malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  12 Noiembrie 2011

przyplatuje mi sie grzybica:C nie pytajcie, czego:C jasny gwint

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: przyplatuje mi sie grzybica:C nie pytajcie, czego:C jasny gwinthttp://fmod.szatana.eu/emotki/ffffuuuu.gif

ciesz sie, ze to nie syf czy chlamydia :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  12 Noiembrie 2011
massacre
massacre: ciesz sie, ze to nie syf czy chlamydia

na to szans chyba nie ma;) ale watpliwe to pocieszenie;/ na razie mam clotrimazol masc, ale wydaje mi sie, ze trzeba bedzie w pon. gina odwiedzic;/ ale diabli wiedza, od czego to, proszku do prania nie zmienialam ostatnio, nie bylam przeziebiona, ani nic, a diabelstwo przylazlo;/
madzia2143
madzia2143
  12 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Mój tata jak jakieś przeszło 15 lat temu rzucił palenie to przytyl z 10kg Zawsze szczupły był wiec akurat to mu na dobre wyszło.

aaaaaaa :(

styka51
styka51: a po ostatnim obiecuje sobie, że już nigdy więcej nie wezmę draństwa do ust, never kuva !

oj tam, o wódce też się mówi że już NIGDY WIECEJ, a jak się kończy takie gadanie? :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  12 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: na to szans chyba nie ma;) ale watpliwe to pocieszenie;/ na razie mam clotrimazol masc, ale wydaje mi sie, ze trzeba bedzie w pon. gina odwiedzic;/ ale diabli wiedza, od czego to, proszku do prania nie zmienialam ostatnio, nie bylam przeziebiona, ani nic, a diabelstwo przylazlo;/

o to nie trudno, uwierz.
styka51
styka51
  13 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oj tam, o wódce też się mówi że już NIGDY WIECEJ, a jak się kończy takie gadanie?

Tylko, że po wódce czy piwie czy nawet winiaczu za 5 zł nigdy nie miałam takiego bólu głowy, masakra normalnie. Poza tym nie stać mnie na fajki, a wypialiłam całe 3 w moim 20letnim życiu :lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  13 Noiembrie 2011

Kupiłam sobie w sklepie z ciuchami dla prostytutek z autostrady (Tally Weijl) cudny brązowo-beżowy sweter w cenie 99 PLN, drugi kremowy ale golf za 89 PLN oraz spodnie w kolorze mlecznej czekolady w cenie 99 PLN :D Plus torebkę za 74 no i podkład z revlona :-) :w00t: teraz poluję na pumpy :rock:

SoDope
SoDope
  13 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

powiedz mi jaki jest poprawne proporcje kąpieli rozjaśniającej ?
11111 ? :ziober2:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  13 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: powiedz mi jaki jest poprawne proporcje kąpieli rozjaśniającej ?

Nie ma proporcji :crylol: chyba nawet w szkole nie podaje się proporcji, w zeszycie mam podane że trzeba dać porcję rozjaśniacza, porcję wody i porcję szamponu i porcję odżywki, można z tego wnioskować że wszystko 1:1 ale to się nie sprawdzi w praktyce :woot: bo stężenie rozjaśniacza będzie za słabe, ja bym proponowała rozmieszać rozjaśniacz z wodą i w zależności ile tego masz dobrać do tego ilość odżywki i szamponu, w salonie na miseczkę papki rozjaśniającej daje się pompke szamponu i pompke odżywki czyli ok... 20 ml.
SoDope
SoDope
  13 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

no to jak nie ma okreslonych proporcji to ja nie rozumiem dlaczego laski się produkują, że tego tyle tego tyle i tego tyle ...

czyli mówisz na oko ? XD
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  13 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to jak nie ma okreslonych proporcji to ja nie rozumiem dlaczego laski się produkują, że tego tyle tego tyle i tego tyle ... czyli mówisz na oko ? XD

zawsze znajdzie sie ktos kto wymysli sobie proporcje, ja mieszam na oko i tak zazwyczaj robi sie tez w salonach :-) po prostu daj troche bo to ma delikatnie oslabiać działanie i chronić włos a nie zmniejszać stężenie, jak dolejesz sobie kranówy pół szklanki wyjdzie na to samo;d
massacre
massacre
  13 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: aaaaaaa :(

Rzucasz palenie, Twoje kubki smakowe zaczynaja poprawnie pracowac, odczuwasz smaki intensywniej. Do tego masz ta nieodparta chec trzymania czegos w ustach - cuekierki, oszeszki, lizaki... cokolwiek, zeby zajac ci rece i usta. Kwestia tylko tego, czy bedziesz potrafila nad tym zapanowac. To tak jak z pigulkami antykoncepcyjnymi. Kwestia tego czy bedziesz potrafila zapanowac nad swoim zwiekszonym apetytem. Jezeli tak, to przybranie na wadze Ci nie grozi ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  13 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam sobie w sklepie z ciuchami dla prostytutek z autostrady (Tally Weijl)

to tam kuwy sie ubieraja? :D skad wiesz?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  13 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: to tam kuwy sie ubieraja? :D skad wiesz?

ty mnie ostatnio ignorujesz, foch czy co?

Adidasowa
Adidasowa
  13 Noiembrie 2011

cześć :bye:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.