanie, dostalibysmy spokojnie 5 bed dom z ogrodem odpowiednio wielkim by wstawic basen i rajd dla quada ^^ No ale do pracy daleko... Moze za kilka lat...
pijana
pijana
  18 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 5 bed dom

Jaki ponglish :lol2:
FukMe
FukMe
  18 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaki ponglish

tak, chcialam napisac 5 bed house.
nie chce mi sie za kazdym razem tlumaczyc, ze w Anglii np. 1 bed, to taki polskie dwa pokoje. Bo living room - czyli salon nie liczy sie jako pokoj :and: z reszta niewazne :rotfl:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 Noiembrie 2011

chodzil ktos na joge? jak wrazenia, warto? dzis sie zapisaem

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  18 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: chodzil ktos na joge? jak wrazenia, warto? dzis sie zapisaem

ja nie, ale jakbym miala mozliwosc, moze bym i sprobowala:) roznych wygibasow:) pozniej by sie przydaly...:pavarotti:
madzia2143
madzia2143
  18 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: najlepsze wg mnie drewno na podloge to debina

",,, choć na dworze pada deszcz, w dębowej trumnie sucho jest " :nutki:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: ja nie, ale jakbym miala mozliwosc, moze bym i sprobowala:) roznych wygibasow:) pozniej by sie przydaly...

w burkina faso chyba nie mieszkasz, co?
ja zaczne chodzic, bo mi sie nudzi, ciotka kiedys instruktorka byla no i chce byc bardziej gietki :mrgreen:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

madzia2143
madzia2143
  20 Noiembrie 2011

Tylko mi się wydaje że wszędzie są kozaki na jedno kopyto?
Widział ktoś zwykłe, czarne, na obcasie (najlepiej z platformą), PRZED kolano, bez metalowych 'ozdób', bez frędzli i w przystępnej cenie..? :mrgreen:

iffy
iffy
  21 Noiembrie 2011

wiem, ze sporo z was używa revlona, dzisiaj kupiłam nową buteleczkę, która wygląda nieco inaczej niż stara i zastawiam sie czy zmieniła się ta etykietka, czy któryś jest podróbą, czy w ogóle są dwie wersje. :woot: co prawda obydwa kupiłam w tej samej drogerii no ale nie wiem. :ninja:

FukMe
FukMe
  22 Noiembrie 2011
iffy
iffy: czy któryś jest podróbą

Nie wydaje mi sie, by ktos podrabial Revlona :lol:
Ja mam taki jak ten Twoj z lewej, z roznica taka, ze jest napisane do cery suchej.
Moj Photo Ready tez jest opisany tak samo jak ten z lewej.

Mysle, ze to po prostu roznica w metkowaniu, czy produkty sa na export czy gdzie :woot:
Paulinessa
Paulinessa
  22 Noiembrie 2011
iffy
iffy: wiem, ze sporo z was używa revlona, dzisiaj kupiłam nową buteleczkę, która wygląda nieco inaczej niż stara i zastawiam sie czy zmieniła się ta etykietka, czy któryś jest podróbą, czy w ogóle są dwie wersje. co prawda obydwa kupiłam w tej samej drogerii no ale nie wiem.

Żaden nie jest podróbą.
Babsy
Babsy
  22 Noiembrie 2011

co z ta... znaczy sie, z tym- forum? nie ma z kim ponabijac:and:

styka51
styka51
  22 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: nie ma z kim ponabijac

Ja jestem... ale w strasznym humorze ;c
mirra20
mirra20
  22 Noiembrie 2011

a ja choruje i przymierzam się do kupna steppera o

sylwik
sylwik
  22 Noiembrie 2011

ja wyslalam wczoraj 'ot tak' 2 cv i kuffa dzis babka zadzwonila i ide jutro na rozmowe, a jeszcze nigdy nie bylam i sie stresuje:crylol:

ufff:ninja:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.