Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 580 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
na to szans chyba nie ma;) ale watpliwe to pocieszenie;/ na razie mam clotrimazol masc, ale wydaje mi sie, ze trzeba bedzie w pon. gina odwiedzic;/ ale diabli wiedza, od czego to, proszku do prania nie zmienialam ostatnio, nie bylam przeziebiona, ani nic, a diabelstwo przylazlo;/
massacre: Mój tata jak jakieś przeszło 15 lat temu rzucił palenie to przytyl z 10kg
Zawsze szczupły był wiec akurat to mu na dobre wyszło.
aaaaaaa :(
oj tam, o wódce też się mówi że już NIGDY WIECEJ, a jak się kończy takie gadanie?

Babsy: na to szans chyba nie ma;) ale watpliwe to pocieszenie;/ na razie mam clotrimazol masc, ale wydaje mi sie, ze trzeba bedzie w pon. gina odwiedzic;/ ale diabli wiedza, od czego to, proszku do prania nie zmienialam ostatnio, nie bylam przeziebiona, ani nic, a diabelstwo przylazlo;/
o to nie trudno, uwierz.
Kupiłam sobie w sklepie z ciuchami dla prostytutek z autostrady (Tally Weijl) cudny brązowo-beżowy sweter w cenie 99 PLN, drugi kremowy ale golf za 89 PLN oraz spodnie w kolorze mlecznej czekolady w cenie 99 PLN :D Plus torebkę za 74 no i podkład z revlona :-) teraz poluję na pumpy
Nie ma proporcji

Konto usunięte: no to jak nie ma okreslonych proporcji to ja nie rozumiem dlaczego laski się produkują, że tego tyle tego tyle i tego tyle ...
czyli mówisz na oko ? XD
zawsze znajdzie sie ktos kto wymysli sobie proporcje, ja mieszam na oko i tak zazwyczaj robi sie tez w salonach :-) po prostu daj troche bo to ma delikatnie oslabiać działanie i chronić włos a nie zmniejszać stężenie, jak dolejesz sobie kranówy pół szklanki wyjdzie na to samo;d
Rzucasz palenie, Twoje kubki smakowe zaczynaja poprawnie pracowac, odczuwasz smaki intensywniej. Do tego masz ta nieodparta chec trzymania czegos w ustach - cuekierki, oszeszki, lizaki... cokolwiek, zeby zajac ci rece i usta. Kwestia tylko tego, czy bedziesz potrafila nad tym zapanowac. To tak jak z pigulkami antykoncepcyjnymi. Kwestia tego czy bedziesz potrafila zapanowac nad swoim zwiekszonym apetytem. Jezeli tak, to przybranie na wadze Ci nie grozi ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail